Помош (конфјусд смајли)

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Секој твој нареден одговор уште толку ги провоцира останатите, така да ако сакаш да не бидеш на тапет би те посоветувал да не одговараш. ;)

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.953
Поени од реакции
12.564
Со сите сто сум сакран тука, посебно филипроналдо помисли дека цел форум од кајгана го свртил против мене и дека ке му поверуваат сите ама за срека му поверуваа само една лесна девојка не ја именувам.
Абе не е тешко да се поверува по муабетиве што ги кажуваш, фраер, јамаха ецетера...

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Секој твој нареден одговор уште толку ги провоцира останатите, така да ако сакаш да не бидеш на тапет би те посоветувал да не одговараш. ;)
знам дека секој мој нареден одговор ги провоцира ,ама не сакам да му го правам кејфот т.е некој се да казува за мене и да става слики од некој глупи луге со гонг во раката а јас како некоја овца да не правам нисто.

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
хахаха.
Да ти кажам нешто,доколку девојка ти била со дечкото од сликата значи дека нема вкус за мажи.Не е ни чудно што ти е девојка.Прикаската сварно ти е одлично измислена а и сликата сто си ја ставил си ја погодил и то со гонг хахаха.
Доколку сретнеш слика која е потписана ШЕИК тогаш имас потреба да бидеш загрижен.

Ај сеа не се вади, убаво видов у телефонот.

ох не си прочитал убаво,не реков дека овде на форумт на кајгана сум скронем напротив не сум.
тоа за мобилниот не држи вода бидејки имасе слики од многу скапи телефони,одговорив само на темата нисто повеке.
за јамахата ја спомнав таму каде сто требасе да се отиде на натпревар нема фалење.
За тоа дека сум фреер е тука се фалам т.е само си казувам мојте дозивуванја, во реалниот живот сум многу скромен и не се фалам бијки животот е како цртеж но без гума за бршење.
Знаес што ме радува сто ме исмејуваат луге кој не ми се ни до колена и ме критикуваат сите тиа сто не сум имал добри односи (љубоморните).
Не се пофали дека учиш на филозофски факултет и си еден од подобрите ученици. Ваков филозоф досеа неам сретнато.

Сликата му е симната некаде од интернет или можеби од некој реклама, или пак дечкото на сликата ставена од филипроналдо ставил таква слика на ФБ или на некое друго место и не размислил дека со тоа само може да биде исмејуван.
Овде ме критикуваа луге на кој му е изгубено магарето.
Јасно ми е дека не може да живееам со луге кој везбаат 3 години а не му се познава ниту еден мускул,леге кој имаат АПН додека јас поминувам покрај нив со јамаха појачана фулл ,која од звукот ке мислат дека авион му слетува до нив.Попаметните девојки не видов дека писувааат тука ,или пак дека остааваат негативни коментари.
Со сите сто сум сакран тука, посебно филипроналдо помисли дека цел форум од кајгана го свртил против мене и дека ке му поверуваат сите ама за срека му поверуваа само една лесна девојка не ја именувам.
Исто и ние не можеме да живееме со искомплексирани дебили па се трудиме. Попаметните девојки стискаат кај тебе на профил, на твоите мислења и шо да ти кажам, бербат тастатурата, маусот, мониторот.

знам дека секој мој нареден одговор ги провоцира ,ама не сакам да му го правам кејфот т.е некој се да казува за мене и да става слики од некој глупи луге со гонг во раката а јас како некоја овца да не правам нисто.
И вака ќе верглаш до кога?

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.756
Поени од реакции
5.018
Ја сваќам носталгијата по Хи5 темата за реметот и нејзината популарност , али за џабе нема опција игнор :toe: - не се интересни темиве

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
filipronaldo ti sigurno si tia sto vcera vecerta primi boks od mene pa na setaa taa i vrsnik mi bese ,pa koga stana ja bara registracijata misle cisterna go udarilo.
Ovaa ti go kazuvam od iskustvo.
Site tia sto sum gi tepal ili sto probuivale da mi stoat na patot mu se slucuvalo toa.
Mi se uklucuvaat na skajp stavaat so lazen nik i mi vikaat-ej ti ke vidis vecer sto ke ti se sluce,on si misle mene srceto vo petite mi e ama ustvari me prave posilen.

--- надополнето ---

abe ti na tia so e na slikata i na tia sto ja napravil temata da mu e**s se.
WOT?

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
А ако не си ти на фотката, тогаш зошто те засегаат муабетите!?
И верувај понекогаш повлекувањето е единствената опција, ако ништо друго ќе си го задржиш достоинството, наместо да дозволиш уште толку да те „стрижат“. ;)

BloodyTampon

Works in deep&dark places
Член од
8 август 2009
Мислења
798
Поени од реакции
60
Добро, сфаќаш ли зошто те исмејуваат? Не ти е никој љубоморен, провоцираш.
Не е форумов место кај што треба да се фалиш дека си фраер, на никој не му е гајле за тоа.
И не го негирај ова, стварно претеруваш. Зошто на пример, во темата за мобилните, не стави само слика од мобилниот, а не да напишеш "p.s tezok i skap e fraerskiot zivot."? Како да бараш да ти јадат гомна.
Верувај, filipronaldo не пробува да сврти никој против тебе, сам го правиш тоа

Член од
2 јули 2009
Мислења
495
Поени од реакции
83
А бе не си играјте со човекот, со кундак мава ! :pishtoldz

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.918
И да не ги заборавиме неговите другари кои се „скијале“ со него. Мислам дека беше темата за дрога.

Член од
22 ноември 2009
Мислења
644
Поени од реакции
156
хахаха.
Прикаската сварно ти е одлично измислена а и сликата сто си ја ставил си ја погодил и то со гонг хахаха.
Доколку сретнеш слика која е потписана ШЕИК тогаш имас потреба да бидеш загрижен..

Абе пошто видовме со што прашак пере ме интересира и што машина за перење користи пошто гледам сте го зеле в`машина

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Јака реклама му праите на прашоков. Со темава ОХИС повеќе нема да биде најголем загубар во државава...

Биди најголем фраер у маало - пери со Гонг!
Биди најголема фраерка у маало - пери со Билјана!

До Гемиџијата, ама озбилно, колку години имаш? 17-18? Или пак многу ти дадов? :smir:

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Jas rabrav deka imal dve Yamahi

Plavata mu bila za na pazar a rozevata za po picki

Kajgana Shop

На врв Bottom