Помош за проекти (побарај и помогни на оние кои бараат помош)

• Креатор на темата Anck-Su-Namun
  • Време на започнување

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Здраво пријателчиња мои мили.

Навистина незнаев каде да ја сместам темава, но тоа не е многу важно.
Инаку ми треба мала помош од вас односно сакам да ми кажете дали е возможно да го направам ова.

Правам проект во Microsoft Word 2003 и сакам да вметнам табели и текст што ги симнав од интернет, но тие ми ги отвара со Adobe Reader, и форматот е .pdf. Пробав неколку пати но не ми успеа, па решив да побарам некој совет од вас, кој секако би бил добредојден.

Благодарам Однапред.

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Најлесно принтсрин па со некој едитор за фотографии да исечеш се што не ти треба и како слика да го ставиш во ворд.

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
Здраво пријателчиња мои мили.

Навистина незнаев каде да ја сместам темава, но тоа не е многу важно.
Инаку ми треба мала помош од вас односно сакам да ми кажете дали е возможно да го направам ова.

Правам проект во Microsoft Word 2003 и сакам да вметнам табели и текст што ги симнав од интернет, но тие ми ги отвара со Adobe Reader, и форматот е .pdf. Пробав неколку пати но не ми успеа, па решив да побарам некој совет од вас, кој секако би бил добредојден.

Благодарам Однапред.
Види сеа вака, .pdf е зезната работа, т.е тие табели ако се како слика, односно ако немоеш да селектираш ништо, си га ебал ежот.
Но, ако се као текст, побарај pdf to doc конвертер, и можеби ќе ти ги конвертира како што треба

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Работата е што има табели, бројките ми ги копира, но табелите не. Тоа е проблемот.

Член од
20 мај 2010
Мислења
78
Поени од реакции
78
Во adobe reader имаш опција Tools - Selection and Zoom - Instant Tool (не сум сигурна како се вика точно, последно е)... селектирај ги табелите со drag... потоа paste во word

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Член од
9 јули 2009
Мислења
41
Поени од реакции
16
Ако имате пишувано по Македонски репортажа или патопис значи ми треба и репортажа и патопис барем едно од вие 2 да имате, да напишете или сликате , ми треба за утре. Барем да има пола или една страна од обична тетратка.

Член од
11 јули 2011
Мислења
1.726
Поени од реакции
1.997
Да не има некој бизнис план ? За што било нема врска ... Ми треба за во школо ... Фала :)

-Rubik-

>>{- _ -}<<
Член од
31 октомври 2009
Мислења
315
Поени од реакции
101
Да не му се наоѓа на некој проект за методи и начини на истражување на пазарот?

Член од
11 февруари 2012
Мислења
1
Поени од реакции
0
Имам една за радиоактивен отпад/ ако му треба на некој повелете/
Имам една за радиоактивен отпад/ ако му треба на некој повелете/
Ке може ли да ми помогнеш ми требаат податоци на тема радиоактивен отпад.....благодарам однапред
--- надополнето: 12 февруари 2012 во 00:04 ---
Ај прати да ѕирнам, ќе остане неупотребена. ;)
Дали можеш да ми пратиш податоци за радиоактивен отпад доколку имаш....благодарам однапред

Член од
28 октомври 2011
Мислења
97
Поени од реакции
140
здраво ми треба помош за еден проект
темата е Претприемништвото како фактор на производство

Kajgana Shop

На врв Bottom