Zdravo. Dali mozete da mi pomognete. Dali nekoj ima seminarska za nekoj vid komunikacija, primer: politicka komunikacija, komunikacija megu mazot i zenata....
VE MOLAM ZA POMOSSS. HITNO E !!!
VI BLAGODARAM
Ми треба помош за проект по психологија "Правилно воспитување на децата, примарна задача на родителите", ако му се наоѓа на некој нека дава Ако знае некој каде можам да најдам за ова поопширно нека пише т.е секаква помош е добредојдена.
Ми треба проектна по Историја за .... ,,ПОДГОТОВКИТЕ НА ГОЛЕМИТЕ СИЛИ ПРЕД ПОЧЕТОКОТ НА ВТОРАТА СВЕТСКА ВОЈНА'' ако има некој ве молам нека ми прати на bobi_pkv@yahoo.com
Благодарам однапред !!!
--- надополнето ---
Ми треба проектна по Историја за .... ,,ПОДГОТОВКИТЕ НА ГОЛЕМИТЕ СИЛИ ПРЕД ПОЧЕТОКОТ НА ВТОРАТА СВЕТСКА ВОЈНА'' ако има некој ве молам нека ми пише
Ako moze nekoj proekt so naslov "Zivotot i deloto na Nikola Karev". Ako ima nekoj nesto neka prate no da ne e od wikipedia bidejki toa e malko. Hitno e. Treba mi za proekt za matura a ne mozam da najdam materijal. Fala unapred.
Правам проектна задачо по историја и тема ми е : Животниот пат на Александар 3 Македонски. Доколку знае некој кои книги може да ми помогнат или ако има некои материјали би му бил благодарен ако ми ги каже. Каков метод треба да применам при пишување на проектната ?
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.