Помош за проекти (побарај и помогни на оние кои бараат помош)

• Креатор на темата Anck-Su-Namun
  • Време на започнување
Член од
16 декември 2008
Мислења
391
Поени од реакции
125
Да не има некој нешто за РМ и евроинтеграциите ? Итно е !

Член од
18 април 2010
Мислења
20
Поени од реакции
2
Може некој да ми каже вежби на рипстол?
Може и некоја страна на аглиски, јас неможам да најдам ништо
ПОМАГАЈТЕ

Член од
28 јануари 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0
ми треба помош за да направам проект на тема "Организациони методи на продажба"
ако некој може да ми погне нека постира некој линк

Фала однапред

Член од
1 јуни 2010
Мислења
17
Поени од реакции
0
Zdravo. Dali mozete da mi pomognete. Dali nekoj ima seminarska za nekoj vid komunikacija, primer: politicka komunikacija, komunikacija megu mazot i zenata....
VE MOLAM ZA POMOSSS. HITNO E !!!
VI BLAGODARAM

S

Sheldon Cooper

Гостин
Здраво, ќе може некој да ми напише нешто за банките и нивната улога во претпријатијата? За проектна ми е :$ фала однапред

F

FuckYouAll

Гостин
Ми треба помош за проект по психологија "Правилно воспитување на децата, примарна задача на родителите", ако му се наоѓа на некој нека дава:) Ако знае некој каде можам да најдам за ова поопширно нека пише т.е секаква помош е добредојдена.

С

Спенсер

Гостин
Ми треба помош окулу проектна математика...

Имам избор осна или централна симетрија,или нешто сосема друго :) предлози?

Член од
5 февруари 2011
Мислења
234
Поени од реакции
28
Ми треба проектна по Историја за .... ,,ПОДГОТОВКИТЕ НА ГОЛЕМИТЕ СИЛИ ПРЕД ПОЧЕТОКОТ НА ВТОРАТА СВЕТСКА ВОЈНА'' ако има некој ве молам нека ми прати на bobi_pkv@yahoo.com

Благодарам однапред !!!

--- надополнето ---

Ми треба проектна по Историја за .... ,,ПОДГОТОВКИТЕ НА ГОЛЕМИТЕ СИЛИ ПРЕД ПОЧЕТОКОТ НА ВТОРАТА СВЕТСКА ВОЈНА'' ако има некој ве молам нека ми пише

Благодарам однапред !!!

PxFxCx

Јужни Фронт
Член од
15 септември 2007
Мислења
452
Поени од реакции
4
Ако некој има проектна за поим, суштина и видови трошоци, или општо за трошоци, итно ми треба? фала

Член од
15 април 2009
Мислења
657
Поени од реакции
112
Ако може некој проект за Бензини, 8-10 страни. Ептен ми треба, благодарам однапред!

Член од
20 февруари 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0
Ako moze nekoj proekt so naslov "Zivotot i deloto na Nikola Karev". Ako ima nekoj nesto neka prate no da ne e od wikipedia bidejki toa e malko. Hitno e. Treba mi za proekt za matura a ne mozam da najdam materijal. Fala unapred.

Член од
30 ноември 2008
Мислења
40
Поени од реакции
9
Дали некој можеби има нешто од областа на физиката за Доплеров Ефект??

Однапред Благодарам

Член од
13 септември 2010
Мислења
11
Поени од реакции
0
Правам проектна задачо по историја и тема ми е : Животниот пат на Александар 3 Македонски. Доколку знае некој кои книги може да ми помогнат или ако има некои материјали би му бил благодарен ако ми ги каже. Каков метод треба да применам при пишување на проектната ?

Kajgana Shop

На врв Bottom