Помош за проекти (побарај и помогни на оние кои бараат помош)

• Креатор на темата Anck-Su-Namun
  • Време на започнување
Член од
8 јануари 2009
Мислења
929
Поени од реакции
21
Tuka Таму се пробните ама ке бидат слични оние што се за оценка..ИМа за сите предмети.!

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
Да не има некој пишувано за економската криза нешто текст на македонски?
ми треба и тоа барем 2-3 страни да е

Член од
23 ноември 2008
Мислења
302
Поени од реакции
10
Ако сака некој нека ми помогне да постира некој комерциални возила ..(камиони , џипови , автобуси) нее битно ... Но ако може да напишете и носивоста , висина , колку собира во метрикубни ...

Пример
-Сликичка
-модел
-носивост
-висина
-мотор
-седишта (ако е за патници)
....
Фала однапред

(Во вторник после празниците треба да се носи , затоа ве молам побрзајте)

Член од
26 февруари 2008
Мислења
305
Поени од реакции
61
Aj nekoj ako ima proekt za kodiranje vo Hufmanov Kod...Vo C++ ili java neka prati na pp.
FALA ODNAPRED

Член од
28 август 2008
Мислења
18
Поени од реакции
7
Да не има некој за азот нешто, наоѓање, начин да добивање, примена и сл.?

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Незнам за колку време ќе добијам одговор, ама ај да си ја пробам среќата :)
Ми треба проект за компаративна книжевност, не мора да е нешто многу долг, само да не е една страна :) Треба да биде споредба меѓу било кои 2 дела или 2 лика или повеќе машки/женски ликови во една книга...
Фала однапред :smir:

sveto4aki2

РОДИТЕЛ
Член од
17 јануари 2009
Мислења
268
Поени од реакции
37
matematika

Mi treba pomos okolu eden matematicki problem za koj sto imame staveno opklada.Zatoa ve molam kajgandzii pomagajte ama so obrazlozenie:Ako temperaturata vo Bitola e 0 stepeni celziusovi kolku ke bide temperaturata na Pelister ako tamu e dva pati poveke od Bitola.Pozdrav i ako dobijam castam:salut::salut::salut:

D&E

Член од
15 февруари 2009
Мислења
87
Поени од реакции
1
Треба да направам проект на тема ИЗВОЗНО РАБОТЕЊЕ, па ко има некој материјали, или веке направено проект нека пише ке му пратам имејл да ми ги прати. Треба да биде готова до утре! Затоа молам за помош!!!!!!:nesvest:
Однапред големо ФАЛА

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
Mi treba pomos okolu eden matematicki problem za koj sto imame staveno opklada.Zatoa ve molam kajgandzii pomagajte ama so obrazlozenie:Ako temperaturata vo Bitola e 0 stepeni celziusovi kolku ke bide temperaturata na Pelister ako tamu e dva pati poveke od Bitola.Pozdrav i ako dobijam castam:salut::salut::salut:
Многу просто

546.30 К или 273.15 С

Апсолутна 0 ти е на -273.15 целзиусови. 273.15 Келвини ти е 0 целзусови.

Член од
17 март 2008
Мислења
58
Поени од реакции
0
Ako moze nekoj da mi prati ili da mi posoci od kade mozam da najdam materijali za megunaroden sud na pravda ama onoj postojaniot ne toj sto e ad hog za Jugoslavija. Jas bareav ama mnogu malku ima na google, wikipedia.
Please help

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Ako moze nekoj da mi prati ili da mi posoci od kade mozam da najdam materijali za megunaroden sud na pravda ama onoj postojaniot ne toj sto e ad hog za Jugoslavija. Jas bareav ama mnogu malku ima na google, wikipedia.
Please help
http://www.icj-cij.org/

На македонски баш имаш 10тина страни во книгата Меѓународно јавно право од Фрчковски, Тупурковски и Ортаковски.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.543
Поени од реакции
42
Ми требаат материјали за смртната казна (од кога постои,во кои држави ја има,во кои е укината и слично) и за Генски мутации,некој?

Kajgana Shop

На врв Bottom