Најмногу сме во Русија области Kaliningrad, Far East region, Urals, Moscow и Индонезија област Javaima li vrska toa vo koja lokacija si?vo koja ste vie?
skate novi igraci ili ??
Ти пративМоже некој да ми даде храна ? го имате погоре мојот никнаме.ФАЛА.
Кога ќе дигнеш 4ти левел мислам беше, исправете ме ако сум грешка, ќе можеш да покануваш други луѓе преку твојот реферал линк, кој се наоѓа во Community > Invite friends. Секој што ќе се регистрира преку тебе и качи 6ти левел, добиваш 5 злато.Како да поканувам луѓе?
Јас сум во Турција, али не сум баш задоволен.. Има врска. Какви се платите во земјата, кој левел е болницата во твојот регион. Гледај да бидеш во регион со Q5 (пет зведички) болница.ima li vrska toa vo koja lokacija si?vo koja ste vie?
Ник ?Хммм занимљива игрица сеа само што се регистрирав а може некој да ми прати пријателство и да ми даде корка лебче за старт и препорака за работа не дотепа рецесијата ...:helou::helou:
Ge4eMKD, jас го навлечев. Шо да се прави у школо.Ник ?
Гледам 0 поени има, кажи ми нека прочита како да игра тука Како правилно и побрзо до 6-ти левелGe4eMKD, jас го навлечев. Шо да се прави у школо.
Па затоа го подарувам на кој било заинтересиран!:smir:Дај бе не играјте со мулти-неколку месеци ке отидат за џабе :/
А по кој повод?Давам 4 оружја на членовите кои имаат помалку од 5000 штета, нека пишат тука само.
Successfuly transfered 4 item(s) to Ivan Vancho Makedonski.А по кој повод?
Јас имам 2000 и нешто
Данкешен :smir:Successfuly transfered 4 item(s) to Ivan Vancho Makedonski.
Нема повод онака да помогнам во побрзо качување чинови оти мене не ми требаат к1.