П
Паган-др
Гостин
До сите гуштери )), ако имате вие пари не ги штедете. Потрошете и вие нешто за оружје на пример. Да, тука сме да помогнеме ама не злоупотребувајте.
Подобро да не бараат оружје отколку да купуваат! Уште е рано со толку мала сила да се купува оружје! А кога ќе направат некоја паричка и ќе имаат поголема сила тогаш нека си купуваат оружје!До сите гуштери )), ако имате вие пари не ги штедете. Потрошете и вие нешто за оружје на пример. Да, тука сме да помогнеме ама не злоупотребувајте.
PlEaSe ?Karta za da se preselam ima nekoj velikodusen da donira?
nik : gjorgi-darkkiss
danke.
gjorgi-darkkissкој левел си?
Пиши и ник:helou:
gjorgi-darkkiss
Добро бе дечко 12 левел си и уште се гагаш од нас. Дај не зафркавај и ти сега. Помош им се дава на играчи до 6, максимум 8 левел ти не си нов. Дај не искористувајте ја помошта:smir:
nov sum 2 nedeli maksimum ja igram igrata.ako saka nekoj tiketi imam 5 prodavam 0.17 parce
Тие бројките најгоре што ги гледаш (-2500 и +5000 што ги имаш спомнато) ја претставуваат вкупната штета што ја имаат направено (до тогаш) најсилните војници кои имаат учествувано во таа битка.да прашам нешто например кога се тепаат две држави што значат поените? например Држава А има -2500 а Држава Б има +5000 и сеа кој ќе победи во битката? и оште едно дефенсив поинтс -20260 / 9100 што значи?
prvo odi na mojot profil http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1570320 gore levo pod mojot avatar stisni donate potoa izberi money i kaj sto e gold desno pisi kolku gold ke doniras i stisni donate i gotovonov sum 2 nedeli maksimum ja igram igrata.
Kako da ti prenesam gold ? Jas mos ke ti gi kupam aj.:helou:
davaj tiket.prvo odi na mojot profil http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1570320 gore levo pod mojot avatar stisni donate potoa izberi money i kaj sto e gold desno pisi kolku gold ke doniras i stisni donate i gotovo
Запамти, 1 во денот само можеш да се лечиш. Сега кога ќе кренеш пак 40 велнес ако не си се тепал денес тепај се еднаш, лечи се и остави го така. Јас ќе ти пратев гифтови ама неам руски.Help...!:classic:Se Zaebav So Wellnesot 8 lvl sum se borev i odma prvata borba otidov da se lecam od bolnicata i posle se tepav pak edno 3 4 pati i mi padna wellnesot na 31 i se ne mozam da se boram....ke moze nekoj da mi prati edno 5 gifta da se kaci wellnesot ke mu gi vratam....fala odnapred...nik Ge4eMKD
пратеноdavaj tiket.