Помош за нови играчи

П

Паган-др

Гостин
До сите гуштери :))), ако имате вие пари не ги штедете. Потрошете и вие нешто за оружје на пример. Да, тука сме да помогнеме ама не злоупотребувајте. :)

Ivan Makedonski

Самопрогласен патриот
Член од
19 август 2009
Мислења
290
Поени од реакции
19
До сите гуштери :))), ако имате вие пари не ги штедете. Потрошете и вие нешто за оружје на пример. Да, тука сме да помогнеме ама не злоупотребувајте. :)
Подобро да не бараат оружје отколку да купуваат! Уште е рано со толку мала сила да се купува оружје! А кога ќе направат некоја паричка и ќе имаат поголема сила тогаш нека си купуваат оружје!

Член од
24 јуни 2009
Мислења
448
Поени од реакции
165

Добро бе дечко 12 левел си и уште се гагаш од нас. Дај не зафркавај и ти сега. Помош им се дава на играчи до 6, максимум 8 левел ти не си нов. Дај не искористувајте ја помошта:smir:

Член од
19 септември 2009
Мислења
24
Поени од реакции
0
да прашам нешто например кога се тепаат две држави што значат поените? например Држава А има -2500 а Држава Б има +5000 и сеа кој ќе победи во битката? и оште едно дефенсив поинтс -20260 / 9100 што значи?

gogZ

El pipita!
Член од
15 декември 2008
Мислења
328
Поени од реакции
5
Добро бе дечко 12 левел си и уште се гагаш од нас. Дај не зафркавај и ти сега. Помош им се дава на играчи до 6, максимум 8 левел ти не си нов. Дај не искористувајте ја помошта:smir:
ako saka nekoj tiketi imam 5 prodavam 0.17 parce
nov sum 2 nedeli maksimum ja igram igrata. :)

Kako da ti prenesam gold ? Jas mos ke ti gi kupam aj.:helou:

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
да прашам нешто например кога се тепаат две држави што значат поените? например Држава А има -2500 а Држава Б има +5000 и сеа кој ќе победи во битката? и оште едно дефенсив поинтс -20260 / 9100 што значи?
Тие бројките најгоре што ги гледаш (-2500 и +5000 што ги имаш спомнато) ја претставуваат вкупната штета што ја имаат направено (до тогаш) најсилните војници кои имаат учествувано во таа битка.

-20260/9100 значи дека нападнатата област по default имала одбранбен ѕид во вредност од 9100 поени, а -20260 кажува дека напаѓачите успеале да го "срушат" тој ѕид и да влезат во некој дел од главниот град на областа (административен дел, центар итн.). Прочитај тука ако сакаш да научиш повеќе.

Strumi4an4e

Кајгана Момче
Член од
1 март 2007
Мислења
240
Поени од реакции
1
Help...!:classic:Se Zaebav So Wellnesot 8 lvl sum se borev i odma prvata borba otidov da se lecam od bolnicata i posle se tepav pak edno 3 4 pati i mi padna wellnesot na 31 i se ne mozam da se boram..:tapp:..ke moze nekoj da mi prati edno 5 gifta da se kaci wellnesot ke mu gi vratam....fala odnapred...nik Ge4eMKD

П

Паган-др

Гостин
Help...!:classic:Se Zaebav So Wellnesot 8 lvl sum se borev i odma prvata borba otidov da se lecam od bolnicata i posle se tepav pak edno 3 4 pati i mi padna wellnesot na 31 i se ne mozam da se boram..:tapp:..ke moze nekoj da mi prati edno 5 gifta da se kaci wellnesot ke mu gi vratam....fala odnapred...nik Ge4eMKD
Запамти, 1 во денот само можеш да се лечиш. Сега кога ќе кренеш пак 40 велнес ако не си се тепал денес тепај се еднаш, лечи се и остави го така. Јас ќе ти пратев гифтови ама неам руски.

Kajgana Shop

На врв Bottom