POS-51
Infinity Driver
- Член од
- 11 ноември 2008
- Мислења
- 1.411
- Поени од реакции
- 445
Како сакаш твој е изборот. Јас само ти го кажувам моето мислење.Деновиве треба да купам Дел Инспирон затоа прашувам i5/6RAM/640HDD/Nvidia 525M 1GB
Како сакаш твој е изборот. Јас само ти го кажувам моето мислење.Деновиве треба да купам Дел Инспирон затоа прашувам i5/6RAM/640HDD/Nvidia 525M 1GB
Што кењаш бре кога сам кажа дека имаш востро десктоп, инспирон имам 5 години и се топ лаптопи.И ти би делот и би јадел гомна само како прво конструкцијата на инспоронот им е срање невидено и како второ и најважно со и5 на интел вга ќе ти сецка јутјуб. Ха пе то е бољи имаш 6490 со 1гб гддр5.
А ти си користел некој друг лаптоп или само Инспоронот ? Ако не си нормално дека тој ќе ти биде најдобар. Јас од Восто Десктопот сум презадоволен, но инспиронот е факт дека еШто кењаш бре кога сам кажа дека имаш востро десктоп, инспирон имам 5 години и се топ лаптопи.
Јас го кажав мојот избор и ич к.р да не те боли што ке јадам јас
Што пари и од каде?Фала на сите за советите, денес го покупивме
LENOVO Z 570,59318321
•intel® core™ i5-2430m processor (3m cache, 2.40 ghz) •display: 15.6 hd led (hd 1366x768) •ram 4gb ddr3 •hdd 750gb •dvd-rw, wifi •graphics: nvidia geforce gt 540m 1g •hdmi, e-sata, card reader, fingerprint reader •6 cell lithium-ion •гаранција: 2 години •dos license •+trend micro titanium internet security
Од Нептун, 35 плус нешто попуст за кешШто пари и од каде?
Фала на сите за советите, денес го покупивме
LENOVO Z 570,59318321
•intel® core™ i5-2430m processor (3m cache, 2.40 ghz) •display: 15.6 hd led (hd 1366x768) •ram 4gb ddr3 •hdd 750gb •dvd-rw, wifi •graphics: nvidia geforce gt 540m 1g •hdmi, e-sata, card reader, fingerprint reader •6 cell lithium-ion •гаранција: 2 години •dos license •+trend micro titanium internet security
Епа имав за иста цена Инспирон со поќе рам, ама овој го избрав поубава изработка од инспиронот, ептен пластикарија беше деллот.Нели Инспирон ќе си зимал ? Поарно шро не си го земал овој ти е 100 пати бољи него инспиронот
Јас кога ви кажував дека е пластика цел делот не ми верувавте.Епа имав за иста цена Инспирон со поќе рам, ама овој го избрав поубава изработка од инспиронот, ептен пластикарија беше деллот.
Не знам каде можеш да најдеш Леново. И не знам зошто кај нас многу слабо се нудат. Леново има доста добри серии. Дали луѓево кај нас се научени или Dell или HP и друго не ги интересира и мислат дека е срање. Можеби да видиш некој што нуди Леново, па да прашаш дали можат да ти нарачаат таков модел.Може ли некој да ми каже каде, освен во AMC, можам да најдам Lenovo лаптоп, сличен модел како овој:
http://www.amc.com.mk/ShopDetal.asp?ArticleID=32802&id=85&l=3&q=&SupplierArticleID=0649538 (59-316409)&Action=
Барав и во Нико и Нептун, но моделите не ми одговараат, а АМЦ ми е премногу несигурна фирма за да купам од таму. Дали има некоја фирма што е застапник на Lenovo во Македонија?