Луси
extreme
- Член од
- 17 септември 2008
- Мислења
- 6.839
- Поени од реакции
- 20.314
Samo malku si dali dva prsta ...tetke mi treba sovet................svrsi vo mene pred 6 meseci mozno lie da sum bremena? ((((
Samo malku si dali dva prsta ...tetke mi treba sovet................svrsi vo mene pred 6 meseci mozno lie da sum bremena? ((((
Ако не било така лесно, тогаш што е ова што ми мрда во стомакот? Пеперутки не се!Да завршуват жените така лесно бремени како што тука во форумот прашуват, којзнај колку жители сега ке имаше планетата Земја.
Џимирките мрдат Магдеее! Дебела си! Коуку пати да ти кажам?Ако не било така лесно, тогаш што е ова што ми мрда во стомакот? Пеперутки не се!
Секако, TIIIIIGHT. Една не дојде да рече овде дека била широка, сите сте тесни.
Можно е да си бремена, најдобро е да провериш.
Алал да ти е, никако не ми текнуваше од кај беше тоа тајт тајт тајт, го имам заборавено ѕверов
Машко - Codiv Koronas.сега тие што се бремени и ќе родат, ако е машко треба да го крстат Ковид а ако е женско Корона
Govinda KoronasМашко - Codiv Koronas.
Женско - Korona Covidson.
Здраво душо наивна. На вистинско место дојде за мислење. На повистинско неможеше.Здраво
На 15.05 имав секс со заштита на 26.05 требаше да добијам но еве веќе ми доцни 12 дена (некогаш добивам точно на денот, а некогаш ми доцни досега до 10 дена најмногу) исто и на 29.05 имавме секс со заштита. Еве веќе една недела имам болки во долниот дел од стомакот, осеќам и некое помрднување кај јајниците, од 01.06 или 02.06 имав некој розево-кафеав секрет, ден после тоа го немаше па повторно го има, не е во голема количина и не го имам преку цел ден туку повремено. Дали тоа е дека ќе добијам или можи да е нешто друго во прашање, се плашам бидејќи дечко ми мислеше дека се скинал кондомот но колку што проверивме и двата пати се беше во ред. Ве молам за мислење.
Можеби некој има со слично искуство и е повеќе информиран па затоа и прашав. Иначе немам направено тест премногу сум исплашена, а на гинеколог се закажав за во среда и незнам дали ке имам храброст да одам ...Здраво душо наивна. На вистинско место дојде за мислење. На повистинско неможеше.
Мислеш дека некој тука е видовит па да ти каже шо се десило со вас? Тесче направите ли?
А да си идеш на гинеколог фино лепо!
Немој да одиш.и незнам дали ке имам храброст да одам ...