Здраво
Ми треба итен совет, имам 22 години и сум невина ( мислам дека сум невина ) затоа што еднаш со дечкоми имавме мал инцидент ме стисна малце повеќе невлезе натра ама сепак излезе малце крв. Ама проблемот нее тоа немам однос ама само триење со дечкоми и никогаш не завршил во близина на вагината, имав менструација на 22.08 до 25.08 и од 25 до 28 имав ист однос со дечкоми само триење на голо и толку. Следниот месец ми почна да доаѓа 16.09 ама добив и температура и испив 2 аналгин и 2 парацетамол за 2 дена и менструацијата беше ептен слаба со крвање само во мокрача и на паломите и само еден тампон од 10 капки и прекина на 22.09.
Направив тест на последниот ден од менструацијата ипокажа негативен, следен тест направив 1 недела после менструацијата зашто читаф дека 14 дена после последниот однос кажувало точно, сега овој месец веке 5 дена имам точкасто крварење итоа само во мокрача се гледа на паломата, а треба дами дојде 15.10. можно е да сум трудна зошто несум имала одност како што треба досега? ВЕ МОЛАМ ЗА ОДГОВОР