Најверојатно имаш закачено некој вирус, и као демек ти дава бесплатни програми на нет да го скенираш ПЦ и сл. глупостиАко може некој да ми помогне ми излегува на 30 секунди секогашYou have a security problem фала ви однапред
Ако може некој да ми помогне ми излегува на 30 секунди секогашYou have a security problem фала ви однапред
Најверојатно имаш закачено некој вирус, и као демек ти дава бесплатни програми на нет да го скенираш ПЦ и сл. глупости
а нема да е лошо да ставеш и еден скриншот, па да видеме точно зашто се работи
Луѓе дај навистина помагајте се чувствувам како шугав.Не можам ни меилот да си го проверам.Благодарам однапред на помошта.Почетната страна на Google или Yahoo можам да ги отворамама не сакат да пребаруваат.А не е само страната на еуроспорт,не сака и некои други да се отворат,особено хрватските.
Истото се деси и кај еден другар... Напрај му Uninstal, па после однови инсталирај го мсн-то. Би требало после тоа да биде све во ред. Бтв... Избриши ги сите датотеки од мсн-то (доколку остане некоја после uninstal-от).помагајте има некој нов вирус на мсн..
некоја адреса од youtube ...и после тоа сите ги става на conversation ..
како да го избришам...плс...помош..
Ова го имаше и кај еден другар, јас му го средив со system restore, така да не би било лошо и ти да ја испробаш оваа опција :wink:помагајте има некој нов вирус на мсн..
само формат на ПЦ то иначе друго зешение нема и јас имав такво нешто пред 1 недела го форматирав и сега нема ништо позз:smir:Ако може некој да ми помогне ми излегува на 30 секунди секогашYou have a security problem фала ви однапред
zone alarm брат4е или avast antivirus ке скенирас и ке ти најдепомагајте има некој нов вирус на мсн..