Помош: Барам еден филм!

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.165
Поени од реакции
13.404
Филмов го даваа на МТВ знам пред едно 7,8 години. Хорор е и знам епидемија нешто ќе има на тоа место и една девојка со дечко и само ќе се борат лек да најдат или незнам што и на крај и дечково и се заразува и бега девојкава. Ми текнува на една сцена ја заклучуваат и оваа од вентилацијата која е скриена позади фотелјата успева да избега. Глупо малку објаснив ама ако некој му е познат нека каже :D

D

Deleted member 53418

Гостин
Baram eden film neznam na koj kanal bese ama znam ima eden pisatel se misli deka poginuva vo sobrakajka ama go spasuva edna zena mentalna e go drzi u zarobenistvo on e pisatel ovaa e obozavatelka i ke go tera da pisuva kniga ama on nemoze da odi mislam neso se povredi vo sobrakajkata valjda ke go znae nekoj :D

Член од
21 мај 2007
Мислења
422
Поени од реакции
141
Baram eden film neznam na koj kanal bese ama znam ima eden pisatel se misli deka poginuva vo sobrakajka ama go spasuva edna zena mentalna e go drzi u zarobenistvo on e pisatel ovaa e obozavatelka i ke go tera da pisuva kniga ama on nemoze da odi mislam neso se povredi vo sobrakajkata valjda ke go znae nekoj :D
Misery ;)

Sent from my SPH-L720

Казаки

Атаманот - Army of Christ
Член од
2 септември 2011
Мислења
1.526
Поени од реакции
1.969
Група студенти (мислам дека студенти беа) правеа журка во куќа во шума, двајца од нив во шумата здогледаа црвена светлина, а кога се доближија еден од нив беше заробен од вонземјани кои правеа експерименти со него, па по извесно време беше повторно вратен на земјата, но веќе полуден.

Ајде јунаци, како се викаше филмот... :)

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.631
Поени од реакции
88.231
Дај кажете како се викаше филмот со пчелите-убијци. Приказната мислам беше, една фамилија се населува во едно помало градче, ама никој не ја знае дека на тоа место има огромни количини на пчели убијци :icon_lol: . Знам на крајот ќе ја заградеа куќата за да не влагаат пчеливе, ама мораа да најдат лек за нивното најмало девојче која беше касната и беше пред умирање Пред 14-15 години го вртеа на Амазон ТВ.
--- надополнето: 13 октомври 2013 во 15:04 ---
Група студенти (мислам дека студенти беа) правеа журка во куќа во шума, двајца од нив во шумата здогледаа црвена светлина, а кога се доближија еден од нив беше заробен од вонземјани кои правеа експерименти со него, па по извесно време беше повторно вратен на земјата, но веќе полуден.

Ајде јунаци, како се викаше филмот... :)
Клик ?

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
Дај кажете како се викаше филмот со пчелите-убијци. Приказната мислам беше, една фамилија се населува во едно помало градче, ама никој не ја знае дека на тоа место има огромни количини на пчели убијци :icon_lol: . Знам на крајот ќе ја заградеа куќата за да не влагаат пчеливе, ама мораа да најдат лек за нивното најмало девојче која беше касната и беше пред умирање Пред 14-15 години го вртеа на Амазон ТВ.
--- надополнето: 13 октомври 2013 во 15:04 ---

Клик ?
http://www.imdb.com/title/tt0353625/

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
Не, не овој постар беше, можда крајот на 80-те, или почеток на 90-те. На Амазон се даваше, од времето кога користеа пиратерија :icon_mrgr:
http://www.imdb.com/title/tt0078350/
ако е овој, ... тогаш во воедниот пост имаш грешка, не е мало гратче, него градови низ америка

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.631
Поени од реакции
88.231

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.612
Поени од реакции
2.235
Саботат бев излезен, и се загледв во еден филм.

Филмот беше со смураи или така нешто. Се бореа двајца, еден јапанац друг белец и јапанацов ја прееводеше борбата. Коа го кутна белецов зеде вистински меч и проба да го убие.

Го спречија другите и го избркаја од школата.
Потоа учителот решава по 30год да се пензионира и да го назначи новиот саке.
Тогаш улетува избрканиот кинез и му се заканува.
Пофоцна стариов ќе го крие ковчегот или шо и да беше што треба да му припадне на новиот саке.
Кинезов ке го најде и ке го укради и убие стариов...

Ај некој дан го гледал

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Барам филмови со содржина како Vertical Limit.Може да бидат и филмови во кои што се зборува за крајот на светот и (или со снежни бури) а може и сличен на Deep Impact...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Барам филмови со содржина како Vertical Limit.Може да бидат и филмови во кои што се зборува за крајот на светот и (или со снежни бури) а може и сличен на Deep Impact...
не е ова темата, нареден пат барај во генерална дискусија за филмови ама The day after tomorrow, 2012, Armageddon, War of the Worlds...

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
2012, The Perfect Storm

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
Филмов е постар, на МРТ го даваа порано мислам.

Типот бегаше од некои луѓе, па се преправи во жена, наставничка во некое школо. Некако се зближи со учениците, посебно со една девојка, и мислам дека имаше многу делови каде што девојкиве во школото играа хокеј на трева. Костумот во кој се преправаше беше црвен, бар така ми останало во сеќавање. :D
Значи комедија е филмов, не ми текнува на името на некој актер, значи нема познати во него.

Kajgana Shop

На врв Bottom