Политички случувања во Србија- Генерална дискусија

Член од
27 јуни 2022
Мислења
252
Поени од реакции
783
Кажа братот близнак на брм брм..Доста со тие детски приказни за четници ултра десничари и останати излижани фори на кои се палат луѓе со ниска интелигенција..Оваа ти го говори човек што прочитал две книги во животот..знам звучи контрадикторно ама тоа е..
Епа прочитај нешто повеќе за четниците итн. Никој не вика дека е националист баш спротивно Вучко е човек кој гледа свој интерес и ја доведе Србија во таму кај што е сега. Да го подржуваш значи дека си политички неписмен или си тежок србомански бот.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.577
Поени од реакции
24.441
Епа прочитај нешто повеќе за четниците итн. Никој не вика дека е националист баш спротивно Вучко е човек кој гледа свој интерес и ја доведе Србија во таму кај што е сега. Да го подржуваш значи дека си политички неписмен или си тежок србомански бот.
Da podrzuvas sarenokurtonska bagra vo koe nivo na glup spagja. I toa pazi, eden kup sareni vidovme dosega, vklucitelno i tuka i posledicite od niv, pa stvarno me interesira kolku nekoj treba da bidi glup i uste da se pali na isti fori i finti vekje videni ne znam kolku pati dosega.

Член од
27 јуни 2022
Мислења
252
Поени од реакции
783
Da podrzuvas sarenokurtonska bagra vo koe nivo na glup spagja. I toa pazi, eden kup sareni vidovme dosega, vklucitelno i tuka i posledicite od niv, pa stvarno me interesira kolku nekoj treba da bidi glup i uste da se pali na isti fori i finti vekje videni ne znam kolku pati dosega.
Искрено кур ме заболе за србите. 75% од народов повеќе ги љуби нив од колку себе си. Отруени сме од турбо фолк,српски ријалити,млади идиоти, мафија и остали срања. Сето ова вучуч го подржува и ја носи србија кон бездната. Ја продаде србија за троа аир од литиумот. Да ги споредиш шарена и гласот на правиот србин ( а не на идиотите од снс и работници од бангладеш) е стварно идиотизам.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.553
Поени од реакции
43.501
Да го подржуваш значи дека си политички неписмен или си тежок србомански бот.
Sure, buddy. Ние што поддржуваме ред и мир сме ботови и политички неписмени. Студентите се пратените од господа да ја спасат Србија.

Член од
27 јуни 2022
Мислења
252
Поени од реакции
783
Sure buddy. Ние што поддржуваме ред и мир сме ботови и политички неписмени. Студентите се пратените од господа да ја спасат Србија.
Купен мир и тишина пострашни од војна :)

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.553
Поени од реакции
43.501
Последно уредено:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.577
Поени од реакции
24.441
Искрено кур ме заболе за србите. 75% од народов повеќе ги љуби нив од колку себе си. Отруени сме од турбо фолк,српски ријалити,млади идиоти, мафија и остали срања. Сето ова вучуч го подржува и ја носи србија кон бездната. Ја продаде србија за троа аир од литиумот. Да ги споредиш шарена и гласот на правиот србин ( а не на идиотите од снс и работници од бангладеш) е стварно идиотизам.
Ne rekov deka ti si glup. Te prasav koe nivo na glup e nekoj koj i posle se poddrzuva sarenokurtonska revolucija.
Patem receno ova vo Srbija e skolski primer kako izgleda edna sarenokurtonska revolucija, da nema iluzii okolu toa.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.561
Поени од реакции
15.059
Вучиќ собрал негови "студенти", контрареволуционри, да ја бранат Србија од "страни плаќеници", а патриотите не си ја знаат ни химната. :icon_lol:

Член од
27 јуни 2022
Мислења
252
Поени од реакции
783
Вучиќ собрал негови "студенти", контрареволуционри, да ја бранат Србија од "страни плаќеници", а патриотите не си ја знаат ни химната. :icon_lol:

Ова ми беше и поентата. Вучич нема врска со никаков патриотизам и апла го заеба цело српско општество.

Член од
27 јуни 2022
Мислења
252
Поени од реакции
783
Што е заедничко за нашите шарени куртони и младиве студенти?
Да се разбериме во србија има соросовци од типот на кесиќ исто ко нашите но не беа добре дојдени од студентите.

Kajgana Shop

На врв Bottom