Политички случувања во САД: Генерална дискусија

Дали санкциите на администрацијата на Џо Бајден, кон Русија, вродуваат со плод?

• Вкупно гласачи
    48
  • Гласањето е завршено на .
Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Абе Луси, голем ден да се биде жена! Таа Хајден ја избра затоа што е жена, други квалитети нема. На изборите беше понижена со нејзините глупости she\her кои добро би поминале само во Калифорнија, иако прашање е дали она стигна до таму на изборите за кандидатура. Хајден е центрист, а таа краен левичар, но крајната левица им ја води партијата. Можам да се кладам дека секоја критика кон неа ќе биде етикетирана како сексизам и расизам. :)

Овој Ригил дали е трол, прашувам да знам да го цитирам или не затоа што сѐ што прави е споделува твитови, наслови од вести и резултатите кои беа во тек?

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Господинот Трамп го нема на Твитер зашто моментално играл голф. Нека се порадуваат демократите со резултатите додека да ја заврши партијата, па после откако ќе распали на Твитер сите овие кои слават ќе се вратат дома знаејќи дека резултатите се лажни и местени и ќе паднат на судовите.

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.635
Поени од реакции
7.767
Овој Ригил е можеби најголемиот бот во историјата на форумов, а каква конкуренција само има. Едно време ми беше смешен, сега дури жал ми е за него.

Fuck off :icon_lol:

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.875
Поени од реакции
20.470
Абе Луси, голем ден да се биде жена! Таа Хајден ја избра затоа што е жена, други квалитети нема. На изборите беше понижена со нејзините глупости she\her кои добро би поминале само во Калифорнија, иако прашање е дали она стигна до таму на изборите за кандидатура. Хајден е центрист, а таа краен левичар, но крајната левица им ја води партијата. Можам да се кладам дека секоја критика кон неа ќе биде етикетирана како сексизам и расизам. :)

Овој Ригил дали е трол, прашувам да знам да го цитирам или не затоа што сѐ што прави е споделува твитови, наслови од вести и резултатите кои беа во тек?
Dumbledore, мене ми е мало светло на крајот на тунелот, после Емји кони, се извинувам што моите гледишта се поинакви, ама ми е топло на срцево сега.

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Dumbledore, мене ми е мало светло на крајот на тунелот, после Емји кони, се извинувам што моите гледишта се поинакви, ама ми е топло на срцево сега.
ЕКБ треба да е гордост, големо семејство и успешна кариера. Во следните 20-30 годни, ако ни поживее секако, ќе биде во Врховниот суд, а тоа е круната на нејзината кариера.
Сепак сеуште сметам дека Тулси беше далеку подобар кандидат од Камала, ама не беше во склад со партиските гледишта.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.875
Поени од реакции
20.470
ЕКБ треба да е гордост, големо семејство и успешна кариера. Во следните 20-30 годни, ако ни поживее секако, ќе биде во Врховниот суд, а тоа е круната на нејзината кариера.
Сепак сеуште сметам дека Тулси беше далеку подобар кандидат од Камала, ама не беше во склад со партиските гледишта.
Ако успее да суди без инфлуентност на нејзината религија и гледишта, мооооожеби, ама она е десна рака на Трамп кој успех, кога си ставена таму со причина од ќеиф на претседателот, ама нејсе, justice Ејми е до крај на живот, па ќе видиме дали ќе го оправда статусот на жена во највисокиот законодавен дом на УСА.

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Ако успее да суди без инфлуентност на нејзината религија и гледишта, мооооожеби, ама она е десна рака на Трамп кој успех, кога си ставена таму со причина од ќеиф на претседателот, ама нејсе, justice Ејми е до крај на живот, па ќе видиме дали ќе го оправда статусот на жена во највисокиот законодавен дом на УСА.
По таа логика, сите судии на Врховниот суд се бираат така. :D

Секоја среќа сега нема да можат да го спакуваат Врховниот.

Инаку Оконор беше одлична. :love:

Член од
4 јануари 2008
Мислења
2.439
Поени од реакции
5.486
Конечно ќе им се смират страстите на зајонистите сатанистите масоните педофилите соросоидите и остали ротшилд групи

Што и кажува на увце: "Многу ме палат вакви 13год. девојчиња како тебе. Колку сакам да го лижам твоето влажно пиче"
Како само Бајден вика: See you back home i hope?! и мајка и иронично и со страв "О yeah absolutely"

Btw Трамп прв претседател после Ајезенхауер кој за време на својот мандат не војувал односно не објавил војна на ниту една друга земја.
Кој ќе биде/ат "среќниот" добитник/ци за време овај мандат ќе видиме

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.875
Поени од реакции
20.470
По таа логика, сите судии на Врховниот суд се бираат така. :D

Секоја среќа сега нема да можат да го спакуваат Врховниот.

Инаку Оконор беше одлична. :love:
Јас мислам Меланија е најсреќна сега, конечно може да си живее мирно, мислам овие 4 години жената жива се потресе.

Знам како ги бираат, ама РБГ се избори за многу права кои денес ги уживаме како жени, да не навлегувам заЛГБТ популацијата, од Ејми неможеш да го очекуваш тој тек, она ја нема таа авторитетност, не видела мака.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667

Чим он честита, готово е.

Па уште сликата ја ставил, да го потсети кој е. :pos:

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Јас мислам Меланија е најсреќна сега, конечно може да си живее мирно, мислам овие 4 години жената жива се потресе.

Знам како ги бираат, ама РБГ се избори за многу права кои денес ги уживаме како жени, да не навлегувам заЛГБТ популацијата, од Ејми неможеш да го очекуваш тој тек, она ја нема таа авторитетност, не видела мака.
Оконор за мене е поголема икона.

И не видела мака Ејми! 7 деца има, од кое едното и било многу болно, не знаеле дали ќе можело да оди. Не е лесно да се чува такво дете. РБГ имала слични проблеми со својот маж.

Ејми треба да го штити Уставот, посебно првите 2 амандмани кои се на удар.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.875
Поени од реакции
20.470
Оконор за мене е поголема икона.

И не видела мака Ејми! 7 деца има, од кое едното и било многу болно, не знаеле дали ќе можело да оди. Не е лесно да се чува такво дете. РБГ имала слични проблеми со својот маж.

Ејми треба да го штити Уставот, посебно првите 2 амандмани кои се на удар.
Треба, дали ќе го штити уставот или ќе ја штити партијата, живи, здрави па ќе видиме.

Kajgana Shop

На врв Bottom