пунтер
betfair trader
- Член од
- 21 март 2011
- Мислења
- 5.550
- Поени од реакции
- 9.469
Сега ми е потешко, посебно за тебе ми е жал.Ако ти е полесно, во Македонија живеам, тешки да живеев во Шведска
Сега ми е потешко, посебно за тебе ми е жал.Ако ти е полесно, во Македонија живеам, тешки да живеев во Шведска
Баниран е он одамна на темава, не може да пишува.@Zlatikevichius дај банирај го бе овој кретенов @roden, нека не го загадува воздухот овде.
абе скроз банирај да не може ни да чита на форумов, бадијала што си го банирал така кога на секој пост се исмејава, ако си му дозволил да биде присутен, одбанирај го, пушти го нека се искаже што има да каже, да видиме што знае а не да се смее ко зелен.Баниран е он одамна на темава, не може да пишува.
Лебарки да јадат секој ден потопени у мазут да дае Господ. Рацете да им пресушат. Не ми се верува од ден на ден што се дешава у државава.Овие копуци што труеле народ треба 8 доживотни во самица да му стегнат, со триста црни дружељубиви цимери во ќелија секојдневие...Од еден до последен...
Ќе се реинкарнира така. Еден куп пациенти веќе имаат по десетици алтер ега. Еден има по десетици дневно.абе скроз банирај да не може ни да чита на форумов
За да те видат...и за да бидеш виден...до која височина си стигнал во бизнисот..За што ти се 200 миљона во Скопје???
Ич нека не ти биди, за многу брзо ќе спакувам куферите и јасСега ми е потешко, посебно за тебе ми е жал.
Голема загуба за Македонија.Ич нека не ти биди, за многу брзо ќе спакувам куферите и јас![]()
Добро колку години има овој Ратко ? Личи како 25 да има на фаца.Стигна ли Ратко гратис и оној овчарон од Пласница да вртат бизниси по 200 миљона евра, тури пепел на секирации у животот. Веројатно немам таков мајндсет али, у Македонија живееш, кога ќе дојде до првите 2-3 миљона кажи стоп додека не почнеш да бодеш очи. Пресели се негде на море отвори си едно кафанче колку да ладиш јајца уживај си. Земи у Тоскана куќа со лозје или маслини прај си вино и маслиново. За што ти се 200 миљона во Скопје???
Добро еве не читале книги, гледале филмови. Нели им текнува Френк Лукас како падна во Американ Генгстар кога се појавимсо бундата на бокс меч? Нели им текнува од Гудфелас сцената како ги шљака Де Ниро пред жените пошто купиле скапи коли?За да те видат...и за да бидеш виден...до која височина си стигнал во бизнисот.....небитно што под „бизнис„ можеш да подразбираш (и) легален очигледен криминал...
Епа изгледа ни филмови не гледалеДобро еве не читале книги, гледале филмови. Нели им текнува Френк Лукас како падна во Американ Генгстар кога се појавимсо бундата на бокс меч? Нели им текнува од Гудфелас сцената како ги шљака Де Ниро пред жените пошто купиле скапи коли?
Шала на страна, тешки идиоти.