- Член од
- 6 ноември 2024
- Мислења
- 438
- Поени од реакции
- 734
Ние од кале квичиме, а мосад ни е премиер. Гарант го врбувале таму, магии еврејски му праеле ццц
Ние од кале квичиме, а мосад ни е премиер. Гарант го врбувале таму, магии еврејски му праеле ццц
Сепак имаш на времето многу повеќе Будалаштини.. во Основно училиште наставник по физичко спроведуваше Опасни гимнастички вежби...Во Средно училиште дури беа задолжителни...морав да се расправам со дебилот дека не може да тера дете со кошаркашка градба да праи Колут назад, може да скрши вратен пршлен. Всушност не беа ни наставниците виновни, туку тие што ја правеа наставната програма, а подбуцнати од гимнастички сојуз.Патем сопругата во 60/70 има паднато од кругови и 10минути во несвест, денес да се случи нешто такво, па родителите на малолетното дете да фанат јак адвокат има и школото и тој што ја правел наставната програма да го види господ во пиџами...А се сеќавам пак во ЈНА , 77/78 бев, беше на војниците забрането пливање, само во морнарица не, а имавме ѓоа проверка на знаење на пливање ама само 5-6 метра.... Уште поделикатно е Вон школската активност, мајката на тинејџер што пред 15+ години се удави кај Славија бараше да се забранат не дамо педалинки туку и плажи, кажуваше како да го спречам детето кога другарите одат...И Интернет нека се забрани, да се вратиме во пештера да живееме, децата со камчиња да си играат. Ама па и камче може да голтнат и да умрат... И камчиња ќе забраниме, што му ебеш матер.
Забрането беше пливање за војска и во АРМ (ова посебно важи кога си на отсуство). Поради разни правни причини.А се сеќавам пак во ЈНА , 77/78 бев, беше на војниците забрането пливање, само во морнарица не, а имавме ѓоа проверка на знаење на пливање ама само 5-6 метра....
Кој ти е дилерот?Ако успеале Израелците да инсталираат премиер Евреин во Македонија со 40% муслиманско и про-палестинско население, алал да им е. Нема што. Способни се.
Значи, испаѓа дека македонските Словени во Македонија немаат никаков претставник во власта и бизнисот. До толку ли не ги бива за ништо?
Дали тоа значи дека МПЦ треба да го прогласи Мицкоски за еретик, затоа што сакал да се моли на еврејска миса? Според канонските правила на МПЦ секој што исповетува друг Бог, а е припадник на МПЦ, тој е еретик и треба да биде исклучен од црквениот живот и општење.
Ова секако е претпоставка базирана на твитот каде вели дека планирале на миса да одат. Колку што видов на твитер профилот типот е Ортодоксен Евреин и промовира познати и успешни Евреи, а кај нив ништо не е случајно. Знаат родослов и до 50 колена.
Мене искрено ич не ми е гајле кој ќе биде премиер во Македонија и искрено ич не ми е гајле за палестинско-израелскиот конфликт. Тотално сум индиферентен.Се изнатреска глупости, прво нема ни 30% муслимани во Македонија, второ огромно мнозинство Македонци го подржуваат Израел и Евреите, трето немаме никаков проблем Евреин да е премиер, ти имаш ли?
Не е никаков проблем Албанец па и Турчин да биде премиер во Македонија, каде ти виде проблем? Нека си се изборе за гласови, нека добијат и ете му позиција. Проблем да дојде премиер албанец е што албанските лидери не бараат глас од сите за да дојдат на таква позиција, тие се сконцентрирани само кон албанците и кога бараат подршка одат со ставови дека на пример кога тие ќе добијат власт, ќе направат ова, она, тоа и не знам што за албанците, потоа ставаат акцент на Косово ( што нас кур не боли за Косово) и слични моноетнички интереси. Во оваа држава која што е ( како што вика Ацо Антиќ) на албанците живеат и еден куп други луѓе кој што не се албанци и како очекуваш да добиеш подршка за да дојдеш на таква позиција кога за сите други што не се албанци не нудиш ништо.Мене искрено ич не ми е гајле кој ќе биде премиер во Македонија и искрено ич не ми е гајле за палестинско-израелскиот конфликт. Тотално сум индиферентен.
Ако може во Македонија да биде премиер Евреин, зошто тогаш да не биде и Албанец или Турчин? Или тогаш имаш проблем?
Со ова само се закопува. Мисли добива на популарност и на избори се надева дека ќе добие гласови.Соживотот како?
Буквално вика дека зборуваме бугарски, е баш поради ова албанците секогаш ќе бидат малцинство и диво месо на оваа земја, исто како србите, бугарите и грците.
Сиктер во албанија.Али Ахмети: Ако тие што зборуваат бугарски одат во Бугарија, а Албанците во Албанија, кому ќе ја оставиме Македонија? - Независен Весник
Македонците им кажуваат на тие што зборуваат албански да одат во Албанија. „Ако постапиме вака, ако некој оди во Бугарија, а друг во Албанија, на кого ќе ја оставиме оваа земја? Ова го изјавил Али Ахмети, лидер на партијата Демократска унија за интеграција (ДУИ), како што пренесува БГНЕС. Според...nezavisen.mk
Најбитно е шо ги тргна ДУИ и нивните вазали од СДС од власт.Евреите имаат големо искуство со терористи така да.Ако успеале Израелците да инсталираат премиер Евреин во Македонија со 40% муслиманско и про-палестинско население, алал да им е. Нема што. Способни се.
Значи, испаѓа дека македонските Словени во Македонија немаат никаков претставник во власта и бизнисот. До толку ли не ги бива за ништо?
Дали тоа значи дека МПЦ треба да го прогласи Мицкоски за еретик, затоа што сакал да се моли на еврејска миса? Според канонските правила на МПЦ секој што исповетува друг Бог, а е припадник на МПЦ, тој е еретик и треба да биде исклучен од црквениот живот и општење.
Ова секако е претпоставка базирана на твитот каде вели дека планирале на миса да одат. Колку што видов на твитер профилот типот е Ортодоксен Евреин и промовира познати и успешни Евреи, а кај нив ништо не е случајно. Знаат родослов и до 50 колена.