Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Член од
22 јуни 2019
Мислења
925
Поени од реакции
1.430
Сите биле на ИЌ во српско време море глуп
Автоматски споено мислење:

не му реплицирам повеќе на инконито, најглуп член на темава и на форумов.
Ти си србин бе човек...Што не ти е јасно? или си србин, или босанец...направи ДНК анализа да дознаеш вистината..Она ќе ти покаже точни кординати..И врати си го старото презиме со ИЌ. Тито повеќе не е жив да ти кажува насилно презимето да го менуваш на "ev, ov, ski"...сега ја имаш честа да бидеш србин..тито е починат нема да ти диктира....Јас како хрват стана од мајка хрватица и прадедо хрват...Така ми покажа во ДНК анализита генетика и тоа стана...

Член од
19 февруари 2023
Мислења
2.731
Поени од реакции
5.663
Зашто бе таман се осоколи да каже што е иако нели кога го напаѓавте се праеше македонец па еве сеа го сменил презимето да видиме какви корени има, татар ли е, шиптaр ли е.
Не вреди со неписмени и со пропагандисти да се разговара.

Член од
22 јуни 2019
Мислења
925
Поени од реакции
1.430
Не вреди со неписмени и со пропагандисти да се разговара.
ПА не сум писмен македонски не го знам многу...повеќе хрватски зборам...Мајка ми е од хрватска, за време на југославија овде дојдела во ова вукојебина....
Сите се за вас неписмени, глупи само вие сте паметни...Одвај еден пожар неможете да изгаснете..Државата ви е пред колапс...Корупција, криминал...Катастрофа...Бугарска историја славете про-бугарско вмро го величете а дволични сте мразете ги вашите браќа бугари...Тие се ваши браќа крвта не е вода...Колку и да ви се огрешиле во минатото срцето ви влече за бугарија....

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.429
Поени од реакции
11.341
Ти си србин бе човек...Што не ти е јасно? или си србин, или босанец...направи ДНК анализа да дознаеш вистината..Она ќе ти покаже точни кординати..И врати си го старото презиме со ИЌ. Тито повеќе не е жив да ти кажува насилно презимето да го менуваш на "ev, ov, ski"...сега ја имаш честа да бидеш србин..тито е починат нема да ти диктира....Јас како хрват стана од мајка хрватица и прадедо хрват...Така ми покажа во ДНК анализита генетика и тоа стана...
@TheTrooper сијамски браќа да не сте, хрват по мајка татар по татко :masa:

Член од
12 август 2024
Мислења
107
Поени од реакции
155
ПА не сум писмен македонски не го знам многу...повеќе хрватски зборам...Мајка ми е од хрватска, за време на југославија овде дојдела во ова вукојебина....
Сите се за вас неписмени, глупи само вие сте паметни...Одвај еден пожар неможете да изгаснете..Државата ви е пред колапс...Корупција, криминал...Катастрофа...Бугарска историја славете про-бугарско вмро го величете а дволични сте мразете ги вашите браќа бугари...Тие се ваши браќа крвта не е вода...Колку и да ви се огрешиле во минатото срцето ви влече за бугарија....
Хрват негира Македонци. :ROFLMAO:

Ти ибам усташко племе

Член од
22 јуни 2019
Мислења
925
Поени од реакции
1.430
@TheTrooper сијамски браќа да не сте, хрват по мајка татар по татко :masa:
Не е покажало на днк анализата бугарија...Вие сте генетски со бугарите..На татко ми променето ми презимето во минатото во времето на тито од "иќ" додавано му е "ев".....Сигурен сум дека има околу 200.000 етички бугари во северна македонија...Колку и да ги мразете сепак срцето ве влече за нив...Крвта не е вода...Сепак вие си знаете најдобро...Со лажна историја неможете да одете во ЕУ...Како сакате вие така..да не должам многу...Сега барем во време на ДНК анализи китови, интернет алкатки и јутуб сервисот можете да ја знаете вистината...Не е како порано во времето на тито.

Член од
12 август 2024
Мислења
107
Поени од реакции
155
Не е покажало на днк анализата бугарија...Вие сте генетски со бугарите..На татко ми променето ми презимето во минатото во времето на тито од "иќ" додавано му е "ев".....Сигурен сум дека има околу 200.000 етички бугари во северна македонија...Колку и да ги мразете сепак срцето ве влече за нив...Крвта не е вода...Сепак вие си знаете најдобро...Со лажна историја неможете да одете во ЕУ...Како сакате вие така..да не должам многу...Сега барем во време на ДНК анализи китови, интернет алкатки и јутуб сервисот можете да ја знаете вистината...Не е како порано во времето на тито.
Усташ мрш од темава

Член од
22 јуни 2019
Мислења
925
Поени од реакции
1.430
Усташ мрш од темава
Јас за доброто на вас ви зборам...Како и да е да не должам...Не сакам да ме мразете...Само сакам да ја знаете вистината.....Сепак останува на вас најдобро дали ќе одете напред или во изолација ќе бидете..

Член од
22 јуни 2019
Мислења
925
Поени од реакции
1.430
Ќути ти усташко куче.Немаш право да ни укажуваш кој сум и кој сме.Не сме мутави и си знаеме семејно стебло.
Срам да ти е. Јас ништо лошо не ви мислам на вас. Вие ништо не знаете кој сте и што сте...Вие сте под пропаганда водена од вашите корумпирани политичари. За жал на запад ве викат збунети бугари под изолација....Јас само ви кажувам дека имате право да ја знаете вистината кој сте и што сте...Јас како ја дознав вистината така и вие имате право да ја дознаете. Сметам дека секој има право да ја знае вистината колку и да е тешка. Јас пример бугарите нешто и не ги многу сакам...Но сепак вие сте по крв со бугарите исти..крвта не е вода...срцето ви влече за бугарија..славете бугарска историја...колку и да се мразете морате да направете компромис и разбирање. Сигурен сум дека чисти 200.000 бугари има останато во државата...Се друго е измешано од тито во обид да формира држава..

Roronoa

Македонец
Член од
20 декември 2014
Мислења
83
Поени од реакции
108
друже татарско усташко или какво и да си, небитно. Не е ни битно твоето мислење и верглањето само на коментари и реплики бидејќи не е издржано од ништо. Земај си од иљачите на време и ајт со здравје.

Нема ли тука некој што модерира да ги отстрани ваквите ботови?

Член од
22 јуни 2019
Мислења
925
Поени од реакции
1.430
друже татарско усташко или какво и да си, небитно. Не е ни битно твоето мислење и верглањето само на коментари и реплики бидејќи не е издржано од ништо. Земај си од иљачите на време и ајт со здравје.

Нема ли тука некој што модерира да ги отстрани ваквите ботови?
Се што е вистина не е издржана во ред...Добро ти си знаеш...Продолжите да живеете во лага....Вашите политичари полни со корупција толку ве мразат што цел живот ве лажат дека сте антички македонци и дека вмро били македонско...Ваша си е не планирам повеќе да ви објаснувам...Имате јутуб имате интернет имате днк анализи ако сте доволно паметни ќе ја дознате вистината...Ако не ќе живеете во лага...иста нација сте со бугарите...еден ист народ..како сакате така..

Член од
22 јуни 2019
Мислења
925
Поени од реакции
1.430
Па ни србите не ги сакам нешто кој знае што....Него такво е типично за вас се нешто кога не ви одговара реалноста менете факти....Ја си смени презимето во ИК..Најде си ги вистинските корења.. вие како сакате така правете.

Kajgana Shop

На врв Bottom