Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Член од
3 септември 2010
Мислења
6.433
Поени од реакции
9.084

Ама како сега така?
Нели според Васко Хефтов татарите културно се воздигнаа и почнаа да не почитуваат?
Па збореше да сме го заборавеле минатото и да сме гледале напред, какво гледање напред бе Хефтов? Овие во секоја можна прилика не понижуваат..
Мислат дека ако тие се средновековни номадски дивљаци и пљачкаши (бугари), мора и останатите околни народи да бидат. Не знам само дали ги удрила сончаница или отсекогаш биле волку ненормални.

Член од
25 декември 2019
Мислења
1.873
Поени од реакции
2.850
Мислат дека ако тие се средновековни номадски дивљаци и пљачкаши (бугари), мора и останатите околни народи да бидат. Не знам само дали ги удрила сончаница или отсекогаш биле волку ненормални.
Како ненормални?
Па тие се културно воздигнати, ние треба да заборавиме на минатото и конечно да тргнеме напред.
Гледаш хефтов што убаво го лоцираше проблемот, ние сме проблемот не сакаме да идеме напред.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.820
Поени од реакции
40.127
Комедии, пред некој ден и на државна прослава бил. Веќе дури не се обидуваат ни да се преправаат дека постои правна држава овде.
Каква правна држава, тоа постои само у главите на Павле, Васиљ и сличните дегени што се напикани у шупакот на Заев.

Член од
17 август 2009
Мислења
3.678
Поени од реакции
5.305
До кај се протестите, кој ден се веќе на улица ?
Автоматски споено мислење:

Очекувано. Ако не им се јавувал Стево у амбасада едно 10 пати до сега да ги моли абе дај земете ги и нашиве тенкови, за са се покаже колку голем американец е, јас глава сечам.

Член од
17 август 2009
Мислења
3.678
Поени од реакции
5.305
ти треба подобро да знаеш од сите нас, нели ти беше таму од самиот почеток ?
Да не си ме помешал со една женска особа од тука :icon_lol:
Ама таа мислам дека ја уапсија мн зулуми напраи, цела чаршија ја испокрши. Затоа сега од септември пополека малце. Исончани, освежени од грчка не прајте толку проблеми, ќе се лутат коалиционите партнери од алијанса пер шкиптаре

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.459
Поени од реакции
9.163
Да не си ме помешал со една женска особа од тука :icon_lol:
Ама таа мислам дека ја уапсија мн зулуми напраи, цела чаршија ја испокрши. Затоа сега од септември пополека малце. Исончани, освежени од грчка не прајте толку проблеми, ќе се лутат коалиционите партнери од алијанса пер шкиптаре
зошто да те помешам, не беше ти дел од протестите ?

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.459
Поени од реакции
9.163
Бајати им беа сендвичите, и не ми понудија ништо асално у штаб. Па ги одјебав.
па кој кур тогаш те интересира до каде се протестите, оди кај на мајка ти пичката барај посвежи сендвичи.

Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
Reactions: A__

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.137
Поени од реакции
83.783

За какви партнери збори СДСМ?
Оние чии упатства за живот не доведоа да бидеме робови на Албанците во сопствена држава, кои доведоа до губење на име, знаме, етникум? Оние чии пулени овде не водат 30 години во ужас?
30 години не дупат у здрав мозок и сега не тераат да признаеме дека знаеме оти не дупат и дека нема ништо од сите тие моркови, а притоа да се побугариме. Инаку Албанците ќе биле немирни... Као до сега ова што ни го правеа Албанците е пичкин дим, ама сега ако не се побугариме ќе ни направат пострашни ствари.
Колку пострашно можат од убивање невини деца за најголем христијански празник и потоа да ги бранат сложно убиците?

Ме здоболе Стојко, нека станат немирни.

Член од
3 септември 2010
Мислења
6.433
Поени од реакции
9.084

За какви партнери збори СДСМ?
Оние чии упатства за живот не доведоа да бидеме робови на Албанците во сопствена држава, кои доведоа до губење на име, знаме, етникум? Оние чии пулени овде не водат 30 години во ужас?
30 години не дупат у здрав мозок и сега не тераат да признаеме дека знаеме оти не дупат и дека нема ништо од сите тие моркови, а притоа да се побугариме. Инаку Албанците ќе биле немирни... Као до сега ова што ни го правеа Албанците е пичкин дим, ама сега ако не се побугариме ќе ни направат пострашни ствари.
Колку пострашно можат од убивање невини деца за најголем христијански празник и потоа да ги бранат сложно убиците?

Ме здоболе Стојко, нека станат немирни.
Што е Мицковски? Премиер, Претседател на Македонија, Претседател на Собрание, Министер за надворешни работи, Министер за внатрешни работи, Министер за одбрана? Која битна функција ја извршува, па овие комуњарски предавници толку се оптоваруваат со него, како со половиот орган да им брцнал во вариво?

Kajgana Shop

На врв Bottom