Ф
Флеш
Гостин
Ова глупо ми е веќе,пратеник од СДСМ збори,овие со свирење
mislis deka ima nesto pametno da kaze?Ова глупо ми е веќе,пратеник од СДСМ збори,овие со свирење
Toa sto sepak... SDS clenstvoto e taka kako da kazam... odrodeno, polno so otrov.. e druga rabota.I Dui i tamu drugite nekoj gi glasal. Nekoj koj e drzavjanin na republikata so pravo na glas kako i site drugi .
Jas oddamna imav napisano deka SDSM e kancerot na ovaa republika od osamostojuvanheto do den denes, no nebitno toa.Toa sto sepak... SDS clenstvoto e taka kako da kazam... odrodeno, polno so otrov.. e druga rabota.
Samite tie vo Kichevo glasaat za dui samo Makedonec od VMRO da ne bide gradonacalnik.
Од Бујарчо очекував/очекувам:Албанците искористија прва прилика (веднаш штом добија министер за надворешни) за да не напраат Бугари.
Албанското влијание во власта сега е како никогаш и САД и ЕУ побрзаа тоа да го искористат, ставајќи не во прв ред на анти-руските марионети.
Ова албанско држење на уздите (при клинички мртов СДСМ) секако се користи и за задоволување на албанските максималистички барања, но и за истите соседски барања. Све тоа фино лепо да се затвори, да нема безбедносни ризици тука, да нема дупки низ кои ќе тече источно влијание. Све тоа се знае на чија на сметка.
Со албанска власт во Македонија тоа би требало да биде овозможено, освен народот ако нешто не се побуни, али видовме тоа колку е можно тука. Не знам вие што очекувавте од Бујар.
Паралелно со тоа, ние (и Албанија) треба да сфатиме конечно (без да се буниме) дека све што ќе ни кажат да правиме, не е дека ни ветува членство.
За нив нема бугарски пасоши ќе си останат у Северџанистан со Таче и АљиАлбанците искористија прва прилика (веднаш штом добија министер за надворешни) за да не напраат Бугари.