Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.507
Поени од реакции
87.467
Дајте бе отидов на одмор војна ќе правите. Човек да не ве пушти и во вц сами. Става народ северџански знамиња т.е. вентилатори за одбрана на историјата од Бугарите. Дајте потпишете тоа договорот и сикер во ЕУ. Сакате во ЕУ епа таму Гоце е јадач на ќубрица. Јас сум за договорот да се прифати ако сте решиле за ЕУ веќе. И помалку мелодрами.
Ти си дефинитивно најглупиот член на форумов без конкуренција

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.474
Поени од реакции
9.184
Дајте бе отидов на одмор војна ќе правите. Човек да не ве пушти и во вц сами. Става народ северџански знамиња т.е. вентилатори за одбрана на историјата од Бугарите. Дајте потпишете тоа договорот и сикер во ЕУ. Сакате во ЕУ епа таму Гоце е јадач на ќубрица. Јас сум за договорот да се прифати ако сте решиле за ЕУ веќе. И помалку мелодрами.
најдобро е ти да одиш у пм и да не се мешаш на оваа тема

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
5.011
Поени од реакции
5.193

Додека вакви суштества виреат тука и имаат некакво влијание врз јавното мислење(ако незнаеш 2+2 да собереш ќе имаат влијание) ќе биде малку тешко да се оправи работата ако може да се оправи веќе.
Минативе 100г., колку што Македонците страдаа од своите соседни држави/народи, толку страдаат и од своите изроди. Живееме во време во кое изродите не е кријат, туку самите се јавуваат...особено преку социјалните мрежи.

Така, немојте да кажете дека не знаете кои се...

Дотичнава тетка е сама по себе показател за дното кое го има достигнато се-де-се-то, кое од самонаречена државотворна партија и „као„ интелектуална елита, спадна на ниво‘ од збирка од маалски алапачи.

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.785
Поени од реакции
5.060
Голема штета што има такви како тебе.
Мене ништо не ми менува што пишува во учебни за историја. Ко да има фајде од историја. Јас сум постари и апсолутно не ми менува во животот ништо образованите основно и средно.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Не само скандирање, сте кршеле јавни објекти, има десетици повредени полицајци, бог знае колку има повредени граѓани.
Ама за тоа вие нема да пишувате затоа што сте пички, немате муда да признаете.
Ама кога ќе наидете на некој психопат па ви се вклучуваат сензорите ау што бидна, па ќе сте старци и жени кои оро играат.
Грција не блокираше ги пцуевте албанците...
Одбојка игравте ги пцуевте албанците...
Бугарија не блокира ги пцуете албанците...
Што ви е проблемот?
Искрено ве прашувам.
Искрено ако прашуваш,искрено ќе ти кажам.
Ве мрзиме од дно на душа,по гнаси од вас нема на свет,едино со татарите може до негде да се мерите.

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.785
Поени од реакции
5.060
Ве мрзиме од дно на душа,по гнаси од вас нема на свет,едино со татарите може до негде да се мерите.
Ај таму на фронт ни требаат жртви треба да учиме нешто по историја.

Член од
8 септември 2021
Мислења
31
Поени од реакции
18
Sto ne boli dali ti ko poedinec ili so svoeto semejstvo ne mrzis? Jas znam ,poznavam mnogu ,mnogu koi ne ne mrzat zatoa ne pishuvaj vo mnozhina ti ne predstavuvash nikoj drug osim sebesi, Zadrugo slikata na tvojot profil se sovpaga so tvoeto mislenje ;)

Последно уредено:

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.474
Поени од реакции
9.184
Еве како бранат џандарите.

Sto ne boli dali ti ko poedinec ili so svoeto semejstvo ne mrzis? Jas znam ,poznavam mnogu ,mnogu koi ne ne mrzat zatoa ne pishuvaj vo mnozhina ti ne predstavuvash nikoj drug osim sebesi, Zadrugo slikata na tvojot profil se sovpaga so tvoeto mislenje ;)
дечко, ако случајно не знаеше, прво се оди во теми како љубов и ебачина, па временски, прогнози, кладилници, и еден куп остнанати срања та тек тука да баљваш.

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.785
Поени од реакции
5.060
дечко, ако случајно не знаеше, прво се оди во теми како љубов и ебачина, па временски, прогнози, кладилници, и еден куп остнанати срања та тек тука да баљваш.
Крив му е и носот. А за ушите да не збориме.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Џеки мирен.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.424
Поени од реакции
16.709
Не читате а пишувате. Да ќе им дадеме, ама и ќе им земеме. Нема само да им дадеме. Прочитај прво убаво што е пишано. А не само да се рипа и да се пишува ради реда и лајкови.
И ме занима веќе ова што си го пишал, да се бориме и да го чуваме. Од немачка се чува татковината? Од такви чувари до ова дереџе дојдовме.
Не се секираме ние у немачка дека ќе ни ја чувате вие татковината, затоа ја оставивме на вас. Па коа ќе дое време да се вратиме у пензија наместо у Тетово ќе се вратиме у Скопје у центар да живееме на местото на некој стар скопјанец шо ради мир у куќа заминал да живее у Пустец.

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.785
Поени од реакции
5.060
Не се секираме ние у немачка дека ќе ни ја чувате вие татковината, затоа ја оставивме на вас. Па коа ќе дое време да се вратиме у пензија наместо у Тетово ќе се вратиме у Скопје у центар да живееме на местото на некој стар скопјанец шо ради мир у куќа заминал да живее у Пустец.
Пустец и Халкидики имаат море. :D

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
5.011
Поени од реакции
5.193
А другиве градови што чекаат? Тоа вмровските градоначалници за што се таму?
Заради нивната урбана мафија, вцртувањето „маркички„ за градење и изгласување ДУП-ови, не се ради граѓаните...

Kajgana Shop

На врв Bottom