Ovde se pishuvat nekoi teorii koi shto tie shto gi pishuvaat, samo 2 sekondi da go napushtat sebesi, i da go citat bi umrelo od smeenje.
Primeri:
Bijons: "...Албанија ,,доби" почеток на припрема на преговори за договор за влез во ЕУ (Турција се припрема и договара чекајќи дваесет години, а Србија десет години) како награда ,,мачкање очи" за успешна манипулации со пописот што преку ноќ малцинството на Македонците во Албанија исчезна" - Kako shto veli solaire, sekoj vtor covek zhivee vo paralelen univers, koj shto nivnite licni problemi gi izmeshaat so globalnite. Bijons misli deka cell svet se zanimava so Makedonija, i kako da go zaebi Makedonija.. Bozhe moj, znam veke vo koja staza na mentallna bolest bi mozhel da bidesh. Za 2k Makedonci vo Albanija, nekoj bi dobil tolkava nagrada!!
Onooj drugiot brbrbr: "Не би рекол дека Албанците им направиле нешто на Бугарите и Грците, но највеќе им направиле лошо на Македонците, таа Српско Албанска омраза е фиктивна " - Zamisli, Sprsko - Albanska omraza e fiktivna, ne znam dali treba da se komentira ova.
I za kraj shampionot na ovaa oblast, Bjorn: "На Албанците им е океј да примаат алкаеди у своја земја, така ќе го зголемат процентот на муслимани на Балканот, но и ќе ги маргинализираат христијаните Албанци," - ovoj e druga prica.. one bi bill perfekten za vo "Inception", da zhivee sam, i da uzhivaa so teoriite: Albanci vs Makedonci, Hristiani vs Muslimani.. etc.
P.S Cestito na Albanija za pocnuvanjeto na pregorovite vo EU, i Hungarija i cela Evropa zo najdobri zbori za niv.. Rama, pred 5 dena vo poseta kaj Obran, deneska prodolzuva kon Evropa... A vie platite kamata kaj Orban!