Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Член од
22 февруари 2024
Мислења
885
Поени од реакции
2.846
Само Димче Апасиев ќе ја среди државава.. Ги придобива младите, секои наредни 4 години ќе расте и расте Левица.. Додека постарите генерации да не речам пензионерите што гласаат за сдс и вмро полека ќе ги снемува...
викаа Кина не чини .Димче е едини за :D

Член од
19 февруари 2023
Мислења
2.644
Поени од реакции
5.530
Полека, напи се од Хелексот, смири се, сам кажа дека си пред банирање од форумов со навредиве, немој ќе те банираат стварно, што ќе правиш после во животот?
Супер што си ме цитирал кога сум кажал дека со национализам може и бетер да се Влен од Дуи, така да уживај, пушење курови ќе си остане твоја дисциплина, никој не ти се меша.
Него, вака ко најголема форумска пропалица би не удостоил ли да ни кажеш за кого ти гласаше на избориве? Не е ваљда да се срамиш од сопствениот избор? :icon_lol:
Абе остај што ќе прави он, што ќе правиме ние ако го банираат, не го пријавувај без него не е забавно.

Член од
22 февруари 2024
Мислења
885
Поени од реакции
2.846
Абе остај што ќе прави он, што ќе правиме ние ако го банираат, не го пријавувај без него не е забавно.
Ти колку имаш поени од опомени ? 25 е бан временски.

10/25 сум засега

:oleee:

Член од
19 февруари 2023
Мислења
2.644
Поени од реакции
5.530
Ти колку имаш поени од опомени ? 25 е бан временски.

10/25 сум засега
Немам опомени не сум радикален како вас, јас би ги банирал комуњарите бугарски само поради нивното постоење но без нив не се може, извор на комедија и инспирација ми се.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
1.624
Поени од реакции
4.181
Не го пријавувам јас, не му замерувам за состојбата во која се наоѓа.

Член од
19 февруари 2023
Мислења
2.644
Поени од реакции
5.530
На Антон не му сметаше што 2016 по Скопје со Куртони во рака одеше заедно со Курти и Станишев, сега нешто изненаден од новата власт на Мицко која оди по истите ноти кои Заев ги почна, каков дебил. Ја брани Македонија од Косоварите ахахаха изгледа во 2016 бил сенилен протестант или нафиксан.

Член од
22 јуни 2022
Мислења
944
Поени од реакции
1.213
Полека, напи се од Хелексот, смири се, сам кажа дека си пред банирање од форумов со навредиве, немој ќе те банираат стварно, што ќе правиш после во животот?
Супер што си ме цитирал кога сум кажал дека со национализам може и бетер да се Влен од Дуи, така да уживај, пушење курови ќе си остане твоја дисциплина, никој не ти се меша.
Него, вака ко најголема форумска пропалица би не удостоил ли да ни кажеш за кого ти гласаше на избориве? Не е ваљда да се срамиш од сопствениот избор? :icon_lol:
Епа ти си најголем пропагандист на вмро на твитер, колку години те плаќаат? Минимум 15?

Ај што труеш на другите социјални мрежи, еве и тука те има. Само што на форум не можеш да блокираш како на твитер и на фејсбук, тука те конфронтираат на повраќаниците што ги пишеш. :toe:

Јас гласав за Левица ако тоа нешто ти значи.

немање принципи и свое јас .
Ти идолизираш криминалец кој пребега со народни пари во странство. Просечен циган кој краде дрва ќе иде да си одлежи казна, или барем ќе се појави пред судски орган.

Кога вакви фаци за тебе се идоли, што зборува тоа за тебе како човек?

Член од
22 февруари 2024
Мислења
885
Поени од реакции
2.846
Ти идолизираш криминалец кој пребега со народни пари во странство
да пребегнал со пари, немаше да оди во Унгарија како политички бегалец кај Орбан .
Ќе си одеше како Заев и брат му во Абу Даби и ќе отвореше фирма , алтане мој .
Но не , Грујо работи како советник за економски прашање кај Орбан .

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
6.788
Поени од реакции
8.317
Ај се кладиме дека ако стане премиер ќе гласа за Гаши и дека Мицко исто ќе излезе да лае како Апасот на видеото, како е можно да не сфати народот кај нас дека секој е јак и јаде лајна додека е опозиција:facepalm:
И да дојде и да гласа прв за Гаши, пак ќе биде подобар од жмицкофскиот цреп кој бега од народот и се качува низ планини.

Во најмала рака тој нуди нешто и има образ.

Жмицко нуди статус кво а преќутувајќи кажува дека единствена цел во политиката му е од личен интерес.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
1.624
Поени од реакции
4.181
Епа ти си најголем пропагандист на вмро на твитер, колку години те плаќаат? Минимум 15?

Ај што труеш на другите социјални мрежи, еве и тука те има. Само што на форум не можеш да блокираш како на твитер и на фејсбук, тука те конфронтираат на повраќаниците што ги пишеш. :toe:
Ааааа тоа ти значело вмровски твитер боту... :ROFLMAO:. Не сум тој човек, случајност е името. Да бев, ваљда по 50 поста на ден ќе штанцав тука.

Kajgana Shop

На врв Bottom