Ivica^
Confident Liar
- Член од
- 14 август 2007
- Мислења
- 11.431
- Поени од реакции
- 16.747
Све са тоа кадри што ќе работаат за доброто на народот.Со Азир Алиу како директор на МЕПСО ќе ја направиме Македонија повторно горда.
Све са тоа кадри што ќе работаат за доброто на народот.Со Азир Алиу како директор на МЕПСО ќе ја направиме Македонија повторно горда.
Да ти кажам право Љупчо, па и Алфа ми се доста антипатични. Инаку да сите соработуваат со Пуцко, само кога е во прашање Димче Енвероџин тогаш за него нема проблемОва е една од најголемите глупости, ама тоа е кога го гледате оној шутракот на Алфа и го читате Љупче Златев на фејсбук
Пуцко ги снабдува скоро сите државни институции, еве ти само во последниот период некој од нив
Прегледај го приврзокот 419670
Попопо, широко друже сопартиец. Ајде не те дирам, одмарај се, секако ќе ти треба кога ќе се вратиш да ги браниш „нашиве предавници“ или барем да ми посочиш кога ќе почне тоа доброто да се дешава, не сум злопамтило ја ама ти реков дека ќе те држам за збор, ја ќе посочувам негативно, јебига таков човек сум, чаша повеќе празнa, а ти ќе ми посочуваш што е позитивно и различно па здравје за 4 години ќе ремизираме дали пак ќе гласаме за ВеМеРо.na odmor sum do nekade 20ti juli, i so ogled na toa sto pretezno ke bidam na more (ke plovam niz mediteranot) nema da sum mnogu aktiven ovde. eve ater za tebe pisuvam ovde denes ali imaj na um i ne mi zameruvaj sto nema da mozam odma da ti odgovoram.
"Меѓународни партнери" со албански експерти ... ни скроија 20 министерства на никаков буџет.Со поддршка од ДУИ, по полноќ изгласана реорганизација на министерствата
Новото парламентарно мнозинство на ВМРО-ДПМНЕ, Вреди (ВЛЕН) и ЗНАМ, со поддршка од пратеници од Европскиот фронт предводен од ДУИ, ги изгласа законските измени со кои се воведуваат нови и се прави реорганизација на дел од постоечките министерства. Собраниската седница синоќа продолжи и по...www.slobodnaevropa.mk
...законските измени биле работени со поддршка од меѓународни партнери и се дел од ИПА програмата на Европската Унија.
De, tie 20k na levica imaa tolku kriticna uloga za opatanokot na drzavata vo 2016, pa napraile 10 pati pogolema steta? Imase tuka eden kup likovi koj vlijaea da se zasere rabotata 100 pati poise nego niv. Mislam nema potreba da gi nabrojuvam.Mozi se ispotreseni, mozi doprva ke se ispotresuvaat. Mozi i nema. Koj da gi znae, a i so e bitno toa sega, so vi menva ?
Zamina vozot oddamna, toa se obiduvam celo vreme da vi go dolovam. Nekoi pred nekolku godini predizvika sled na nastani i rezultatot od tie nastani go gledame vo megjuvreme.
Prasanje e koj smetame deka gi pocna i ucestvuvase vo tie nastani, im dade celosna poddrska itn itn ili da skratam koj e kriv, kon koj treba da se pokaze so prst. Za drugo sega e vekje kasno.
Mojot stav okolu toa koj e kriv i kon kogo treba da se pokaze so prst e manje vise poznat.
Sega mozi ti si imas drug krivec na um ali bilo kako bilo , sega isto vi se fakja, zaminata e rabotata vekje, rimpapa ne ja poprava povekje.
Автоматски споено мислење:
To e diskutabilno ali kolku clenstvoto i simpatizerite na segasna levica ja zasraa republikata voopsto ne e ni za diskusija. Napravija steta kolku site drugi zaedno pomnozeno so 10
Radpznalosta ubivaМи фали да знам кое виски го пие Кано во моментот, и каква била вчерашната махи махи во Манила.
Е ај ако не па 200 години да живеам. Боље од радозналост него од инфекција од катетар.Radpznalosta ubiva
Tesko deka vmrovcite se razocarani. Razocarani se odredna brojka na moroni so ne go predvidoa ova, iako bese 1 u 1.Гледате како кога имаат некој заеднички интерес одма наоѓаат заеднички јазик.
Владата на мицко ќе си добие министерства и така ќе има повеќе простор за прераспределба на ресори во коалицијата, повеќе функции и плус повеќе простор за вработување нови партиски ботови по министерствата.
ДУИ ќе си добијат комисии и плус некои други работи за кои не знаеме а се договарани у 4 очи.
Уште не седнати по фотељите, вмровчињата разочарани
Pa so viskito od Kano ce go dezinficirashЕ ај ако не па 200 години да живеам. Боље од радозналост него од инфекција од катетар.
Не толку познатата теорема - секој кур потопен во Лагавулин 16ка, губи дел од своите гљивични заболувања.Pa so viskito od Kano ce go dezinficirash
да бидеме искрени јас навивам МЕПСО да го води некој неспособен, не знам каков е Азир Алиу, али ако е неспособен тогаш супер, кога ќе ми текне кој партиски копилња се вработуваа таму само ради партиски книшки, баш сакам тоа МЕПСО да заврши како и Македонски пошти и слични пропаднати, па да ги видам тогаш во која мајкина тогаш ќе одат, зш за друго ништо не ги бива освен за пушење курој.Со Азир Алиу како директор на МЕПСО ќе ја направиме Македонија повторно горда.