Glup, Micko ja prodade kucata. Ne gledase vesti.^ eve go moronov vizioner se javi, slikata na kanalizaciski pacov ne e kompletna bez nego.
vizioneru de vidi dali micko kje dava gazot kako shto dadoa 8te pratenici za imeto.
И ние сакаме да си се викаме Македонија не Северна, големо чудо за Грците, раатот сме им го кршелеNe zboruvame za po ulici tuku za vo vlada.
Gashi rekol, tatkovina mu e Kosovo.
Golemo chudo a i go negira tvojiv text
Za toa kaj Fondacija Zaev na Recepcija che se javish i ce pobaras po toa sobite kaj mu se revolucionerite so penkalata skrieni, da toa sharenite de!И ние сакаме да си се викаме Македонија не Северна, големо чудо за Грците, раатот сме им го кршеле
Чекај, ти не сакаш албанците да се искрени и си кажат дека албанија или косово се нивни татковини? Ти сакаш албанците да лажат дека Македонија е нивна држава? Знаеш кога Албанците ќе ја чуствуваат оваа држава за нивна? кога ќе избришат се македонско. Ако ти си за таква Франкенштајн држава која веќе е таква, секоја ти чест. Јас сум за Македонска држава, не затоа што сакам, туку за тоа крв се дало во многу наврати.Ако не приметивте, вмровците немаат проблем со изјавата на Гаши. Се си било супер
Мислевме не можело ама вмровците ни покажуваат дека можело да се голта и поише од претходно.
бидејќи се работи за балисти веројатно на ова мислат,баш ме интересира која е таа територија што им припаѓа и ќе оди во Европа, ако мислиш на Лојане, Ваксинце, Арачиново и слични фекалии, блазе си им на Европа, едвај ги чекаат.
А кој всушност ја ОРГАНИЗИРАШЕ и ФИНАНСИРАШЕ според тебе шарена според мене државен удар ?За година дена очекувај да прочиташ дека вмро ја организирало шарената и Јохан мавал со куртончиња.