Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Член од
19 февруари 2023
Мислења
2.645
Поени од реакции
5.532
Исто така ги повикуваме и истражните органи што поскоро да го расветлат овој случај и сторителите кои го претепаа албанскиот капетан, да излезат пред правдата, како и да се дозне вистината, кој и зошто го испратил него во Психијатриската болница во Бардовце? Кому му смета напредокот на Албанците во прашањата за државната безбедност и одбрана?“ прашаа од коалицијата Вреди.

WTF??????? Овие од ДУИ си прават циркузи за народ.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.745
Поени од реакции
23.016
^ eve go moronov vizioner se javi, slikata na kanalizaciski pacov ne e kompletna bez nego.
vizioneru de vidi dali micko kje dava gazot kako shto dadoa 8te pratenici za imeto. :icon_lol:
Glup, Micko ja prodade kucata. Ne gledase vesti.
Javno kaza deka dogovorot od Prespa ke se pocituva trkalo edno glupo sarenokurtonsko.
Uste ne mozis da sfatis kolkava glupost napravivte so sharenata.
Ustvari so prasvam jas gluposti, normalno deka ne mozes da sfatis. Ti dosega ne sfati, doprva pak ic.
Tuku zivo goram od zelba da citkam kako ti evoluiraa stavovite od ko bese saren kurton do blagonadezen levicar, ali kako i site picki levicarski si go kries stariot profil posto ima interesni raboti da se procitaat.
Ke gi krstevme Zitie po eden saren kurton :sneaky:

Член од
15 февруари 2019
Мислења
999
Поени од реакции
3.989
Исто како дпне шиптаpска и оваа гнида си го смета протекторатот Косово за негова татковина

IMG_20240605_174237.jpg

Член од
24 април 2024
Мислења
469
Поени од реакции
888
Вадете пушките овај куртоните и сите на улица да го бутнеме режимот, ова веќе не се трпи!

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.391
Поени од реакции
16.608
У нормални држави за ваква изјава немаше да припари до позиција претседател на Собрание.
Ама тоа у нормални држави.

Член од
19 февруари 2023
Мислења
2.645
Поени од реакции
5.532
У нормални држави за ваква изјава немаше да припари до позиција претседател на Собрание.
Ама тоа у нормални држави.
Подобро е вака, се исклучува од нашата држава
Ова го изјавува како Претседател на собрание, утре низ нос ќе им го извадиме.

122571375_184486569853876_7516054066837163939_n.jpg

Последно уредено:
Член од
17 ноември 2014
Мислења
4.824
Поени од реакции
7.444
И ние сакаме да си се викаме Македонија не Северна, големо чудо за Грците, раатот сме им го кршеле
Za toa kaj Fondacija Zaev na Recepcija che se javish i ce pobaras po toa sobite kaj mu se revolucionerite so penkalata skrieni, da toa sharenite de!
Tie che ti ja dadat Makedonija

Последно уредено:
Член од
11 јули 2008
Мислења
4.750
Поени од реакции
3.790
Ако не приметивте, вмровците немаат проблем со изјавата на Гаши. Се си било супер :icon_lol:

Мислевме не можело ама вмровците ни покажуваат дека можело да се голта и поише од претходно.

Член од
19 февруари 2023
Мислења
2.645
Поени од реакции
5.532
Ако не приметивте, вмровците немаат проблем со изјавата на Гаши. Се си било супер :icon_lol:

Мислевме не можело ама вмровците ни покажуваат дека можело да се голта и поише од претходно.
Чекај, ти не сакаш албанците да се искрени и си кажат дека албанија или косово се нивни татковини? Ти сакаш албанците да лажат дека Македонија е нивна држава? Знаеш кога Албанците ќе ја чуствуваат оваа држава за нивна? кога ќе избришат се македонско. Ако ти си за таква Франкенштајн држава која веќе е таква, секоја ти чест. Јас сум за Македонска држава, не затоа што сакам, туку за тоа крв се дало во многу наврати.

Член од
23 мај 2019
Мислења
4.411
Поени од реакции
5.119
баш ме интересира која е таа територија што им припаѓа и ќе оди во Европа, ако мислиш на Лојане, Ваксинце, Арачиново и слични фекалии, блазе си им на Европа, едвај ги чекаат.
бидејќи се работи за балисти веројатно на ова мислат,

Член од
23 мај 2019
Мислења
4.411
Поени од реакции
5.119
За година дена очекувај да прочиташ дека вмро ја организирало шарената и Јохан мавал со куртончиња.
А кој всушност ја ОРГАНИЗИРАШЕ и ФИНАНСИРАШЕ според тебе шарена според мене државен удар ?
Има ли некој некаде објавено некаква анализа со издржани аргументи ?
Можеби бегалецот од Пешта има изјавено нешто за тоа а не сум свидел.... или и тој станал “ќутолог“.

Член од
3 септември 2010
Мислења
6.343
Поени од реакции
8.947
Да не мисли на ова кога вели дека Италија многупати била во служба на Албанија?

1717613928707.png

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom