Не им замерувам, знам дека се тролови, сакам да им помогнам зошто мислат дека се исмејуваат со некого, а всушност они се смешни , ама тоа е трол додека не се погледне во огледало...Ne im zamervi, pokraj niv I Zoran Zaev bi deluval na pameten coek
Не им замерувам, знам дека се тролови, сакам да им помогнам зошто мислат дека се исмејуваат со некого, а всушност они се смешни , ама тоа е трол додека не се погледне во огледало...Ne im zamervi, pokraj niv I Zoran Zaev bi deluval na pameten coek
Да бе има браќа, не знам што се тресеш ко зелен
Od duplite profili ti pisam, zatoa taka ti izgleda.
Не бре, какви дупли профили, овие ти се soul twinsOd duplite profili ti pisam, zatoa taka ti izgleda.
Eden ist lik sme![]()
Dupli mi se, zimi tebe, ne te lazam.Не бре, какви дупли профили, овие ти се soul twins![]()
Ти знаеш ли дека у Шведска им ги ебат поточно силуваат и убиваат редовно девојките сомалијци веќе 7 години и више.Ја мислев барате Дуи да се демонтира, а вие да сте мислеле албанците. Куку леле, ме изненадивте мои сограѓани швеѓани.
Е сеа името нека им го храни семејството.Во меѓувреме....
"На семејствата со една минимална плата им фалат повеќе од 500 евра за да го преживеат месецот.
Официјалните податоци велат дека од вкупниот број на вработени, кој изнесува нешто над 690 илјади, повеќе од 100 илјади се на минималец."
Нека се формира побрзо влада, и нека се работи како што треба, и како што се ветуваше.
Нека почнат прво со минималецот. Најмал во Европа. На овие луди цени срамота е ваков минималец да зима човек што работи 25 дена, од 8 до 4.
Шокантно.. Зарем хелсиншки не успеа да влезе во оваа престижна група?Невладини организации во Македонија
Само 6 невладини организации се во целост невладини. Остатокот е шлајм.
ја доделува независен одбор, а процесот вклучува многу детални проверки на политиките, практиките и работата на организациите
![]()
Само шест невладини во Македонија ја добија „ознаката за доверба“ - МКД.МК
„Ознаката се добива преку внимателно креиран процес и критериуми за транспарентност, отчетност, резултати од работењето, почитување на законската регулатива. Ознаката претставува стандард за добро работење, ја доделува независен одбор, а процесот вклучува многу детални проверки на политиките...mkd.mk
да, ама евроатланските интеграции знаеш ли колку се унапредени со давањето све на Украина?Моментално армијата нема ништо, се е дадено на Украина, ова е резултат на луѓе кои имаат класичен поданички менталитет...како и го забибери новинарот на крај
тоа е една од работите кои ги знае, ама не сака да ги знаеТи знаеш ли дека у Шведска им ги ебат поточно силуваат и убиваат редовно девојките сомалијци веќе 7 години и више.
Они се во бетер ситуација од нас, али исто племе имаат.