Работи и на Германски само на програмерот некој да му каже Mazedonien со големо М да го пише и топ ќе биде.No N-word Macedonia - Chrome Web Store
Detect and redact N-words before Macedonia.chromewebstore.google.com
Google add on кој што ја брише северна.
Pa dosadno im e ! Nedela e be druzhe!Дали некој може да објасни што е со радувањево со името?
Зошто вмро не се насочува кон решавање на поважни работи како што е корупцијата, да се подобри економијата?
Туку почнуваат од прв ден со популистички потези да го дрогираат населението.
ВМРО уште не е на власт,сеуште нема формирано влада така да ќе мора да почекаш уште малку, после клај клај едно по едно ќе се решава ...Дали некој може да објасни што е со радувањево со името?
Зошто вмро не се насочува кон решавање на поважни работи како што е корупцијата, да се подобри економијата?
Druze, ako se nasoci kon korupcijata ke treba site od dui da gi zatvori, ana vas toa ne vi odgovara..Дали некој може да објасни што е со радувањево со името?
Така се постапува со окупаторМногу садистичка политика терате ,вас вие важно да умрат комуњарите и да патат многу.а некако вие помалку важна иднината на државата и на народот
Ништо мене не ми менува дали СДСМ е во опозиција, ниту имам функција ниту сум член.
Изгледа од центар и карпош не си излегол досегаНишто мене не ми менува дали СДСМ е во опозиција, ниту имам функција ниту сум член.
Ти што корист ќе имаш што ДПМНЕ на власт?
Верувам дека сеедно која партија, дека во земјава има мнозинство на неопределени граѓани кои имаат преференции кон левичарска идеологија, а не кон ултранационализмот и десничарски "демохристијански" партии.
Да одиме со истата реторика. Зошто сдс и дуи се бавеа со името наместо да средеа поважни работи?Дали некој може да објасни што е со радувањево со името?
Чим не ти сметаше корупцијата на ДУИ и рецесијата до сега нема што да ти смета и од сега па натака. Ептен лицемерно од твоја страна, впрочем јавно призна на форумов декагласаш за ДУИ !!!Дали некој може да објасни што е со радувањево со името?
Под “левичарска” 100% мислиш на проЕУ по секоја цена. Боље да кажеше “либерална” идеологија можда и ќе пројдеше некако.Ништо мене не ми менува дали СДСМ е во опозиција, ниту имам функција ниту сум член.
Ти што корист ќе имаш што ДПМНЕ на власт?
Верувам дека сеедно која партија, дека во земјава има мнозинство на неопределени граѓани кои имаат преференции кон левичарска идеологија, а не кон ултранационализмот и десничарски "демохристијански" партии.