Сендивичи ќе даваат?...Има цензус , во Вмро слават веќе ..
Сендивичи ќе даваат?...Има цензус , во Вмро слават веќе ..
Бусовите од швицарска го направија своетоЌе има зголемен број гласови во албанските блокови, има поголема излезност него пред 2 недели.
Кај некои општини во 17 часот имаше повеќе гласачи него пред 2 недели до 19 часот.
Јас не сум во Вмро , пратам од интернет дома сум сиСендивичи ќе даваат?...
Абе не зезај, умрениот од Муртино прашуваше по амбасади дали е во ред да купи руски вакцини, чим ни треба дозвола од Агелар и компанија дали смееме леб да јадеме тогаш зошто воопшто постоиме. Ние самите се обидуваме да се упикаме по секоја цена во клуб кој работи на наше разнебитување, ЕУ треба да се заборави, никој нема да влезе таму и да почнеме конечно да се фокусираме на домашните проблеми.Поголеми земји од „нашата земјата„ се под дипломатски влијанија и притисоци, не пак „нашата„.
А „нашата земјата„ е под влијанија оти е очигледно дека е. Македонија е таа која сака да се „упика„ во клубот од богати (и арогантни) земји, кои не‘ третираат како збирка од африкански племиња, на кои треба да им се „помогне„ за да се „декоркатизираат„ и кои сакаат да изведат историски скок од феудализам во реално историско време.
Не е битно што не си, не сум ни јас, само сакав малку да се мајтапам...Јас не сум во Вмро , пратам од интернет дома сум си
Никој што е патриотски настроен не го спори болдуваното, ама „на терен„ и во реал-политиката, рабојќето се поинакви од посакуваните.Абе не зезај, умрениот од Муртино прашуваше по амбасади дали е во ред да купи руски вакцини, чим ни треба дозвола од Агелар и компанија дали смееме леб да јадеме тогаш зошто воопшто постоиме. Ние самите се обидуваме да се упикаме по секоја цена во клуб кој работи на наше разнебитување, ЕУ треба да се заборави, никој нема да влезе таму и да почнеме конечно да се фокусираме на домашните проблеми.
Сега ќе почне: „Во Свирипичино победивме 3:1!!!!!!“Врие Господинот Ѓорчев
Bash toa i pishav 2 posta pogore.Стево Пендаровски: јас сум најголемиот губитник ако се бојкотираат претседателските избори.
Овој отворено кажува дека без Албанци не може да добие.