- Член од
- 20 април 2023
- Мислења
- 988
- Поени од реакции
- 2.430
treba da si epten glup da ochekuvash neshto od takva lochka kako mickovski32.28%
А ја и уште цела фамилија не сме искочиле уште на гласање, планираме накај 7
Е сега цела Македонија зависи од мицко телето, ако ја прокоцка довербата на Македонецот ќе биде одговорен за пропаста на државата
da si mi zdrav i ziv prijatele za napishanovo, ova grevovive vmrovski ochekuvaat chuda od mivka kastrirana kao mickoski, shtetnici otepani 30 godini ebavanje im e malku.Дај Боже да грешам, ама мислам дека нема да се деси тоа. Едноставно не гледам начин на кој цела таа багра криминална малоумници ќе каже-А па добро, дпмне ќе коалицира со вреди, јеби га, тоа е, опозиција сме, повеќе среќа следниот пат. И не мислам на политички блокади, тие се најмал проблем. За жал очекувам избодени деца во автобус, вандализирање на цркви и македонски дуќани, и општо насилство врз каури. Се знае шиптaраната како функционира кога не е по нивно, мислиш им е гајле за некаква си демократија и волја на народ? Мислам дека Мицкоски како олицетворение на кастрирани муда и импотентен флациден кур кој во клучни моменти вади лој од врат или оди на пивофест во Прилеп на прва опомена од антиќ-"Ај да не ја правиме големата" ќе отиде на забар на вадење осмици и ќе го пушти Наум Стоилковски да изрецитира нешто округло па на ќоше како што правеше неговиот ментор од Будимпешта. А ако ме побие и порасне муда мислам дека многу гревови ќе му бидат простени од многумина и членови/симпатизери и нечленови/несимпатизери на дпмне.
Dui kje odel vo opozicija, prosta makedonska forumska masa