Жалниот изгледа ни тие потписи од карпош што ги собираше нема сите да гласаат за негоИнфомакс
![]()
Стевчо Јакимовски има помалку гласови од неважечки ливчиња - Pressing TV
Од вкупно обработени 50,86% избирачки места вкупно гласале 434.897 гласачи, од кои важечки се 421.722 избирачки ливчиња. Вкупниот број на...pressingtv.mk
100 илјади гласа разлика...досегаГо утепа бабава Стево. Сто илјади гласа разлика.
многу луѓе им кажуваат овде на други луѓе што сеСекој има право на самоопределување. Биди си ти што сакаш кај твоите дома. Уште еднаш те молам не кажувај на некој друг што ти мислиш дека е.
Е па ете, јас ти ветувам. Па жали се после кај сакаш!многу луѓе им кажуваат овде на други луѓе што се
никој до сега не добил опомена од администрација за тоа
не верувам дека и мене ќе ме казнат за таа работа
Сосема небитно, сè додека СДС и УЧК губат, добро е.Само да ги поздравам левичарите кои спамаа ““ кога пишував дека Максим ќе ги растури Левица како кула од карти. Навалете пак. Се надевам само дека и Максим и Билјана ќе дадаат гласови на ВМРО, не на СДС.
тек ќе обеле мечкаЕј стварно, како е расположението во Инфомакс? Ќе бидеме ли сведоци на првиот мозочен удар во живо на поткаст? Што викаат другарчињата нивни Фуркан и Андреј Петров, лажни ли беа анкетите?
Na parlamentarni ke bide obratno.. levica ke ima poise peatenici od makso..Само да ги поздравам левичарите кои спамаа ““ кога пишував дека Максим ќе ги растури Левица како кула од карти. Навалете пак. Се надевам само дека и Максим и Билјана ќе дадаат гласови на ВМРО, не на СДС.
Стефче си е океј, јас би го гласал да не му чуваа комуњариве милион кривични во фиока и да не беа референдумски избориве каде после долго време се појави сериозна можност да ги пратиме УЧК во опозиција.Жалниот изгледа ни тие потписи од карпош што ги собираше нема сите да гласаат за него![]()
имало 90+ илијади што гласале за СДСМ? те за Стево?
Ама баш парламентарните се поважни.Ист случај и кај мене, пола за дпне на претседателски, ама за парламентарни е друга прикаската
имало 90+ илијади што гласале за СДСМ? те за Стево?
не е веројатно тоа
ние сме помеѓу најглупите нации во Европа, според ај кју, ама до толку не ваљда