Додека не разбреме дека не оди вака и дека треба да им летаат глави на овие комуњари вака ќе ни биде..
Одговорот можеш да го најдеш во моите прашања, ама ти избегнуваш да се гледаш пред зрцало и да си одговориш самиот...си бил или не си бил во социјални протести?Alija be te prasav nesto ama izbegnuvas be alija da mu ebam majkata. Zatoa be alija te racunam za noz vo grb.
Pred mesec dena bev so nekogo pred glavnata Porta od prilepskiot pazar i mu vikam,:Најмногу ми е одвратно и ми ја врие крвта кога ги читам - не ми доаѓа напамет збор со кој најпрецизно би ги опишал; гомнари, куропушачи, бубашваби, шлајмови, гноеви, отпадок и останат бескорисен џган кој е способен да брани буквално се поради интерес и партија. Не можам да сфатам како може човечко суштество да ја посматра целата оваа ситуација со онкологија (на страна сите други лудории) и да каже дека не треба да се преувеличува и да не се протестира. Да не ги штитеше законот би ги барал по адреса и би ги тепал до граница на живот ваквите злоупотребувачи на кислород.
@Џонтра ВолтаPred mesec dena bev so nekogo pred glavnata Porta od prilepskiot pazar i mu vikam,:
Pogledni kakov narod izleguva i kazhi mi kolku intelegentni ce vidish , postoa pogleda i se skina od smeenje.
Jasno ti e sega koi se tie covecki sushtestva?
А ти ја процени интелегенцијата по тоа како луѓето изгледаат, гарант давам дека голем дел од тие биле по интелигентни од оние у влада костумисаните шо една изјава за на тв не знаат да ја прочитаат не пак да кажат нешто со свои зборови, пошто овчарот Груби заради интелигенција е таму кај шо е а не ради рамковен, од тие "интелигентните" си патиме.Pred mesec dena bev so nekogo pred glavnata Porta od prilepskiot pazar i mu vikam,:
Pogledni kakov narod izleguva i kazhi mi kolku intelegentni ce vidish , postoa pogleda i se skina od smeenje.
Jasno ti e sega koi se tie covecki sushtestva?
Покрај запирањето на возачи кои возат пребзро и возачи кои се пијани, „расчустувањето„ на случајот со мачката ќе биде ново „достугнување„ во МВР...Никој нема последици да понесе за ова,нема ни оставка ни затвор ништо,зарем не знаете во каква вукојрбина живееме.
Ама затоа овој што ја убил мачкава сигурно јавно ќе му се суди и ќе заглави до 5 години во затвор.
Прегледај го приврзокот 389583
На месечината да отидеш, ќе ти рече плоштадот у Прилеп е боље.
Па не е поставен за в.д. премиер ради својата бистроќа...
Ne beshe muabetot intelegencijata na vladata tuku koi se tie shto povtorno bi glasale za SDSM.А ти ја процени интелегенцијата по тоа како луѓето изгледаат, гарант давам дека голем дел од тие биле по интелигентни од оние у влада костумисаните шо една изјава за на тв не знаат да ја прочитаат не пак да кажат нешто со свои зборови, пошто овчарот Груби заради интелигенција е таму кај шо е а не ради рамковен, од тие "интелигентните" си патиме.
Dobro za ova ne treba direkt vo zatvor da go privede nekoj? Ili ke se pali dokumentacija denovive?
Mislam za utre rekoja deka ce se vloshi vremeto!Dobro za ova ne treba direkt vo zatvor da go privede nekoj? Ili ke se pali dokumentacija denovive?