Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .

Ivan898

they see you, but you don't see them!
Член од
3 јуни 2020
Мислења
417
Поени од реакции
792
A

Ali Pasha

Гостин
Alija be te prasav nesto ama izbegnuvas be alija da mu ebam majkata. Zatoa be alija te racunam za noz vo grb.
Одговорот можеш да го најдеш во моите прашања, ама ти избегнуваш да се гледаш пред зрцало и да си одговориш самиот...си бил или не си бил во социјални протести?
Или само ти имаш ексклузивно право да ги прашуваш арнаутите, тие не се достојни за да им одговориш???

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.471
Поени од реакции
8.197
Најмногу ми е одвратно и ми ја врие крвта кога ги читам - не ми доаѓа напамет збор со кој најпрецизно би ги опишал; гомнари, куропушачи, бубашваби, шлајмови, гноеви, отпадок и останат бескорисен џган кој е способен да брани буквално се поради интерес и партија. Не можам да сфатам како може човечко суштество да ја посматра целата оваа ситуација со онкологија (на страна сите други лудории) и да каже дека не треба да се преувеличува и да не се протестира. Да не ги штитеше законот би ги барал по адреса и би ги тепал до граница на живот ваквите злоупотребувачи на кислород.
Pred mesec dena bev so nekogo pred glavnata Porta od prilepskiot pazar i mu vikam,:
Pogledni kakov narod izleguva i kazhi mi kolku intelegentni ce vidish , postoa pogleda i se skina od smeenje.

Jasno ti e sega koi se tie covecki sushtestva?

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.429
Поени од реакции
39.040

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.910
Поени од реакции
30.885
Pred mesec dena bev so nekogo pred glavnata Porta od prilepskiot pazar i mu vikam,:
Pogledni kakov narod izleguva i kazhi mi kolku intelegentni ce vidish , postoa pogleda i se skina od smeenje.

Jasno ti e sega koi se tie covecki sushtestva?
А ти ја процени интелегенцијата по тоа како луѓето изгледаат, гарант давам дека голем дел од тие биле по интелигентни од оние у влада костумисаните шо една изјава за на тв не знаат да ја прочитаат не пак да кажат нешто со свои зборови, пошто овчарот Груби заради интелигенција е таму кај шо е а не ради рамковен, од тие "интелигентните" си патиме.

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
5.198
Поени од реакции
5.418
Никој нема последици да понесе за ова,нема ни оставка ни затвор ништо,зарем не знаете во каква вукојрбина живееме.
Ама затоа овој што ја убил мачкава сигурно јавно ќе му се суди и ќе заглави до 5 години во затвор.
Прегледај го приврзокот 389583
Покрај запирањето на возачи кои возат пребзро и возачи кои се пијани, „расчустувањето„ на случајот со мачката ќе биде ново „достугнување„ во МВР...

А во меѓувреме...криминалот цвета, дури не се ни крие.

Член од
19 февруари 2023
Мислења
3.043
Поени од реакции
6.178
Бараат да нема сензационализација тие што протестираа ако некој доктор прдне на смена, хистерија низ скопските улици имаше ако нема течен сапун во вецињата, ама сега ако излезеш да протестираш тоа се српски служби, овие луѓе немаат огледало дома, буквално се плашат од сопствениот народ, но ќе дојдат македонските 5 минути, само незнам дали мислат дека некој ќе им ги заборави предавствата и методите со кои дојдоа на власт, ништо не е заборавено ниту простено.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.313
Поени од реакции
15.475
Кога Грујо го апсеше Докиќ за 2000 евра мито, како и комисијата за инвалидски пензии , цел народ се крена на бунт(те биле пар педери па му се свети, па пва...она...)

Ако не им чинеше тоа, сега валда им чини состојбата во здравството

ПС:борина некој да не продава, за пријател прашувам

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.471
Поени од реакции
8.197
А ти ја процени интелегенцијата по тоа како луѓето изгледаат, гарант давам дека голем дел од тие биле по интелигентни од оние у влада костумисаните шо една изјава за на тв не знаат да ја прочитаат не пак да кажат нешто со свои зборови, пошто овчарот Груби заради интелигенција е таму кај шо е а не ради рамковен, од тие "интелигентните" си патиме.
Ne beshe muabetot intelegencijata na vladata tuku koi se tie shto povtorno bi glasale za SDSM.
I kako shto "procita", jas ne dadov nikakov komentar koj kolku e intelegenten!
Znaci citaj, citaj, citaj pa razmisli

A shto se odnesuva za vladata, sigurno se popametni od site nas koga ne trgaat za alkata shto ni ja stavile na nosot.
Ili mislish deka i toa ne e taka?

Kajgana Shop

На врв Bottom