- Член од
- 17 декември 2019
- Мислења
- 2.435
- Поени од реакции
- 4.178
Mnogu.. Belgrad na vodi ti e od evrein gazda.. Srbija sledno ke go napadne Kosovo, ke se iscisrat ljopkite i ke gi naselat evreite na kosovoKolku e verno ova?
Mnogu.. Belgrad na vodi ti e od evrein gazda.. Srbija sledno ke go napadne Kosovo, ke se iscisrat ljopkite i ke gi naselat evreite na kosovoKolku e verno ova?
Колку што е верно дека Земјата е рамна плоча која ја носат на грб 3 огромни китаKolku e verno ova?
Pa slushnav deka Beo na voda ti e od Saudiska Arabija izgradeno, a tie kako shto znam stojat dobro so Izrael.Mnogu.. Belgrad na vodi ti e od evrein gazda.. Srbija sledno ke go napadne Kosovo, ke se iscisrat ljopkite i ke gi naselat evreite na kosovo
300.000 војска ќе биде истоварена во околината на Газа. Моментално 80 авиони и над 10 дронови ја напаѓаат Газа.Се очекува почеток на копнената оперсција во Газа. Денеска ноќта или рано утре наутро според турски извори.
Треба тунелите да ги чистат.300.000 војска ќе биде истоварена во околината на Газа. Моментално 80 авиони и над 10 дронови ја напаѓаат Газа.
Сакале или не судирот ќе биде жесток таму важи правилото око за око.
Се плашам дека и двете страни ќе одат до крај. На двете страни во мислите им се етнички чистења и конечна слобода "без камче во чевелот"Треба тунелите да ги чистат.
Каква подршка осигура Израел со нападиве на Хамас. Зелено светло да им напраат геноцид и етничко чистење без некој да се буни многу многу.
Какви ООН, какви бакрачи.
Тражили сте, добили сте.
а ќе влегуваат со “чизма“ во Газа или само вака со авиони дронови и пропаганда ќе тераат око за око300.000 војска ќе биде истоварена во околината на Газа. Моментално 80 авиони и над 10 дронови ја напаѓаат Газа.
Сакале или не судирот ќе биде жесток таму важи правилото око за око.
на почетокот
Израелците и до сега одеа во крајности! Немале никад “хумана” операција да не се лажеме! Стално со десетици/стотици мртви цивили завршувале…Се плашам дека и двете страни ќе одат до крај. На двете страни во мислите им се етнички чистења и конечна слобода "без камче во чевелот"
Затоа важи дека имаат најдобри служби, им пуштија хипици на транс забава, ги убија нив и еве ти Газа на тацна и поколј. Ова не беше успешна акција на Хамас туку на Мосад.Треба тунелите да ги чистат.
Каква подршка осигура Израел со нападиве на Хамас. Зелено светло да им напраат геноцид и етничко чистење без некој да се буни многу многу.
Какви ООН, какви бакрачи.
Тражили сте, добили сте.
Мирно е моментално. Нема авиоудари од што гледам турскиве вести.Се плашам дека и двете страни ќе одат до крај. На двете страни во мислите им се етнички чистења и конечна слобода "без камче во чевелот"
Ova e operacija na srpskite sluzbi.Затоа важи дека имаат најдобри служби, им пуштија хипици на транс забава, ги убија нив и еве ти Газа на тацна и поколј. Ова не беше успешна акција на Хамас туку на Мосад.
Се плашам дека и двете страни ќе одат до крај. На двете страни во мислите им се етнички чистења и конечна слобода "без камче во чевелот"