Покер

Член од
26 октомври 2011
Мислења
12
Поени од реакции
4

Кој сака помош да добие 50долари без ништо освен со регистрација одговор на 20 прашања задолжителни и потврда на идентитет тука сум да помогнам со тоа што ке ви дадам детално упатство и одговор на сите прашања, нормално само би сакал регистрација преку мој линк,
http://www.pokerstrategy.com/#uJBFF4 еве го линкот значи за да добиете 50 долари треба да го поминете квизот со 20 прашања, и да потврдите идентитет ,кој сака нека ми пише е -пошта во Порака тука и ке ги добие одговорите на сите прашања и секаква помош или koki_busav <<skype

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Играв до пред година дена .... сеа не сум заразен со покер на фејс затоа што речиси секоја вечер играме турнири со другари and in real life it's more fun :D
btw скринсхот од времето ко играв
п.с .... работам во нет кафе немојте да се чудите :)

163094_482364775232_629595232_6210368_2713394_n.jpg

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Да доживеам 1 ваква рака и ќе ми се скрати животот за 20-30 години:tapp:
Мислам дека единствен начин овој со кецовите да ја добиел ракава е после првиот флоп да одел на ол-ин...ама прашање е и овој другиов дали ќе се откаже у тој момент.

Многу зафркната рака у секој случај. Нема теорија тука да не платиш ако имаш вакви карти. :)

Член од
24 ноември 2011
Мислења
10
Поени од реакции
5

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
413
Кога немав евра на 24h poker сите како викаа НАПРАВИ ПАРИ ПА ЌЕ ГИ ИЗВАДИМЕ и коа сеа иам 50 евра се нешто ова,она.
Ако се разбира некој повеќе нека каже како да ги вадам ќе му дадам провизија.

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
Кога немав евра на 24h poker сите како викаа НАПРАВИ ПАРИ ПА ЌЕ ГИ ИЗВАДИМЕ и коа сеа иам 50 евра се нешто ова,она.
Можеш ли преку moneybookers т.е. skrill да ги повлечиш?
ја имам сметка;) ако можи без проблем ќе ги извадиш

Член од
24 ноември 2011
Мислења
10
Поени од реакции
5
Друже имам искуство, можеш да ги извадиш без проблем, значи најлесно и без проблем на било кој покер сајт, како што рече Zepp , monеyboоkers ти е опција со 10000% сигурност. 2. Сега скоро сите покер сајови работат и со македонски кредитни картички, значи и ова ти е опција , ти препорачувам тутунска банка , функционира 100% (за други банки не сум пробал). -
Е сега , на сите покер сајтови за да вадиш треба да направип најпрво депозит, па да можеш обратно да вадиш на истиот начин преку што си направил депозит. Со тоа ја верификуваш сметката и поради сигурност на играчите од несакани трансакции сметки , крадење итн...
Ти можеш да си направиш минимум депозит обично се 10-20 долари и после тоа извади си ги сите . Кажи друго нешто ако те интересира.
П.С. Инаку како оди покерот ?;)

Член од
26 октомври 2011
Мислења
12
Поени од реакции
4
Ако играш на 24H покер мораш прво депозит да направиш, минимум 25 евра земи картица од тутунска или UNI banka VISA Elektron или така нешо направи Скрилл акоунт и земи ги парите ама се ова ако почнеш денес ке трае 2-3 недели освен ако немаш веќе картица.

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
413
Друже имам искуство, можеш да ги извадиш без проблем, значи најлесно и без проблем на било кој покер сајт, како што рече Zepp , monеyboоkers ти е опција со 10000% сигурност. 2. Сега скоро сите покер сајови работат и со македонски кредитни картички, значи и ова ти е опција , ти препорачувам тутунска банка , функционира 100% (за други банки не сум пробал). -
Е сега , на сите покер сајтови за да вадиш треба да направип најпрво депозит, па да можеш обратно да вадиш на истиот начин преку што си направил депозит. Со тоа ја верификуваш сметката и поради сигурност на играчите од несакани трансакции сметки , крадење итн...
Ти можеш да си направиш минимум депозит обично се 10-20 долари и после тоа извади си ги сите . Кажи друго нешто ако те интересира.
П.С. Инаку како оди покерот ?;)
Значи треба да зеам 20 евра и да идам во Тутунска и каква картичка да им побарам?Виза сребрена ли?????
Ако играш на 24H покер мораш прво депозит да направиш, минимум 25 евра земи картица од тутунска или UNI banka VISA Elektron или така нешо направи Скрилл акоунт и земи ги парите ама се ова ако почнеш денес ке трае 2-3 недели освен ако немаш веќе картица.
Неам картица од фрирул ги наравив па после играв у пари,а што ви е тоа скрил никако да ми стане јасно?
Можеш ли преку moneybookers т.е. skrill да ги повлечиш?
ја имам сметка;) ако можи без проблем ќе ги извадиш
Мислам дека не можам зашто неам картица колку што разбрав

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
околу 1 месец ќе трае процедурата со акаунт на скрилл

Член од
26 октомври 2011
Мислења
12
Поени од реакции
4
Значи треба да зеам 20 евра и да идам во Тутунска и каква картичка да им побарам?Виза сребрена ли?????
Неам картица од фрирул ги наравив па после играв у пари,а што ви е тоа скрил никако да ми стане јасно?
Мислам дека не можам зашто неам картица колку што разбрав
Ако ти се од freeroll мораш прво депозит да напраиш за да ги извадиш, мин 25 евра или 20 нз точно, скрилл ти е бившо монеубоокерс нешо како интернет паричник ти иде, извади си картица од uni ili tutunska и сибај кога ке ги вадиш парите ке ти потрае 2-3 дена само додека легнат парите
btw картицата ти се вика Visa Elektron

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Ако евентуално има претставништво од кладилница "Џокер" во твојот град, таму можеш да купиш покер картички (акаунти) од по 5, 10 и 20 евра, и да играш на homepkr.com
Другата опција е со е-картички од тутунска, уни и стопанска банка. После тоа имаш изобилство на страни кај што можеш да лупаш покер до сабајле :)

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Кој сака помош да добие 50долари без ништо освен со регистрација одговор на 20 прашања задолжителни и потврда на идентитет тука сум да помогнам со тоа што ке ви дадам детално упатство и одговор на сите прашања, нормално само би сакал регистрација преку мој линк,
http://www.pokerstrategy.com/#uJBFF4 еве го линкот значи за да добиете 50 долари треба да го поминете квизот со 20 прашања, и да потврдите идентитет ,кој сака нека ми пише е -пошта во Порака тука и ке ги добие одговорите на сите прашања и секаква помош или koki_busav <<skype
Колки пари треба да направиш за да ги извадиш, секако дека постои лимит на секоја страна не даваат така евети 50 долари;)

Kajgana Shop

На врв Bottom