Покер на Фејсбук

• Креатор на темата cige
  • Време на започнување
Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Дали знаете зошто ми го снема името од Климе, ми дојде Privacy Blocked и сликата од профил ми се претвори во прашалник? Помош некој?

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.798
Поени од реакции
22.850
Дали знаете зошто ми го снема името од Климе, ми дојде Privacy Blocked и сликата од профил ми се претвори во прашалник? Помош некој?

Кај мене има и слика и име..

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559

Зошто имаш наместено да неможи секој да ти го гледа профилот.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Зошто имаш наместено да неможи секој да ти го гледа профилот.
Не не, таа вечер нешто не беше во ред. Еден сат може кај сите беше така заприметив. Од 9 души на маса 7 беа такви на сите маси а никогаш не било така. Но добро е што автомацки ми се врати и сликата и името, а не само мене туку на сите :).

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Ејјј прееска се уклучувам по месец дена пауза и две мали копилиња толку ме изнервираа:nerv:...имаат слаби карти на пример,и чекаат да измине цел тајминг па да мавнат FOLD:nerv:...абе шо уште не им дадов на чатот...Идиоти абе,каде се админите на ФБ да видат дека малолетници го играат покерот?А за пари да ми земат први се мамица им комунистичка!
-И така денеска направив 31К,и фино лепо паднав на 4 000...трагедија бе у пичку:tapp:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Aбе ова не е можно. Влегвам чера и имав кец и пет алл ин. Сите се откажаа освен еден. Тој да ти имал кец и десет. Арно ама на маса даде кец, пет, шест, два, дама. И нормално јас и кец и петка требит да земам и ми ги зема тој со кец и со десетка. Има некој објаснување зашо тој само со кец ми ги зеде парите а јас и кец и петка. Или јас не знам што е финтата тука или си играт некој со правилава. А пак сега пред пола сат јас имав две дами во рака а тој два кеца. На маса дават два, три, четри, пет и шест и париве ги делиме. И тоа не е правилно. Тој требаше да зема скала имаше и плус појак пар.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Aбе ова не е можно. Влегвам чера и имав кец и пет алл ин. Сите се откажаа освен еден. Тој да ти имал кец и десет. Арно ама на маса даде кец, пет, шест, два, дама. И нормално јас и кец и петка требит да земам и ми ги зема тој со кец и со десетка. Има некој објаснување зашо тој само со кец ми ги зеде парите а јас и кец и петка. Или јас не знам што е финтата тука или си играт некој со правилава. А пак сега пред пола сат јас имав две дами во рака а тој два кеца. На маса дават два, три, четри, пет и шест и париве ги делиме. И тоа не е правилно. Тој требаше да зема скала имаше и плус појак пар.
Нема шанси да се негови, лошо си видел кои карти излегле, или евентуално тој добил боја.

И двајцата имате скала.

Член од
8 февруари 2008
Мислења
693
Поени од реакции
10
ovaaj poker nema veza da im ebam metr sve zivo so imaat sednav na masa so dva miliona igrav 3 saaat izlegov so 25 miliona i si rekov more daj use ednas da se vklucam da izmavam use nekoja raka i so reset my chips, nema vrska voa dzabe nervi kinenje samo

Член од
10 јуни 2009
Мислења
1.422
Поени од реакции
401
имав 2 М ме банираа и сеа од почеток почнав имам 43 илјади,и веке не давам пари на никој!„Па ке дојдам до 1 м

TheGamer

аут оф мај мајнд...
Член од
11 јуни 2009
Мислења
265
Поени од реакции
8
најмногу имам негде 6 милиони собрани и ги изгубив за 2 дена....па пред една недела пак се кренам на 2.9 милиони и во 25 минути ги изгубив...сега 10 илјади имам :S:S а еден другар имаше 106 милиони и го банираа...даваше ачипови на други...и јбг многу е скапо да купиш чипови од играта негде 50 долари е милионот а во ресен едно време кога сите ја играа играта еден милион се продаваше за 100 денари а често цените паѓаа и на 60-70 денари....бизнис :):)

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Ејјј прееска се уклучувам по месец дена пауза и две мали копилиња толку ме изнервираа:nerv:...имаат слаби карти на пример,и чекаат да измине цел тајминг па да мавнат FOLD:nerv:...абе шо уште не им дадов на чатот...Идиоти абе,каде се админите на ФБ да видат дека малолетници го играат покерот?А за пари да ми земат први се мамица им комунистичка!
-И така денеска направив 31К,и фино лепо паднав на 4 000...трагедија бе у пичку:tapp:
И што се нервираш толку ко 100 милиона да си изгубил :tapp:
Фејсбук е тапа... имав 55м ги изгубив за помалку од пола саат во повеќето случаи победува тој со помали шанси.
Заебете фејсбук ако има некој да играме во живо покер нека пише:)

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
^Точно,Покер на ФБ е ТАПА!!!Ми се игра во живо,ама без пари...ама и немам чипови,не е една беља:tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom