Кај сите е така ...Дали знаете зошто ми го снема името од Климе, ми дојде Privacy Blocked и сликата од профил ми се претвори во прашалник? Помош некој?
Дали знаете зошто ми го снема името од Климе, ми дојде Privacy Blocked и сликата од профил ми се претвори во прашалник? Помош некој?
Дали знаете зошто ми го снема името од Климе, ми дојде Privacy Blocked и сликата од профил ми се претвори во прашалник? Помош некој?
Не не, таа вечер нешто не беше во ред. Еден сат може кај сите беше така заприметив. Од 9 души на маса 7 беа такви на сите маси а никогаш не било така. Но добро е што автомацки ми се врати и сликата и името, а не само мене туку на сите .Зошто имаш наместено да неможи секој да ти го гледа профилот.
Нема шанси да се негови, лошо си видел кои карти излегле, или евентуално тој добил боја.Aбе ова не е можно. Влегвам чера и имав кец и пет алл ин. Сите се откажаа освен еден. Тој да ти имал кец и десет. Арно ама на маса даде кец, пет, шест, два, дама. И нормално јас и кец и петка требит да земам и ми ги зема тој со кец и со десетка. Има некој објаснување зашо тој само со кец ми ги зеде парите а јас и кец и петка. Или јас не знам што е финтата тука или си играт некој со правилава. А пак сега пред пола сат јас имав две дами во рака а тој два кеца. На маса дават два, три, четри, пет и шест и париве ги делиме. И тоа не е правилно. Тој требаше да зема скала имаше и плус појак пар.
Како двајцата скали?Нема шанси да се негови, лошо си видел кои карти излегле, или евентуално тој добил боја.
И двајцата имате скала.
Епа кога излезат сите пет карти, ти и он "избирате" од седум карти (пет што се доле и плус тие што ви се во рака) пет, со цел да бидетете појаки.Како двајцата скали?
И што се нервираш толку ко 100 милиона да си изгубилЕјјј прееска се уклучувам по месец дена пауза и две мали копилиња толку ме изнервираа:nerv:...имаат слаби карти на пример,и чекаат да измине цел тајминг па да мавнат FOLD:nerv:...абе шо уште не им дадов на чатот...Идиоти абе,каде се админите на ФБ да видат дека малолетници го играат покерот?А за пари да ми земат први се мамица им комунистичка!
-И така денеска направив 31К,и фино лепо паднав на 4 000...трагедија бе у пичку