Пожар во Кочани, диско Пулс.

Член од
22 јули 2011
Мислења
1.143
Поени од реакции
1.306
30 дена од несреќата во Кочани. Никој од власта не поднесе оставка.

Ни срам,ни перде... :facepalm:

Тоа не е ништо што ме изненадува.
И сегашната опозициска партија да беше на власт истото ќе беше, немаше да има оставки. Исти се и двете партии кои ја водат државата 34 години во плурализмот.

Во Србија барем Горан Весиќ министерот за градежништво поднесе оставка после падот на настрешницата во Нови Сад, кај нас никому ништо не му фали од главашите.

Да дојде ѓаволот по душите на нашите политичари ќе остане со празни раце, дури и нашите политичари би му ја земале душата на ѓаволот. Ете таков морал имаат политичарите.

Член од
21 октомври 2024
Мислења
100
Поени од реакции
379

KajzerS

Учителот од Кукуш
Член од
18 февруари 2015
Мислења
109
Поени од реакции
174
Нека му е лесна земјата на дечково.

Оваа трагедија ме погоди толку многу,што се осеќам како да сум изгубил близок човек.

98 годиште,дете... Животот бил пред него. Катастрофа

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.776
Поени од реакции
9.904
Нека му е лесна земјата на дечково.

Оваа трагедија ме погоди толку многу,што се осеќам како да сум изгубил близок човек.

98 годиште,дете... Животот бил пред него. Катастрофа
2001 година роден..

Член од
22 август 2024
Мислења
1
Поени од реакции
5
Нека почива во мир детево, дај Боже да се излечат останатите и да нема повеќе жртви... Без зборови сум, еден месец сум веќе потресена - не смееше и не требаше до ова да дојде.. Мислам на родителите на децава, на нивните пријатели, на Кочани..
Ова не е трагедија, ова е хорор, катастрофа од невидени размери за која уште ни самите не сме свесни.. Кулминација на 30годишно системско уништување на државата.

Kajgana Shop

На врв Bottom