Пожар во Кочани, диско Пулс.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.244
Поени од реакции
8.349
сега секој херој ли ке се појавува да лапаат пари само?

Член од
24 август 2017
Мислења
628
Поени од реакции
1.439
Сума сумарум потфрламе како општество и ништо не чиниме за да се подобриме.
Не можеш да очеквиш нешто од народ кој шо партијата му е над државата.

Член од
19 март 2013
Мислења
3.669
Поени од реакции
5.779
Не можеш да очеквиш нешто од народ кој шо партијата му е над државата.

Ај тоа , но и народ што не е за ниедна партија, а слепо верува на вакви иницијативи ко оваа Кој е следен. Познаник еден дури ме убедуваше дека е најнезависно нешто некогаш и ова било правиот момент. Што да му кажеш...

Член од
14 октомври 2021
Мислења
220
Поени од реакции
490
Ај тоа , но и народ што не е за ниедна партија, а слепо верува на вакви иницијативи ко оваа Кој е следен. Познаник еден дури ме убедуваше дека е најнезависно нешто некогаш и ова било правиот момент. Што да му кажеш...
Па првото излагање им беше ок, после се посраа. Сите се исполитизирани.

ама и да не си не моеш ништо да направиш.. и им успеа да нема протести.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
27.041
Поени од реакции
36.079
Само невидена трагедија требаше за да се носат логични регулации... Инаку системот си функционира.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.116
Поени од реакции
51.989
Да не јадам гомна и да урочам некого, ама не очекував вака добри резултати од тие што беа третирани во странство, поготово што од луѓе што се во медицина бев убедуван дека ќе биде прав хорор со многу малку преживеани, нарочито кај тие со оштетено белодробје.

Член од
1 јануари 2025
Мислења
171
Поени од реакции
563
Па првото излагање им беше ок, после се посраа. Сите се исполитизирани.

ама и да не си не моеш ништо да направиш.. и им успеа да нема протести.
Na kogo mu uspealo da nema protesti?
Kaj ve naogaaat be..

Член од
14 октомври 2021
Мислења
220
Поени од реакции
490
Na kogo mu uspealo da nema protesti?
Kaj ve naogaaat be..
sakav da kazam.
Znam devojce stvarno stvarno ne e ni ona ni nejzinite vo partija. Sakase da naprai protest NEPARTISKI. Znaes sho zakani dobivase? I kakvi? Toa li e zivot be druze? Toa li e zivot objasni mi? Eve i ja sho se objasnuvam ovde. Mi se zakacija 2-3ca kako sum bila bot.
Za sto sum bot? Shto me zabole za site? Me zabole be. I za VMRO i za SDSM. Nema air kako da vi kazam. Samo za sebe gleda sekoj, a zinat lazat, lazat dur dojdat do fotelja, i posle NIISTO.
i toa go gledate 33 god
I si kjutite
I uste gi poddrzavate
i mene me narekuvate bot??
Kolku od vas ovde posle pozarot spomnaa ,,ama VMRO ova napravi” ,,ama SDSM ona napravi”
NISTO NE NAPRAVIJA. NISTO. Eve toa ke vi kazam. I zatoa zboram.

Член од
6 ноември 2024
Мислења
781
Поени од реакции
1.408
sakav da kazam.
Znam devojce stvarno stvarno ne e ni ona ni nejzinite vo partija. Sakase da naprai protest NEPARTISKI. Znaes sho zakani dobivase? I kakvi? Toa li e zivot be druze? Toa li e zivot objasni mi? Eve i ja sho se objasnuvam ovde. Mi se zakacija 2-3ca kako sum bila bot.
Za sto sum bot? Shto me zabole za site? Me zabole be. I za VMRO i za SDSM. Nema air kako da vi kazam. Samo za sebe gleda sekoj, a zinat lazat, lazat dur dojdat do fotelja, i posle NIISTO.
i toa go gledate 33 god
I si kjutite
I uste gi poddrzavate
Kolku od vas ovde posle pozarot spomnaa ,,ama VMRO ova napravi” ,,ama SDSM ona napravi”
За што протест бе дете? Те читам по темиве и не те сфаќам. Ако ти е само за да протестираш, еве утре ССМ ќе имаат протест, придружи им се нека ти помине меракот.

Член од
1 јануари 2025
Мислења
171
Поени од реакции
563
sakav da kazam.
i toa go gledate 33 god
I si kjutite
I uste gi poddrzavate
Ajde sega bez emotiven brejkdaun, uste ednas:
Na kogo mu uspea da nema protesti?

Член од
1 јули 2012
Мислења
2.443
Поени од реакции
7.185
Да не јадам гомна и да урочам некого, ама не очекував вака добри резултати од тие што беа третирани во странство, поготово што од луѓе што се во медицина бев убедуван дека ќе биде прав хорор со многу малку преживеани, нарочито кај тие со оштетено белодробје.
Мора да се оддаде признание пред се на цел медицински персонал, во секоја билница. Покажаа огромна професионалност и пожртвуваност. Исто така и за некое чудо, сите институции, болници, тимови, кои учествуваа во одлуките и транспортот на пациентите надвор. Многу животи се спасени баш поради таа брза и правилна реакција. Вакво функционирање во тој дел, ко швајцарски саат е несвојствено за наши институции. И израелците тоа го потврдија, дека праќањето на повредените во странство е најдоброто нешто што можело да се направи, покрај одличната прва помош што ја дале нашите доктори. Дека во ваква катасрофа, со волку многу повредени и жртви, ни една земја не може да се справи сама, а не поготово некоја земја ко Македонија, чие здравство со децении пропаѓа. Исто имаше и пишано некој министер од Романија. Уште првиот ден по несреќата, дека одма треба да се праќаат во странство пациенти, дека они направиле катастрофална грешка со нивната несреќа кога одлучиле сите да ги лекуваат во Романија, па многу повредени починале во болниците нивни.

Член од
28 ноември 2022
Мислења
554
Поени од реакции
1.039
16 mart 2025, 02:35 casot
Kocani, Republika Makedonija
59 pocinati
196+ povredeni

Kako odi istragata ,,premiere,, ? , ministre Toskovski ,,kako napreduva istragata,,?!
Nitu traga, ,,nitu glas,, od NIKADE!

Kako da nastana, vekje poznatoto ,,sekoe cudo za tri dena,, i se se ,,zaborava,,.

Dan ,,parite probusija, onamu kade burgijata zastana,,

Fasisti edni, od SDS, DPNE pa ,,do onie praznicnite,, DUI, VLEN ili MEN //kako i da bea//, da ,,ne zborime,,. Isti ,,kjumur,, ste site, bezrbetni.

Zatoa ,,vestackata intelegencija,, glavniot grad na Republika Makedonija ,,go zamisluva,, vaka po 50 godini.
Screenshot_20250329-231120_Chrome.jpg

Ne od ,,prirodna katastrofa,,.
Vestackata intelegencija veli deka ,,ako drzavata,, prodolzi ,,da vozi,, vo nasoka po koja ,,vozi 15 godini,, na ista staza ,,ke ne snema,, //gledaj slika!//

Ima logika, dotogas, nie ,,starite ke izrikame sigurno,, a vie mladite ,,ke fatite metla sto podaleku,,.

Travi obrasnati, ruina ,,zapustena,, kako Chernobyl ,,mozebi i go lici Voinot na konj,,

Kajgana Shop

На врв Bottom