Не можеш да очеквиш нешто од народ кој шо партијата му е над државата.Сума сумарум потфрламе како општество и ништо не чиниме за да се подобриме.
Не можеш да очеквиш нешто од народ кој шо партијата му е над државата.
Па првото излагање им беше ок, после се посраа. Сите се исполитизирани.Ај тоа , но и народ што не е за ниедна партија, а слепо верува на вакви иницијативи ко оваа Кој е следен. Познаник еден дури ме убедуваше дека е најнезависно нешто некогаш и ова било правиот момент. Што да му кажеш...
Na kogo mu uspealo da nema protesti?Па првото излагање им беше ок, после се посраа. Сите се исполитизирани.
ама и да не си не моеш ништо да направиш.. и им успеа да нема протести.
sakav da kazam.Na kogo mu uspealo da nema protesti?
Kaj ve naogaaat be..
За што протест бе дете? Те читам по темиве и не те сфаќам. Ако ти е само за да протестираш, еве утре ССМ ќе имаат протест, придружи им се нека ти помине меракот.sakav da kazam.
Znam devojce stvarno stvarno ne e ni ona ni nejzinite vo partija. Sakase da naprai protest NEPARTISKI. Znaes sho zakani dobivase? I kakvi? Toa li e zivot be druze? Toa li e zivot objasni mi? Eve i ja sho se objasnuvam ovde. Mi se zakacija 2-3ca kako sum bila bot.
Za sto sum bot? Shto me zabole za site? Me zabole be. I za VMRO i za SDSM. Nema air kako da vi kazam. Samo za sebe gleda sekoj, a zinat lazat, lazat dur dojdat do fotelja, i posle NIISTO.
i toa go gledate 33 god
I si kjutite
I uste gi poddrzavate
i mene me narekuvate bot??
Kolku od vas ovde posle pozarot spomnaa ,,ama VMRO ova napravi” ,,ama SDSM ona napravi”
NISTO NE NAPRAVIJA. NISTO. Eve toa ke vi kazam. I zatoa zboram.
Ajde sega bez emotiven brejkdaun, uste ednas:sakav da kazam.
Znam devojce stvarno stvarno ne e ni ona ni nejzinite vo partija. Sakase da naprai protest NEPARTISKI. Znaes sho zakani dobivase? I kakvi? Toa li e zivot be druze? Toa li e zivot objasni mi? Eve i ja sho se objasnuvam ovde. Mi se zakacija 2-3ca kako sum bila bot.
Za sto sum bot? Shto me zabole za site? Me zabole be. I za VMRO i za SDSM. Nema air kako da vi kazam. Samo za sebe gleda sekoj, a zinat lazat, lazat dur dojdat do fotelja, i posle NIISTO.
i toa go gledate 33 god
I si kjutite
I uste gi poddrzavate
i mene me narekuvate bot??
Kolku od vas ovde posle pozarot spomnaa ,,ama VMRO ova napravi” ,,ama SDSM ona napravi”
NISTO NE NAPRAVIJA. NISTO. Eve toa ke vi kazam. I zatoa zboram.
Не може жена да разговара без да припадне 2 3 пати мора вака да извика па да се врати во нормалаAjde sega bez emotiven brejkdaun, uste ednas:
Na kogo mu uspea da nema protesti?
Мора да се оддаде признание пред се на цел медицински персонал, во секоја билница. Покажаа огромна професионалност и пожртвуваност. Исто така и за некое чудо, сите институции, болници, тимови, кои учествуваа во одлуките и транспортот на пациентите надвор. Многу животи се спасени баш поради таа брза и правилна реакција. Вакво функционирање во тој дел, ко швајцарски саат е несвојствено за наши институции. И израелците тоа го потврдија, дека праќањето на повредените во странство е најдоброто нешто што можело да се направи, покрај одличната прва помош што ја дале нашите доктори. Дека во ваква катасрофа, со волку многу повредени и жртви, ни една земја не може да се справи сама, а не поготово некоја земја ко Македонија, чие здравство со децении пропаѓа. Исто имаше и пишано некој министер од Романија. Уште првиот ден по несреќата, дека одма треба да се праќаат во странство пациенти, дека они направиле катастрофална грешка со нивната несреќа кога одлучиле сите да ги лекуваат во Романија, па многу повредени починале во болниците нивни.Да не јадам гомна и да урочам некого, ама не очекував вака добри резултати од тие што беа третирани во странство, поготово што од луѓе што се во медицина бев убедуван дека ќе биде прав хорор со многу малку преживеани, нарочито кај тие со оштетено белодробје.