А зашто реши да го споделиш ова ? Или да си прост и ограничен не ти е лесно и сакаш да го споделиш со сите ?Налетав случајно пред некој ден на ИМБД на серијава и ја рангирав со 1 се разбира,иако поима немам што се случува во неа а не ни сакам да имам
ако сум јас прост и ограничен поради ова,тогаш повеќето од твојата бугарска нација е проста и ограничена бидејќи го рангираа Трето полувреме со најниска оцена без воопшто да го погледнат филмот кој е вистинско уметничко делоА зашто реши да го споделиш ова ? Или да си прост и ограничен не ти е лесно и сакаш да го споделиш со сите ?
Да ти кажам jас не сум гласал против Трето полувреме зашто не сам го гледал и не познавам ни еден друг коj е гласал со 1. А тоа дека ти гласаш без да си гледал и малце од сериjата си е твоj проблем. Еве има каде секи да гледа сериjата и да прецени дали е добра или не. Аз како мога да гледам трето полувреме за да решам дали заслужува 1 или повеке ?ако сум јас прост и ограничен поради ова,тогаш повеќето од твојата бугарска нација е проста и ограничена бидејќи го рангираа Трето полувреме со најниска оцена без воопшто да го погледнат филмот кој е вистинско уметничко дело
klasika kopuk...Налетав случајно пред некој ден на ИМБД на серијава и ја рангирав со 1 се разбира,иако поима немам што се случува во неа а не ни сакам да имам
Честито, у најскоро време очекувај од Гинис да те побарат за рекордер по глупавост.Налетав случајно пред некој ден на ИМБД на серијава и ја рангирав со 1 се разбира,иако поима немам што се случува во неа а не ни сакам да имам