Под прикритие

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Налетав случајно пред некој ден на ИМБД на серијава и ја рангирав со 1 се разбира,иако поима немам што се случува во неа а не ни сакам да имам

red baron

sad but true
Член од
3 ноември 2012
Мислења
960
Поени од реакции
825
Под Прикритие Сезон 3 Епизод 6 / Pod Prikritie Sezon 3 Epizod 6

Член од
3 март 2009
Мислења
795
Поени од реакции
702
Налетав случајно пред некој ден на ИМБД на серијава и ја рангирав со 1 се разбира,иако поима немам што се случува во неа а не ни сакам да имам
А зашто реши да го споделиш ова ? Или да си прост и ограничен не ти е лесно и сакаш да го споделиш со сите ?

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
А зашто реши да го споделиш ова ? Или да си прост и ограничен не ти е лесно и сакаш да го споделиш со сите ?
ако сум јас прост и ограничен поради ова,тогаш повеќето од твојата бугарска нација е проста и ограничена бидејќи го рангираа Трето полувреме со најниска оцена без воопшто да го погледнат филмот кој е вистинско уметничко дело

Член од
3 март 2009
Мислења
795
Поени од реакции
702
ако сум јас прост и ограничен поради ова,тогаш повеќето од твојата бугарска нација е проста и ограничена бидејќи го рангираа Трето полувреме со најниска оцена без воопшто да го погледнат филмот кој е вистинско уметничко дело
Да ти кажам jас не сум гласал против Трето полувреме зашто не сам го гледал и не познавам ни еден друг коj е гласал со 1. А тоа дека ти гласаш без да си гледал и малце од сериjата си е твоj проблем. Еве има каде секи да гледа сериjата и да прецени дали е добра или не. Аз како мога да гледам трето полувреме за да решам дали заслужува 1 или повеке ?

red baron

sad but true
Член од
3 ноември 2012
Мислења
960
Поени од реакции
825
Под Прикритие Сезон 3 Епизод 7 / Pod Prikritie Sezon 3 Epizod 7

red baron

sad but true
Член од
3 ноември 2012
Мислења
960
Поени од реакции
825
Под Прикритие Сезон 3 Епизод 8 / Pod Prikritie Sezon 3 Epizod 8

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
klasika kopuk...

bulgarischer

Горд Б'лгарин
Член од
8 август 2010
Мислења
93
Поени од реакции
43
Здравејте пријатели !!!
Ето го и девети епизод !!!

Под Прикритие Сезон 3, Епизод 9

Пријатно гледане !!!

:):):):)

red baron

sad but true
Член од
3 ноември 2012
Мислења
960
Поени од реакции
825
Под Прикритие Сезон 3 Епизод 10 / Pod Prikritie Sezon 3 Epizod 10

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Честито, у најскоро време очекувај од Гинис да те побарат за рекордер по глупавост.
Иначе, најдобрата серија направена на Балканот. Со супер приказна, супер глума, супер ефекти, едноставно, ма неам зборови бе. Иначе едвај чекам да дојде недела да го видеме финалето на сезоната.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Зар нема некоја најава да започне серијава кај нас? :unsure:

Kajgana Shop

На врв Bottom