Буковец
www.KETERING.com.mk
Кога ќе се праша мажи или жени се мисли на процентуално а не на исклучоци. И возење не е само стави клуч и вози :wink:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Allita напиша:jas mislam deka ne e presuden polot tuku osetot pozadi volan...po nekoe pravilo nepishano site vikaat deka mazite se podobri vozaci...jas ne velam taka...podobri vo koja smisla vo brzina, trki, vo predpazlivost....tuka ajde podobri se....ali za snaodlivost vo prostor hmmm...tuka gi tepav site na eden test natprevar koj se praveshe vo gevgelija koga bev 18 godini...snaoganje vo prostor koj prethodno ne go poznavavme...i ne veruvam deka mazite se posnaodlivi u prostor...bevme samo 4 devojki od koj jas i uste edna devojka od kumanovo zemavme prvo i vtoro mesto eden decko beshe tret i drugite dve po nego....jas sum shofer aslen veke 6 godini so vozacka...mnogu vnimatelen sofer...site pravila si gi pocituvam...nikogash nevozam nad 120, pa i koga sum na aftopat...ne brzam nikade...uzivam dodeka vozam i nikogash ne go vozam parterot i negoviot avtomobil...stalno neshto prefrla nemoj vaka aj trgni shto cekash, aj pretekni go ke ti dojde polna linija...i veke ne go vozam vo nikoj slucaj...zenite sme popretpazlivi, vie mazite ste pobrzi... mene mi se sluci vo skopje eden da se bapne vo zadnica na mojot avtomobil bidejki tipot mislel deka ke pominam na zolto....e toa e dokaz kolku brzate...i go kaznija cajkani i mi plati oshteta...
![]()
Police напиша:мажите се послаби во математика од жените. (испитување на институти и општо прифатено е така)