"Повелете" - а уште не сте ни влегле во бутикот...

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Ужас!!!
Не можам да ги поднесам у никој случај. Колку е тоа само одвратно и одбивно. Мој одговор на тоа е: Фала ништо не треба разгледувам! И ќе видиш како ќе се повлече после со опашката под гз. За таквите само еден добар ремет да им покажеш каде им е местото.

Некои се стварно досадни ама не се сите:nesum: некои ме остават на мира да разгледувам ама некои дури и патентот ми го закопчуват :nesvest: . Е не е Милано воа:baeh:

абе тоа им е работа луге ги плакјаат за тоа такада нема шо да им замеравате

Насекаде ги има ваквите...Еднаш во Венеција на секој втора тезга или продавница одма Benvenuto, Che cosa vuoi (добредојдовте, што сакате) A бре триста глупости

Јас мислам дека треба да бидат услужливи, да речат повели, да шрашаат што треба.Подобро така отколку некои моронки што ги има, само ќутат, и кога ќе се отепаш барајќи по рафтовите, ќе ти речат-нема број за тебе, ти си крупна....Мислам, алоооооо!!!!!!!!!!!!!!!Најди друго, потруди се, да даде господ цел живот на процент да работиш! Подобро 100 пати да праша што ми треба, и да сака да продаде отколку да ја мрзи што живее.За седење, може и дома.

абе добро ама...

Или пак влегвам во самопослуга..и одма Повели
Чекај бе, сакам да си видам, да си најдам и да си земам..остај ме
Барам чоколади од УЗбекистан некои..сакам сам да си видам кај се, како да му објаснам јас...ам од овие чоколадине црвенине шо пишуват на нив она ова

:tapp:

не можев да ги разгледам претходните постови целосно, не знам дали е спомната Стоковната куќа во Струмица, каде буквално те влечат за ракав за да купиш, а не пак повелете, повелете...
Исто е и на пазар...

icon1.gif

не можев да ги разгледам претходните постови целосно, не знам дали е спомната Стоковната куќа во Струмица, каде буквално те влечат за ракав за да купиш, а не пак повелете, повелете...
Исто е и на пазар...
e a бе ости...Јас уш од малечок имам одбивност спрема тва место:tapp:

aj што уште пред да влезеш те замараат ама најмногу ме нервира кога ќе облечеш нешто да пробаш и гледаш дека е гадно а таа ти вике "леле колку убаво ти стои". тоа ме вади од кожа и каде ми го кажале тоа немам веќе влезено!

Prodavackite se napadni ali ovie so kirbi pravosmukalki i prizvodi sto gi nudat na vrata pa pa pa da ne se naprajs kulturen pa da im reces poveli vlezi cel den ti pomina:vozbud:

mene pa poveke me nervira koa ke vlezam i ne me primetuvaat...

interesno mi e koa samata prodava4ka mi nudi moi veli4ini na raboti a moe samo da probuvam i da se odlu4uvam :wink:

ali se nerviram koa ne sum i pobarala sovet na nekoja a taa vednash po4nuva:
-" bash kako za tebe.....te iscrtuvaat bla bla bla...."
:nesvest:

Што ми се има случено пред некој ден:tapp:
Излегов со еден другар, блуза гледаше тој, а и не е како мене - во еден,два бутика и толку, тој сака да си прошета. И одиме во еден, влегуваме и оваа продавачката вели Ајде разгледајте си слободно, ако нешто ви се допадне кажете ми да пробате.
Јас си реков Хух, конечно една асална бе. И таман другарот почна да си разгледува, кога ни се закачи таа, абе не ни дава да дишиме. Другарот ќе погледне во некоја блуза, таа: Леле таа супер ќе ти е, да знаеш само како ќе ти стои. За секоја погледнета блуза, таа велеше-Оди проби си ако сакаш.
Тоолку ме изнервира, у лице ќе и се издерев за малце, а можеби и требаше. Дефинитивно треба малку да се поправат продавачкиве, да сменат однесување бе!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom