"Повелете" - а уште не сте ни влегле во бутикот...

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Ужас!!!
Не можам да ги поднесам у никој случај. Колку е тоа само одвратно и одбивно. Мој одговор на тоа е: Фала ништо не треба разгледувам! И ќе видиш како ќе се повлече после со опашката под гз. За таквите само еден добар ремет да им покажеш каде им е местото.

m.marko21

-STR8-
Член од
16 мај 2008
Мислења
1.177
Поени од реакции
75
Некои се стварно досадни ама не се сите:nesum: некои ме остават на мира да разгледувам ама некои дури и патентот ми го закопчуват :nesvest: . Е не е Милано воа:baeh:

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
абе тоа им е работа луге ги плакјаат за тоа такада нема шо да им замеравате

D

DeviL_32`

Гостин
Насекаде ги има ваквите...Еднаш во Венеција на секој втора тезга или продавница одма Benvenuto, Che cosa vuoi (добредојдовте, што сакате) A бре триста глупости

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Јас мислам дека треба да бидат услужливи, да речат повели, да шрашаат што треба.Подобро така отколку некои моронки што ги има, само ќутат, и кога ќе се отепаш барајќи по рафтовите, ќе ти речат-нема број за тебе, ти си крупна....Мислам, алоооооо!!!!!!!!!!!!!!!Најди друго, потруди се, да даде господ цел живот на процент да работиш! Подобро 100 пати да праша што ми треба, и да сака да продаде отколку да ја мрзи што живее.За седење, може и дома.

T

the Carpenter

Гостин
абе добро ама...

Или пак влегвам во самопослуга..и одма Повели
Чекај бе, сакам да си видам, да си најдам и да си земам..остај ме
Барам чоколади од УЗбекистан некои..сакам сам да си видам кај се, како да му објаснам јас...ам од овие чоколадине црвенине шо пишуват на нив она ова

:tapp:

theprince

Fan of Irony
Член од
3 февруари 2008
Мислења
1.256
Поени од реакции
155
idam pokraj tezgi i eden prodavaj vika : povelete a mene mi bese skisnato na gorestinata poso uste nekolku istoto mi go rekoa i ja kolku e saat ...::baeh:

Член од
10 септември 2008
Мислења
24
Поени од реакции
1
не можев да ги разгледам претходните постови целосно, не знам дали е спомната Стоковната куќа во Струмица, каде буквално те влечат за ракав за да купиш, а не пак повелете, повелете...
Исто е и на пазар...

R

Rikiboy

Гостин

не можев да ги разгледам претходните постови целосно, не знам дали е спомната Стоковната куќа во Струмица, каде буквално те влечат за ракав за да купиш, а не пак повелете, повелете...
Исто е и на пазар...
e a бе ости...Јас уш од малечок имам одбивност спрема тва место:tapp:

Член од
16 февруари 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
10
aj што уште пред да влезеш те замараат ама најмногу ме нервира кога ќе облечеш нешто да пробаш и гледаш дека е гадно а таа ти вике "леле колку убаво ти стои". тоа ме вади од кожа и каде ми го кажале тоа немам веќе влезено!

Член од
23 март 2008
Мислења
685
Поени од реакции
165
Prodavackite se napadni ali ovie so kirbi pravosmukalki i prizvodi sto gi nudat na vrata pa pa pa da ne se naprajs kulturen pa da im reces poveli vlezi cel den ti pomina:vozbud:

Член од
31 август 2008
Мислења
47
Поени од реакции
1
mene pa poveke me nervira koa ke vlezam i ne me primetuvaat...

interesno mi e koa samata prodava4ka mi nudi moi veli4ini na raboti a moe samo da probuvam i da se odlu4uvam :wink:

ali se nerviram koa ne sum i pobarala sovet na nekoja a taa vednash po4nuva:
-" bash kako za tebe.....te iscrtuvaat bla bla bla...."
:nesvest:

Lorddd

Титула - Лорд
Член од
18 март 2007
Мислења
1.067
Поени од реакции
53
Што ми се има случено пред некој ден:tapp:
Излегов со еден другар, блуза гледаше тој, а и не е како мене - во еден,два бутика и толку, тој сака да си прошета. И одиме во еден, влегуваме и оваа продавачката вели Ајде разгледајте си слободно, ако нешто ви се допадне кажете ми да пробате.
Јас си реков Хух, конечно една асална бе. И таман другарот почна да си разгледува, кога ни се закачи таа, абе не ни дава да дишиме. Другарот ќе погледне во некоја блуза, таа: Леле таа супер ќе ти е, да знаеш само како ќе ти стои. За секоја погледнета блуза, таа велеше-Оди проби си ако сакаш.
Тоолку ме изнервира, у лице ќе и се издерев за малце, а можеби и требаше. Дефинитивно треба малку да се поправат продавачкиве, да сменат однесување бе!

Kajgana Shop

На врв Bottom