Ако може да дадеш наслов од било која песна на Слим?Било која песна од Слим од битола раперот....плс :helou:
За неколку минути на Профил.Марина - песната шо ја пееше Сајко на ОТ, незнам од кого е =)
Сите му ги сакам :pos2: од него 2,3 имам само-биди ми ти играчка,сакаш да ме мразиш ти и дис брич.Сигурен сум дека има и други сакам да му ги слушнам,ако имаш од него,прати те молам :smir:Ако може да дадеш наслов од било која песна на Слим?
Немам, не сум ни чул за него, па затоа дај ми наслов на песна од него да се потрудам да ја најдам. Или ако сакаш повеќе, дај наслов од нив.Сите му ги сакам :pos2: од него 2,3 имам само-биди ми ти играчка,сакаш да ме мразиш ти и дис брич.Сигурен сум дека има и други сакам да му ги слушнам,ако имаш од него,прати те молам :smir:
првпат слушам за него а и на јутуб нема песни од него...Било која песна од Слим од битола раперот....плс :helou:
ај и на мене...плсЗа неколку минути на Профил.
Ак мислеше на марина шо ја пееше ке ја добијаш на профил или ппај и на мене...плс
и на тебе ке ти ја пратам дали ке можешTука ли се бараат лирикс? Ај дајте ми од единствена опција-дали ќе можеш
Еве пратена ти е.ај и на мене...плс
фала фала ногуЕве пратена ти е.
ПратеноАк мислеше на марина шо ја пееше ке ја добијаш на профил или пп
и на тебе ке ти ја пратам дали ке можеш
Mи треба текстот од песната, а не песнатаПратено
не видов Ај ке побарам и ако најдам пак ке ти пишамMи треба текстот од песната, а не песната
јас ке ти ги пратам почекајArmin Van Burren - Zocalo
Sunlounger - Armin Van Burren - White Sand
Ako mozi da gi najdi ovie pesni nekoj