Плоштад ПЕЛА, СРЕДА 27-ми февруари 19:00! МИТИНГ!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 февруари 2008
Мислења
35
Поени од реакции
0
Битола 15:00 Хотел - Епинал

Прилеп 15:30 Градски стадион- Гоце Делчев

Кавадарци 16:00 Стара автобуска станица

Штип 17:00 Градски стадион.

Струмица 15:00 Споменик-Гоце Делчев

Кичево 15:00 Автобуска станица

Охрид 15:00 Новата автобуска за повеќе информации јавете се во радио Лаф +389 46 256 234

Радовиш 16:00 пред Стоковната сите заинтересирани за радовиш нека се јават во алфа радио на број 632 499

Богданци 14:45 Автобуска станица за информација 071 299 138 Митко

Гостивар 16:30 пред економското училиште и слушајте за информација радио Комета

ТЕТОВО - се бараат уште заинтересирани за во тетово да се соберат повеќе има една група од 10 души веќе, контакт телефон 070 448 405.
ps. тетовчани преземете го џинглот од http://www.speedyshare.com/694360121.html истото важи за сите други градови каде што имате проблем за разглас. Однесете го потхитно џинглот во радио станиците како на пример кисс и др. Имајте на ум, исполитизирани медиуми се трудат колку може повеќе да не дознае народот за митингот!!!

ВЕЛЕС се организира автобуски превоз, само тре*а да наполниме еден автобус.Сите што идат нека се јават на 043227181. ps.контактирајте го и CD радио како што наведов за во тетово и некое друго радио ако има таму.

N

n/a

Гостин
Devojki i momci makedonci!
Nemav mnogu vreme ovie nekolku dena za da vi pishuvam na forum,za sto i vi se izvinuvam.
Od organizacijata na utresniot protest se obezbedeni 2000 platneni znaminja na R.Makedonija koi sto ke bidat deleni (se razbira besplatno) pred samiot protest (eden cas pred pocnuvanje na samiot protest,na 4 punkta vo blizina na samata bina).
Vase e da dojdete i gordo da gi veete znaminjata na R.Makedonija.
Pozdrav,se gledame utre. :wink:

Македонцки

мадрфакр
Член од
23 ноември 2007
Мислења
4.281
Поени од реакции
634
таму сме...

само без испади пред амбасада овојпат...алооооо мвр овојпат тоа обрачот поширок и подебел нека биде

N

n/a

Гостин
Sekoj eden poedinec od ostanatite gradovi na R.Makedonija(bez Skopje),koj sto so ime i licen telefon ke garantira brojka od min. 30 lugje koi sto ke prisustvuvaat na protestot,ke dobie avtobus na lokacija koja sto im odgovara vo nivniot grad.
Normalno,istiot avtobus besplatno ke gi vrati doma.

Za sekoj od ucesnicite od vnatresnosta e planirano besplatno zname,i na toj nacin (besplaten prevoz i zname za sekoj od niv) organizatorite sakaat da im kompenziraat za otsustvoto na promo-materijal vo nivnite gradovi.

Dojdete...:toe:...ke bide festa. :wink:

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Сакам знамеееее! Од сега резервирајте едно за мене, може и да ми извезете иницијали за да нема забуни:)))

Член од
22 февруари 2008
Мислења
1.647
Поени од реакции
45
ЌЕ ЈА РУШИМЕ ГРЧКА !!

Нема потреба да рушиме ништо ! Ќе протестираме, ама мирно и достоинствено...Секое „рушење„ „кршење„ и слично не ни се во прилог, туку напротив можат само да ни наштетат.:nenene:

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
јас организирам една дружина од охрид...а треба негде да се пријавиме или само да бидиме во 15 на автобуска?

nako

No1
Член од
22 јануари 2006
Мислења
918
Поени од реакции
35
ЌЕ ЈА РУШИМЕ ГРЧКА !!
Нема потреба да се руши нешто што е наше но за жал окупирано. Кога ке дојде време и ке се обединиме, но сега е битно да го кажеме дека како народ и нација не се продаваме и остануваме она што сме биле 3000 години.
МАКЕДОНИЈА! МАКЕДОНСКО! МАКЕДОНЕЦ!

Член од
23 февруари 2008
Мислења
869
Поени од реакции
477
јас организирам една дружина од охрид...а треба негде да се пријавиме или само да бидиме во 15 на автобуска?
Охрид 15:00 - Нова Автобуска (инф: јавете се во радио ЛАФ +389 46 256 234);

N

n/a

Гостин
Ednaska...
Kako mnogu mal...
pocustvuvav otsustvo na ljubov i pripadnost za samiot sebe i u isto vreme pocuvstvuvav i znaev deka sum sam na svetot...
deka sum nikoj i nisto...
bezimen...
napusten i ostaven od site.

Vo Gospod Bog se kolnam deka ne sakam nikoj od vas da go izzivee i prezivee istoto cuvstvo.
Nitu pak mislam deka ke go preziveam sam pak. :toe: :wink:

I zatoa prijateli,sogragjani i sonarodnici moi...
Jas ve molam utre da bideme edno,da pokazeme i dokazeme deka si ja sakame i pocituvame nasata zemja,R.Makedonija.

Resenieto e cisto vase...:toe:
No jas od srce se nadevam deka nema pak da treba da nosam crna kapa na glava i da se osekjam (kako i sekoj od vas vprocem) tolku mnogu napusten i osamen...
Bezimen.

Pokazete i dokazete deka vredite i znaete koi ste !!!
Deka si ja sakate i nema da dozvolite da ja zagubite svojata tatkovina,R.Makedonija. :back:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=5K9AEvSbDDw&feature=related[/media]

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom