dvete... ama ako moram da biram- palza sekako! mozis da zapoznaes poveke luge i nekako pozabavno e, ima pozabavni raboti koi mozat da se pravat.
leto plaza a zima planina. Vaka najubo. Ama da saka nekoj da me nosi Havai v zima ic ne se dumam.
Плажа! ... Повеќе забава, некој добар кафич и добра музика, езеро (или море) пред тебе, и ти само да си легнеш на лежалка и да си кулираш. Ништо поубаво...
Плажа! ... Повеќе забава, некој добар кафич и добра музика, езеро (или море) пред тебе, и ти само да си легнеш на лежалка и да си кулираш. Ништо поубаво...
Под Шар Планина сум роден, ништо не може да ја замени планината.
Мх мх мх надвор паѓа снегче,внатре каминчето запалено, госпожата во скут седната, виното до нас...романтики нема поубаво од тоа ништо
Плажа дефинитивно. И планина би било добро, мир, тишина, спокојство, чист воздух.... Но сепак некако планина ме асоцира на изолираност и неа би ја избрала само кога ќе ми ску*чи од сите и ќе сакам малце да одморам сама. Во никој друг случај.
definitivno planina...obozavam da setam po palnini, sumi...obozavam priroda...a od plaza vekje zdosadeno mi e zosto sum od struga i sekoj bozji den ja gledam plazata od na terasa
Е па у зима,сакам со девојката на планина,нормално у викендичка,нешто вечера на свеки,лежење покрај оган и ред други работи,а во лето пак со девојчето нормално,ама на плажа негде кај шо може да седиш со она што е твое,да видиш шо се случило со она шо некогаш било твое,и да видиш што би можело да биде твое во иднина
Планина,нормално.
Од толку пливања маратони,изгореници,глупости веќе ми се повраќа кога некој ќе спомне плажа или вода.
Едвај чекам да отидеме на припреми зимава во Боровец да скијаме.Обожавам ладно.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.