Пирсинг

Член од
3 мај 2010
Мислења
163
Поени од реакции
17
Belly_Piercing.jpg

Што е ова леле ? Ништо не остана од машкиве денес, каде се каубојцитее ??????

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
Не, не и илјада пати не! :pos:

Не, најсериозно, воопшто не ми се допаѓа овој „обичај“.
Девојка со пирсинг, без разлика каде и да е, ми е одбивна...
А пак кога ќе видам машко со пирс одман си пимислувам „Хм, лек маш“ :)

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
Пирс на стомак,уста,веѓа,нос,брадавици - никако.
Единствено сакам на увото,обични дупчиња,се канам веќе 3 месеци да отидам,али ништо.
Коркач сум,шо да праам. :icon_roll

Член од
2 септември 2010
Мислења
1
Поени од реакции
0
sakam da prasam SE PIRSAV PRED 3 dena na pupak kaj Boogie i nekako mi e maka celo vreme vo stomak imam onaka bolki vo celiot stomak PA SE PRASUVAM DALI E NORMALNO TOA? fala odnapred :D

Член од
9 јануари 2009
Мислења
188
Поени од реакции
72
сакам да си ставам пирс на устата.

да ми препорачате некое студио у Скопје (со локација како да го најдам) ако може?
отприлика колку би ме коштало? (ставање + пирс)
на првите страни прочитав нешто околу закажување, мора да се закажува или може било кога?
околу пиволенд има шанси да сум тие денови у ск па викам и тоа да завршам :)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.947
Да, МОРА со закажување. Од едноставна причина што треба пирсот да се стерилизира пред да се стави. И за малолетни потврда од родители (најчесто лична карта). Друго, имаш на страните наназад.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Се лупнав на долна буза пред 4-5 дена, онака од чиста мира. Малце сеа левата страна ми е подуена и по малце ми гнои ама очекувам деновиве да прекине.

Член од
29 септември 2010
Мислења
21
Поени од реакции
0
голем љубител на пирсинг сум така иам стаено на јазик нос и вегја на нос ми падна и не ми е некое задоволство да го ставам пак така да не ми е у план :) сеа сакам и на папук али ке видам

--- надополнето ---

Здраво сакам да ставам пирс на веѓата ке ми каже некој каде можам да ставам и колку пари ке ме кошта ??
имаш низ студијава у ск али колку се добри незнам, мене ме има пирсано вујко ми пошо он е пирсер работи у стидио 1200 е

E

elena.

Гостин
Значи вака. Сакам да си ставам ваков пирс...

...или уште познат како industrial piercing. Е сега ме интересира каде може да го направам тоа, значи да ми препорачате некое добро студио (во Скопје), колку отприлика ќе ме чини, дали јас треба да купам пирс или таму има? Исто и ме интересира дали некој има искуство со ваков пирс или нешто слично? Фала однапред :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom