za vegja ne mozam da ti kazam, bidejki sum nemala tamu pirs...
ali nosot ne e bolen...ne boli mnogu i lesno zarasnuva bidejki od drugata strana na dupkata e ligavo ti teknuva? I so samoto toa ako ne go stais pirsot 2,3 dena veke se formira korupka i zarasnuva....
Jazikot isto taka, imam i na jazik i ne boli mesec dena posle. Ima mal otok nekolku dena po busenjeto, i eve da kazeme ti treba nedela dena da se priviknes na stranoto telo vo usta, i da go izvezbas jadenjeto
Mesec dena ne doaga u obzir:ne: A da se preporacuva, da ne se ljubis 2 nedeli po busenjeto, bidejki dupkata e sveza i neli bi mozelo bakterii od partnerot ali ne e tolku bitno...BATADINE obavezno se stava...
Pupak imam i tamu, i me bolese zatoa sto mrdnav. Da ne mrdnev nemase da boli tolku. Malku podolg proces na zazdravuvanje e ali vredi. Prekrasno izgleda nema sto...ubavo stomace + ubavo pirsce meraci...
najbitno e da ja mies dupkata so antibakteriski sapun i da stavas od taa masta zaboraiv kao se vikase...
i sekako ne treba da gi izlozuvas dupkite na zagadeni vodi dodeka e dupkata sveza toa nikako prviot mesec dena!