Пирсинг

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Abe dobra rabota e toa pirsingot.jas se mislam da si stavam na vegja cisto onaka da vidam kako ke mi stoi,ama nekako mnogu pari mi se glea toa.

Boogie

no pain no game
Член од
4 декември 2005
Мислења
985
Поени од реакции
544
Како што кажав задоволство си е задоволство а тоа секако и кошта ама еднаш се става така да кога ке размислиш не е нешто скапо

Член од
13 декември 2005
Мислења
134
Поени од реакции
0
povise boli da stavis mingusa na uvo nego na vega
jas imam na vega (na dvete) vece 10 godini
nosot e bolen i tesko zarasnuva
na pupka koga drugar mi stavi padna u nesvest
jazik mesec dena bol
pupok isto tesko zarasnuva i mnogu e vazno da ne se dira

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
62
kojoti напиша:
povise boli da stavis mingusa na uvo nego na vega
jas imam na vega (na dvete) vece 10 godini
nosot e bolen i tesko zarasnuva
na pupka koga drugar mi stavi padna u nesvest
jazik mesec dena bol
pupok isto tesko zarasnuva i mnogu e vazno da ne se dira
za vegja ne mozam da ti kazam, bidejki sum nemala tamu pirs...

ali nosot ne e bolen...ne boli mnogu i lesno zarasnuva bidejki od drugata strana na dupkata e ligavo ti teknuva? I so samoto toa ako ne go stais pirsot 2,3 dena veke se formira korupka i zarasnuva....

Jazikot isto taka, imam i na jazik i ne boli mesec dena posle. Ima mal otok nekolku dena po busenjeto, i eve da kazeme ti treba nedela dena da se priviknes na stranoto telo vo usta, i da go izvezbas jadenjeto :) Mesec dena ne doaga u obzir:ne: A da se preporacuva, da ne se ljubis 2 nedeli po busenjeto, bidejki dupkata e sveza i neli bi mozelo bakterii od partnerot ali ne e tolku bitno...BATADINE obavezno se stava...

Pupak imam i tamu, i me bolese zatoa sto mrdnav. Da ne mrdnev nemase da boli tolku. Malku podolg proces na zazdravuvanje e ali vredi. Prekrasno izgleda nema sto...ubavo stomace + ubavo pirsce meraci...
najbitno e da ja mies dupkata so antibakteriski sapun i da stavas od taa masta zaboraiv kao se vikase...

i sekako ne treba da gi izlozuvas dupkite na zagadeni vodi dodeka e dupkata sveza toa nikako prviot mesec dena!:icon_lol:

Carlito Brigante

Хаусмајстор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
844
Поени од реакции
8
ThA-BiTcH напиша:
za vegja ne mozam da ti kazam, bidejki sum nemala tamu pirs...

ali nosot ne e bolen...ne boli mnogu i lesno zarasnuva bidejki od drugata strana na dupkata e ligavo ti teknuva? I so samoto toa ako ne go stais pirsot 2,3 dena veke se formira korupka i zarasnuva....

Jazikot isto taka, imam i na jazik i ne boli mesec dena posle. Ima mal otok nekolku dena po busenjeto, i eve da kazeme ti treba nedela dena da se priviknes na stranoto telo vo usta, i da go izvezbas jadenjeto :) Mesec dena ne doaga u obzir:ne: A da se preporacuva, da ne se ljubis 2 nedeli po busenjeto, bidejki dupkata e sveza i neli bi mozelo bakterii od partnerot ali ne e tolku bitno...BATADINE obavezno se stava...

Pupak imam i tamu, i me bolese zatoa sto mrdnav. Da ne mrdnev nemase da boli tolku. Malku podolg proces na zazdravuvanje e ali vredi. Prekrasno izgleda nema sto...ubavo stomace + ubavo pirsce meraci...
najbitno e da ja mies dupkata so antibakteriski sapun i da stavas od taa masta zaboraiv kao se vikase...

i sekako ne treba da gi izlozuvas dupkite na zagadeni vodi dodeka e dupkata sveza toa nikako prviot mesec dena!:icon_lol:
Аман бе шо дупки си отворила. Ко решето си се направила :lud:
Од тебе тапан не бидува:ne: :ne:

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
62
Carlito Brigante напиша:
Аман бе шо дупки си отворила. Ко решето си се направила :lud:
Од тебе тапан не бидува:ne: :ne:
heheh,
epa toa ti e, sakam pirsevi i si stavam :)
baska site se ubavi i pristojni:pos:

da_be_man

Entropy
Член од
17 октомври 2005
Мислења
628
Поени од реакции
126
abe sho zborvite dedomu gi pirsashe prasinjana so olkaj zici...to si imashe prichina..da ne rinat niz kochina...

Boogie

no pain no game
Член од
4 декември 2005
Мислења
985
Поени од реакции
544
И јас сум за пирсинг ама не кажувам каде имам бидејки имам многу :)

Boogie

no pain no game
Член од
4 декември 2005
Мислења
985
Поени од реакции
544
Boogie напиша:
И јас сум за пирсинг ама не кажувам каде имам бидејки имам многу :)

Али дефинитивно ми се допаѓа како изгледа пирс на девојка е тоа е многу секси :wink:

bibuska

смешка
Член од
5 септември 2005
Мислења
2.403
Поени од реакции
7
јас откако памтам сум сакала на уста, т.е. под уста... ама многу ми е страв.. мислам мноооооогу... како што разбрав од погоре, boogie ти профеционалец си бил за тоа а? ај да си закажам кај тебе...
а може да се пирса со анестезија?

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
Мене најмногу ми се свиѓа да имаш на јазик ама не у средина ко сите :) два пирса еден карши друг (лево и десно) со поситни топчиња... размислувам да се бушам... си се убедувам сам себе дека нема да ме боли :)

Boogie

no pain no game
Член од
4 декември 2005
Мислења
985
Поени од реакции
544
Не е проблем ке завршиме работа треба да знаете дека не е проблем пирсот ако го сакате треба да го имате денеска тоа се прави со анестетик и не е болно воопшто а за вкусот ке зборуваме кога ке ми дојдете на гости у Буњаковец :)

bibuska

смешка
Член од
5 септември 2005
Мислења
2.403
Поени од реакции
7
boogie, jас си закажувам уште од сеа за по нова година :) (пошо за празнициве ќе си одам дома, па кој ќе ги слуша)
а како идат цениве отприлика?

Boogie

no pain no game
Член од
4 декември 2005
Мислења
985
Поени од реакции
544
Ima popust za nova godina znaciod 25.12.2005 pa do 10.01.2005 pirsot i tetovazite se so 50% popust a bidejki pirsanjeto bese 800den. znaci sega 400den.+ pirsot

Kajgana Shop

На врв Bottom