Oва е доста тапа муабет за Грција, ја иначе не идам таму по одмори да не испадне дека ги бранам тие што идат, златен Охрид
... нејсе, се е до цените бе, море ко море е здраво бајаги е сега не може секој да си допушти да иде у Хрватска, Турција, па и Црна Гора каде е доста скапо, Бугарија не ја ни спомињам, тиња е освен за журки, нема ништо лошо ако некој си дозволи со оглед на неговите примања да тркне до прв крак да искуси море малку да прочисти синус и слично.
Не гледам зашто тие се обвинуваат и се нарекуваат предавници, одморот денес е луксуз и не секој може да си дозволи да бира, лимитирани се повеќето граѓани со тој избор и сега ајде ќе седам у СК и ќе тече лој од мене, ќе идам по базени со цигани али во грчка не одам. Ми нема поента тоа, затуцано размислување бајаги.Ја на времето имав сериозни проблеми со синуси, и пред операции бев али ме советуваа лекари ако можеме да си дозволиме море, обавезно тоа да го искористам, па стандард кисневме у Турција и мене лично тоа многу ми има помогнато.
Никакво предавство не гледам тука, ниту пак патриотизам ако ја одберам опцијата тука да киснам а да не отидам онаму каде што новчаникот тоа ми го дозволува.
Што се однесува до Перо реков, немаше човек да има на форумов да брани спортист што рекол ФИРОМ доколку истиот наместо Антич носеше презиме на некој фудбалер од нашава бедна фудбалска репрезентација во тоа сум 100% сигурен, и испаѓа дека некој има кредит за ова а некој нема.
Ајде, и тоа ќе се проголта некако,, згреши, енд оф стори, ама со она, трофејот го посветува на сите македонци а оние што го критикувале да умрат е класично посеруење и бламирање кое не смееше да си го допушти, капак на Се е што доаѓа од капитен на земјава, а и да не беше капитен, сеедно, не смееше бе тоа да го каже. Па огромен е бројот на тие што го критикуваа, огромен, зар не смее човек да зуцне против него ? Мекејлеб пола од нив кошаркаришта ги направи и Европа дозна за нив, он до толку мисли кредит дека има па демек му се може да посака на пола нација да исцрка, јавно, пред камера.
И што е најтрагично, не се извини за тоа, од лошо отиде на полошо, мене лично ме навреди со таа негова изјава зашто и ја го критикував, не го пцуев, не викав да умре, не викав да се гони од репрезентација, ама го искритикував што спомна ФИРОМ а можеше да преќути и да се прејде на друг кошаркар, се изјаснив и за тоа, дека ФИБА не условува некого со пиштол на глава да каже нешто такво, немаше нит да го навлече гневот на своите фанови таму, нит на македонците, ќе постапеше баш капитенски. Немојте ви се молам со муабетите дека Дуда ќе го избркал од тим, какви све проблеми они немаа у тимот сезонава, до тие 6 секунди претставување на Антич им дошло, да да, сигурно, они инаку нафта пијат и мислат дека Антич, кој е капитен на нашата земја, и тука е фиромец и скопјанец а не македонец, па затоа го примиле у тим.
А и многу убав пример им даде на младите генерации на кои им е идол, дел од нив според него и треба да умрат, неубаво и невкусно во секој случај, како и да ја вртиме.