M
MrzaRules
Гостин
кој е трол?Troll alert:
E да бе, се сликал со знамето во соблекувална кај што никој не го гледа.
кој е трол?Troll alert:
E да бе, се сликал со знамето во соблекувална кај што никој не го гледа.
Ќе пренесам во КФМ.Антиќ е дволично педерче. Додека беше тука пееше дека солунско поле ќе биде наше, а од Грција вика дека Македонија е ФИРОМ.
Ме подсеќа на онаа глупа водителка со Кили, во заменети улоги би дошло, што ако му речеа да каже: -„Сакам гркот да ми го зачука у уста“, ќе го кажеше тоа.
Тие што одат на одмор у Грција не дека нешо ги бранам, ама тие немаат стипендии од Македонија, не се спортски ниту било какви амбасадори на Р.М., нема да им бидат доделени доживотни пензии. Тие имаат право да кажат ФИРОМ, за Антиќ бара дискусија. Јас сум против Антиќ, прва мерка да се тргне од капитен.
Еј фала ти, заслужуваш медаља од ФИРОМ.Ќе пренесам во КФМ.
Еј фала, заслужуваш тема на форумов со твојот кукавички испад и државата си ја нарече...како што ја нарече.Еј фала ти, заслужуваш медаља од ФИРОМ.
Земам пример од идолотЕј фала, заслужуваш тема на форумов со твојот кукавички испад и државата си ја нарече...како што ја нарече.
Паааа...и не би рекол!!! Најверојатно не си толку неук да ругаш некој, па да кажеш дека ти е идол...велам, најверојатно!Земам пример од идолот
Дволично педерче е Перо !?Антиќ е дволично педерче. Додека беше тука пееше дека солунско поле ќе биде наше, а од Грција вика дека Македонија е ФИРОМ.
Ме подсеќа на онаа глупа водителка со Кили, во заменети улоги би дошло, што ако му речеа да каже: -„Сакам гркот да ми го зачука у уста“, ќе го кажеше тоа.
Тие што одат на одмор у Грција не дека нешо ги бранам, ама тие немаат стипендии од Македонија, не се спортски ниту било какви амбасадори на Р.М., нема да им бидат доделени доживотни пензии. Тие имаат право да кажат ФИРОМ, за Антиќ бара дискусија. Јас сум против Антиќ, прва мерка да се тргне од капитен.
Перо зема стипендија (?!) од Македонија, ама платата во Грција му е колку 100 наши посрани стипендии.Перо имал стипендија па не смеел да каже... А тоа шо цела дипломатија се бори да влеземе под фиром у нато !? Или шо, еве сеа ви се укажа првата шанса за да тресете зелени кон некој од спортистиве и одма АП...
pero sto pati pokaza kolkav makedonec e a ti sto plukas po nego kazimi so sto se pravis tolkav makedonec sto imas ti napraveno za makedonija , inace nie makedoncite sme najpoganiot narod na svetov znaci da mozime eden so drug ocite ke si gi isterame , e bas za toa site ne ebavaat kako sakaat se duri ima vakvi olosi kako tebe glava nema da krenime ,korenite na nasata lubomora i poganstilok ni datiraat uste od antikata sami si go ubivme filip 2 sami aleksandar 3 sami si go unistivme samoilovoto carstvo sami go unistivme ilindenskoto vostanie sami go predadovme karpos goceta gjorce racin cento i eve sega najnovo pamtam kako se plukase po tose proevski -peder vlav nz sto ama koga go snema site ee vaka taka eve posle negovata smrt pesna makedonska nemam cueno , taka e i za pero sega igra najdobar e edinsven makedonec koj uspea da osvoi kosarkarska evropa e nego ke go plkame ama koga ke go nema e togas ke go barameАнтиќ е дволично педерче. Додека беше тука пееше дека солунско поле ќе биде наше, а од Грција вика дека Македонија е ФИРОМ.