Перо Антиќ со кукавичка изјава дека доаѓа од „ФИРОМ“

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782

Eве вака славеше Перо после победата . Тешко вас. Само знаете да јадете ....

Член од
13 март 2011
Мислења
1.939
Поени од реакции
1.930
ne jadete gomna posto site vie "patrioti" imate bugarski pasosi i za 100,000 evra bi se krstile i pakistanci ako treba

Член од
14 април 2012
Мислења
365
Поени од реакции
112
Антиќ е дволично педерче. Додека беше тука пееше дека солунско поле ќе биде наше, а од Грција вика дека Македонија е ФИРОМ.
Ме подсеќа на онаа глупа водителка со Кили, во заменети улоги би дошло, што ако му речеа да каже: -„Сакам гркот да ми го зачука у уста“, ќе го кажеше тоа.

Тие што одат на одмор у Грција не дека нешо ги бранам, ама тие немаат стипендии од Македонија, не се спортски ниту било какви амбасадори на Р.М., нема да им бидат доделени доживотни пензии. Тие имаат право да кажат ФИРОМ, за Антиќ бара дискусија. Јас сум против Антиќ, прва мерка да се тргне од капитен.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Антиќ е дволично педерче. Додека беше тука пееше дека солунско поле ќе биде наше, а од Грција вика дека Македонија е ФИРОМ.
Ме подсеќа на онаа глупа водителка со Кили, во заменети улоги би дошло, што ако му речеа да каже: -„Сакам гркот да ми го зачука у уста“, ќе го кажеше тоа.

Тие што одат на одмор у Грција не дека нешо ги бранам, ама тие немаат стипендии од Македонија, не се спортски ниту било какви амбасадори на Р.М., нема да им бидат доделени доживотни пензии. Тие имаат право да кажат ФИРОМ, за Антиќ бара дискусија. Јас сум против Антиќ, прва мерка да се тргне од капитен.
Ќе пренесам во КФМ.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.791
Поени од реакции
30.650
Сите што јадат гомна за Перо летово пак ќе одат во Грција на одмор и ќе глумат патриоти.

ПС Не заборавајте да го земете Македонското знаме со вас и да се сликате.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Еј фала ти, заслужуваш медаља од ФИРОМ.
Еј фала, заслужуваш тема на форумов со твојот кукавички испад и државата си ја нарече...како што ја нарече.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Земам пример од идолот
Паааа...и не би рекол!!! Најверојатно не си толку неук да ругаш некој, па да кажеш дека ти е идол...велам, најверојатно!

П.С. И ти си дволично педерче?! Зошто така го нарече...КАПИТЕНОТ!!

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716

Дволично педерче е Перо !?

хм, педерче незнам дали е, можда се попедерчил кај грцине, не ги знаеш, хомо народ, но не е помалку дволичен од сите што кењаа по него.

Едино дволичен не е Бафриан Џет Сет, оти он и тогаш хејташе све живо, и кога беше баскетот и ракометот (прилично сум сигурен дека беше он, можда и да грешам, нека ме поправат)... глеам и сеа еве има одлична прилика која не ја пропушта.

Перо имал стипендија па не смеел да каже... А тоа шо цела дипломатија се бори да влеземе под фиром у нато !? Или шо, еве сеа ви се укажа првата шанса за да тресете зелени кон некој од спортистиве и одма АП...

А другиве, онака, прави Македончиња, наивни, ќе ги убедувате лесно...

Член од
14 март 2010
Мислења
16.921
Поени од реакции
16.193
Перо имал стипендија па не смеел да каже... А тоа шо цела дипломатија се бори да влеземе под фиром у нато !? Или шо, еве сеа ви се укажа првата шанса за да тресете зелени кон некој од спортистиве и одма АП...
Перо зема стипендија (?!) од Македонија, ама платата во Грција му е колку 100 наши посрани стипендии.
Глуп муабет е, ептен.

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839

pero sto pati pokaza kolkav makedonec e a ti sto plukas po nego kazimi so sto se pravis tolkav makedonec sto imas ti napraveno za makedonija , inace nie makedoncite sme najpoganiot narod na svetov znaci da mozime eden so drug ocite ke si gi isterame , e bas za toa site ne ebavaat kako sakaat se duri ima vakvi olosi kako tebe glava nema da krenime ,korenite na nasata lubomora i poganstilok ni datiraat uste od antikata sami si go ubivme filip 2 sami aleksandar 3 sami si go unistivme samoilovoto carstvo sami go unistivme ilindenskoto vostanie sami go predadovme karpos goceta gjorce racin cento i eve sega najnovo pamtam kako se plukase po tose proevski -peder vlav nz sto ama koga go snema site ee vaka taka eve posle negovata smrt pesna makedonska nemam cueno , taka e i za pero sega igra najdobar e edinsven makedonec koj uspea da osvoi kosarkarska evropa e nego ke go plkame ama koga ke go nema e togas ke go barame

D

dagau

Гостин
Зашто се правите на три и пол и мешате политичари и спортисти? Ако првите се тука за дипломатски работи и грешат во милион полиња и имаат милион опструкции, токму оние вторите се вистинските амбасадори кај кои нема простор за дилеми и секогаш мора да негуваат исклучителен патриотизам! Па видете ги Србите или Грците, нивните спортисти, видете го еден Џокович! Сите се толку патриотски настроени што дел преминуваат и во национализам. Едноставно тоа е тој спортски менталитет насекаде познат. Перо пред милиони гледачи ширум Европа и цел свет кого прослави?? ФИРОМ ли?? Спортистите се луѓе кои СЕКОГАШ МОРА ДА ЈА ПРОМОВИРААТ СВОЈАТА ЗЕМЈА! Затоа и добиваат стипендии, ордени за заслуги и доживотни пензии. Кога капитенот на најсилната спортска репрезентација вака ќе го понижи сопствениот народ, во било која друга држава веднаш би останал без лентата, ако не и без местото во репката! Но нејсе, човекот играше со стечач од Ц. Звезда утакмици, си ја нарекува земјата онака како што само најомразениот непријател би ја нарекол, па дај бре не бидете толку лицемерни да го нарекувате патриот. Нека не е предавник, но не го величајте до врвот на терасата! Смешно е... Веднаш да му се земе капитенската лента!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom