Перо Антиќ со кукавичка изјава дека доаѓа од „ФИРОМ“

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Тешка работа си, чим е фиром прифатено од нашата држава тоа не значи дека сите се согласуваме со тоа, разбираш?
Ни јас не се согласувам, но тоа е реалноста наша.
Реалноста не мора да ти се допаѓа.

Знаеш како? Склучуваш брак, ама после не ти се сака.
Сеуште го немаш раскинато брачниот договор, ама тврдиш дека си слободен.

Ти не се согласуваш со бракот, но црно на бело стои дека си во брак.
Така ви е и на вас муабетов. И јас не се согласувам со ФИРОМ, ама тоа си го потпишавме.
И се до раскинувањето на тој договор, тоа и ќе бидеме - секаде. Освен за нас самите, нели.

Пратеник

Ала Мадрид
Член од
28 ноември 2011
Мислења
995
Поени од реакции
617
Абе остајте Перо ко Перо будала најмал проблем ако сака и од тунгузија нека биди.
Туку со другово шо прајме со :нинџ: :гомце:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Браво и за Спанулис и за Антич и за сите што се коректни во тимот, политиката ако разединува тие може пак да го спојат народот. И уште еднаш секоја чест за Перо одигра страшна сезона и верувале или е шампион на Европа!!!
--- надополнето: 14 мај 2012 во 14:50 ---
И не мешајте политика на темава

Стефус-Рефус

Jesus Loves Macedonia
Член од
30 август 2009
Мислења
3.452
Поени од реакции
1.210
Подобар според твои замислени стандарди.

За мене не.

Прашањето на името е наметнато политичко прашање од двете страни за да се сврти вниманието на нивните граѓани од банкротот, и од мизеријата во која се наоѓаат.

Кој како наседнува на сето ова.
Гајле ми е за политика теории на заговор и економија...само сакам да си го викам како сакам местото од каде што доаѓам.

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Гајле ми е за политика теории на заговор и економија...само сакам да си го викам како сакам местото од каде што доаѓам.
Па викај си го бе, не ти забранил тебе никој.

Чоекот оценил дека треба да каже ФИРОМ кажал ФИРОМ и тоа е тоа.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Ни јас не се согласувам, но тоа е реалноста наша.
Реалноста не мора да ти се допаѓа.
Ти не се согласуваш, но отворено го поддржуваш. Како беше она DON'T YOU FYROM ME! Изглеа забораваме. Им се смееме у фаца на тие кои ја водеа кампањата.

Знаеш како? Склучуваш брак, ама после не ти се сака.

Сеуште го немаш раскинато брачниот договор, ама тврдиш дека си слободен.

Ти не се согласуваш со бракот, но црно на бело стои дека си во брак.
Примериве зачуај си ги за себе, мене многу убаво јасно ми е се.

Така ви е и на вас муабетов. И јас не се согласувам со ФИРОМ, ама тоа си го потпишавме.
И се до раскинувањето на тој договор, тоа и ќе бидеме - секаде. Освен за нас самите, нели.
Очигледно нема ни за нас самите да бидеме.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Ти не се согласуваш, но отворено го поддржуваш. Како беше она DON'T YOU FYROM ME! Изглеа забораваме. Им се смееме у фаца на тие кои ја водеа кампањата.

Примериве зачуај си ги за себе, мене многу убаво јасно ми е се.

Очигледно нема ни за нас самите да бидеме.

На погрешно место ги бараш виновниците. А тоа што не го ни разбра примерот, се гледа колку површно гледаш на работите.
Поздрав.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Пред Олимпискиот турнир, темава плаче за „букмаркирање“ на аполитички либерални бедес коментари

key words> не е амбасадор, не мешајте политика, професионалец е, си ја ска државата, и ти би го направил тоа за пари.

Член од
1 јануари 2010
Мислења
1.948
Поени од реакции
1.499
Бизнис си е бизнис.
Брат за брат, ФИРОМ за пари.
Му платил нашиот јужен географски сосед (на кој што неќам ни името да му го спомнам) и Перо се продал - сега ќе игра кошарка за нив и ќе вика ФИРОМ за Македонија, барем додека му трае договорот.
Професионализам бе батка.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
На погрешно место ги бараш виновниците. А тоа што не го ни разбра примерот, се гледа колку површно гледаш на работите.
Поздрав.
Јас не барам никакви виновници, јас барам искреност а не лицемерие.
Примерот ти кажав, чувај си го за себе. Кристално јасно ми е мене се.
Пријатно.

Дајте бре луѓе не мешајте политика со спорт. Секаде е застапена политиката, па зар треба и во спортот да ја шириме? :mad:
Ја измеша некој кој е директно инволвиран у спортот и некој од кој најмалку очекуваваме.
Се надевам јасно ти е зашто има ваква реакција.

Член од
23 јануари 2012
Мислења
885
Поени од реакции
912
Дајте бре луѓе не мешајте политика со спорт. Секаде е застапена политиката, па зар треба и во спортот да ја шириме? :mad:

Стефус-Рефус

Jesus Loves Macedonia
Член од
30 август 2009
Мислења
3.452
Поени од реакции
1.210
Па викај си го бе, не ти забранил тебе никој.

Чоекот оценил дека треба да каже ФИРОМ кажал ФИРОМ и тоа е тоа.
Може и да каже е од Буркина Фасо само тоа не значи дека морам да го подржувам и да ми се допаѓаат неговите изјави.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Ендемичен вид е Антиќ. Србин кој игра за најшовинистичкиот тим од нашата непријателска земја, изјавува дека е од ФИРОМ, ама сепак, има тој патриотски чувства, а ние имаме краткотрајна меморија.

Praise the Lord-a!
Како бе сеа Србин бил? Кога кинеше мрежи никако Србин, тури му к*рот на тоа ИЌ на крајот викавте, он е Македонец. Сега коа се избаци со ова, Србин е. :)

Why?

Самострел да зеам, да истепам тоа племе
Член од
3 мај 2009
Мислења
2.726
Поени од реакции
2.940
И сеа шо праиме ,абе уаа предавник е :facepalm: а само да видам некој да рипа ако Македонската Кошаркарска репрезентација избори пласман на Олимпијада....бескичмењаци едни...сега и Спанулис го пцујат,му викаат уааааа предавник
Troll alert:
E да бе, се сликал со знамето во соблекувална кај што никој не го гледа.

Добро бе дали разбирате дека спортистите ги боли кур за политика? Што треба сега да направат во Грција поради тоа што се сликал Спанулис со македонското знаме? Да го наречат предавник?
Не бе, нема да го наречат така, тие немаат македонски синдром, синдром на многувековно самоуништување меѓу себе. Ебате простиот народ кој живее од завист, за тоа што му се десило на комшијата, за пукање сеир, народ кој живее само за да исплука некој. Калиопи не знаела англиски, Ѓоко Таневски кажал дека се чувствува ко риба, овој вака оној онака, а сега у последниве денови мојот хоум пејџ на ФБ е исполнет со Гулабица, еееееееееееј со Гулабица, да бидам искрен нит сум ја гледам нит знам која е ама поентата ми е дека цел народ сега се исмева на тоа, па уште и пораки од типот: Лајкни ако сакаш да биде Гулабица убиена со куршум.
Со вакво понашање не само што не сме за во Европска Унија, не сме ни за во северозападно Зимбабве.
:cuc::cuc:

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Како бе сеа Србин бил? Кога кинеше мрежи никако Србин, тури му к*рот на тоа ИЌ на крајот викавте, он е Македонец. Сега коа се избаци со ова, Србин е. :)
Да, викаа. Тешко дека ќе го порекнам тоа.
Затоа и не се изненадив што заврши на црвено-бела тераса во Пиреја. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom